82

ot 83

преди 13 години

u4astwah dnes v gei parada i be6e mnogo qko! :)

81

до 79

преди 13 години

В България никога не е имало комунизъм, тъй като комунизмът е утопия. В Блъгария той се използва за предтекст, та да може хората с каскетите и селяните да си присвоят държавата за има, няма 60 години. Капиш ;)

80

мислете!

преди 13 години

Аз неведнъж съм ви казвал: Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.Васил Иванов Кунчев (Левски)

79

ot 80

преди 13 години

pasiven sum , tursq si aktiven partnior

78

Инкогнито

преди 13 години

До 72: От кого те е освободила Червената армия бре? От Цар Борис III?Изобщо имаш ли идея какъв е тоя паметник? Виждал ли си го някога наживо? Или си от някое село на майната си и коментираш, за да не заспиш?

77

народопсихолог

преди 13 години

.... и най-после изтерзания народ на българите вдигна поглед към грамадата що го затискаше и душеше ... и се усмихна... Великолепно! Сега в София , а после и в други градове! Смехът е най- великата сила , която притежават тези без оръжие... Затова тираните и мракобесите се страхуват най-вече от сатирата и сатириците... Факт!

76

АТИЛА

преди 13 години

Уплашен от съпротивата срещу компартията, Вълко Червенков отправя недвусмислено послание издига в центъра на София заплашително огромен, зловещ паметник на Червената армия..като комунистическа заплаха и предупреждение към българите, че битката им е безсмислена, защото БКП винаги може да повика на помощ Червената армияБългарските комунисти бяха не само национални предатели и позорни слуги на Москва, но не се свеняха да потърсят братската помощ на окупаторите за да смажат собствения си народ

75

Анонимен

преди 13 години

"komentar 69 e pisan ot individ, koito e bil sistemno iznasilvan ot sobstweniq si ba6ta!"Засегнал те е малко човека, и ти веднага с рогите напред. Не те уважава и ти плюе в лицето, но трябва ли да се мразим за това?

74

до 70

преди 13 години

Какви освободители, Комунизъм=Фашизъм=Тоталитаризъм-----------------О, велики философе, кога в България е имало комунизъм? Нека и ние обикновените интелигенти да научим този забележителен факт!

73

Анонимен

преди 13 години

Добре де такива ли батални сцени са се случвали в България през 1944-45 година?Та това което показва паметника подхожда на Сталинград,Москва,Курската дъга може би.Да сигурно милиони са умирали от любов към родината си и немските снаряди.Героично,красиво и ужасно- както всяка война.Ама ние не бяхме ли съюзници на тъпите шваби през ВСВ?Както и да е де.Ще го изчистят паметника.В интернет гледах снимка на някаква подводница цялата нарисувана със цветенца и слънчица.Беше странно и смешно като това .

72

Анонимен

преди 13 години

Еми то комунистите са ***.И само американските супер герои могат да ги поразчистят:)

71

до 69

преди 13 години

komentar 69 e pisan ot individ, koito e bil sistemno iznasilvan ot sobstweniq si ba6ta!

70

88

преди 13 години

Боко трябва да награди с грамоти децата, които дръзнаха да покажат таланта си. Този паметник и без това е излишен и е добре, че са го украсили. Комунистите може много да недоволстват, но това е да си В КРАК С ВРЕМЕТО

69

Генчо

преди 13 години

Браво на художниците, гениално. Накрая няой да прояви въображение!

68

HADES

преди 13 години

Освободили европа от нацизма?!??! Абе вие *** ли сте или какво? Трябва ли да ви напомням, че в началото на втората световна война... мужиците и нацистите са били съюзници, и са си търгували стоки и деляли европа както си искат?!?!! Ако не са били американците дето толкова ги плюете, сега нямаше да сте тука и да ги пишете тия глупости.Освободили европа, само за да я окупират после те!!!! До сега където са минали руснаците, по-хубаво не е станало...и това е ФАКТ!!! Комунистическа ***...

67

СРАМ

преди 13 години

СРАМ!Това е гавра с паметника.Колкото и грешки да са допускали руснаците, да не забравяме че ТЕ са ни освободили!!!Толково ли сме прости да търпим подобни гаври, след като САЩ е една от страната, заради която в момента страдат милиони, ако не и милиарди хора.

66

Даола

преди 13 години

Младото поколение не се интересува от историята, от националата принадлежност, от някакви си идеи - любимата книга на децата ще бъде Хари Потър. Просто парите заличават всичко - това е.Sorry !

65

Анонимен

преди 13 години

Какви освободители, Комунизъм=Фашизъм=ТоталитаризъмДемокрация му е майката! 2011 година, а на някои във форума още чавдарчета са им в главата!!!

64

Анонимен

преди 13 години

"скоро и тебе ше те гризат червеите"Ееее, закостенели тесногръди еснафи! Нищо лично не вложих в забележката. Само исках да дам възможност за нова проява на интелигентно и провокативен израз на чувството на хумор и самоирония на българина!А вие веднага започнахте с хулите и даже не за доживотна каторга, а за саморазправа говорите!

63

Джибровския манастир

преди 13 години

Това, че са ошарили паметника е ОК, но е адски дразнещо, че са използвали тези образи от примитивната американска субкултура на ***. Различните образи на супермен са еманация на мухльощината, която иска да подаде глава над блатото на собственото си падение и унижение. Талантлива ръка е изографисала примитивната природа на американската масова психика, която вече ерозира недораслото българско подрастващо поколение. Предното поколение са чугунени глави и за тях опасност няма.