46

Анонимен

преди 13 години

*** са си *** във всяка държава! Спасението от ВМРО, сектите и всякакви други крайности е в ОБРАЗОВАНИЕТО!Колкото по силно образование имаме, толкова по малко *** ще има на улицата!

45

лекия

преди 13 години

и аз съм против сектите и на мен ми харесва добрите да бият лошите, но утре тези побойници ще решат че вашето дете/баща/майка се е облякло неправилно или е казал нещо неправилно и ще го смажат от бой в някоя улица, тогава ще казвате ли браво

44

ВМРО

преди 13 години

Когато държавата не си върши работата и не защитава своите поданици от подобни секти се намесваме ние. То и хайдушкото движение едно време не е било законно но народа го е подкрепял..Напред братя.....

43

евлоги

преди 13 години

браво момчета тези секти трябва веднъж за винаги да разберат че ние Българите не ги искаме .в Русе имаме същия проблем протестирах ме срещу тях и говедата на ц.цветанов ни прибраха и ни осъдиха по бързата процедура.

42

Аз

преди 13 години

Малко им е. Трябвало е и ***.

41

Анонимен

преди 13 години

Тези "националисти" ще ги призная, когато тръгнат срещу наркодилърите около училищата и в кварталите, които унищожават бъдещето на нацията или пък срещу престъпния политически елит. Тази секта е почти безобидна в сравнение със съвремения башибозук и геноцида му спрямо българския народ.

40

най добрия град

преди 13 години

Бургас е град без джамии и секти това е нищо махай те се от града ни

39

Анонимен

преди 13 години

ПО същия начин и пред вратата на Станишев, Доган, Симеон, Р.Овч. и други любимци на народа.

38

АнтиВМРО

преди 13 години

Нека цял свят да види на какво са способни националистите в България. Тези кадри ще обиколят всички световни телевизии, а в Министерския съвет, Парламента и Президенството ще се получат стотици хиляди протестни писма. Този случай със сигурност ще влезе и в годишния доклад на Държавния департамент за състоянието на религиозната свобода в България. Срам за България, позор за патриотарите.

37

гошо

преди 13 години

Сега по този запис да ги намерят тези *** и да им драпнат един здрав бой в рпу-то. После да ги осъдят по бързата процедура. Ако има закони в тази даржава това трябва много бързо да стане. Това са *** от фенклубовете, които искат да пребият някой по-слаб от тях, за да си избият комплексите. А ВМРО трябва да се разграничи от подобни побоища над невинни хора, ако иска да има някакво политическо бъдеще. Срам! Дано ги осъдят! В Бъргас явно само законът на джунглата важи, спомнете си Лисички.

36

Анонимен

преди 13 години

Сектантите не са с нищо по добри от БПЦ или ВМРО. Всичките се борят за влияние и пари, като промиват мозъците *** Верващите в тях хора!

35

Proctoglivenol

преди 13 години

Нямаше ли един мъж от тея свидетели на Йехова да излезе с една сопа да ги подпука тея ***?

34

goro

преди 13 години

не мисля че това е начина да се "изкаже" мнение по въпроса със сектите в България и тяхното влияние върху хората.Държавата трябва ясно и точно да постави правилата и разбира се да ги изпълнява на 100% при всички, а не избирателно и либерално!Ако това е с подкрепата на ВМРО , то незнам на предстоящите избори като какви ще се представят - партията на българите или партията на гамените и неудачниците. Това обаче дано да даде обратна връзка на тази и друга секта за тяхното влияние върху хората

33

Антихриста

преди 13 години

Ако ти ударят едната буза обърни и другата . а те се скриха вътре още след първия шамар.....

32

Анонимен

преди 13 години

Един мой съученик преди години ме заведе на някъква сектантска протестантска сбирка ,беше ми достатъчно един път за да видя ,че там попадат хора изпаднали в затруднение и с лабилна нервна система от тоето се възползват пасторите и близкото обкръжение до тях за лично облагодетелстване ,затова тези секти трябва да ги изгонят от България

31

gogo

преди 13 години

Респект

30

объркване

преди 13 години

Странно! Държавата кое е? Хората или законите? И тук повечето коментари са в подкрепа на момчетата и срещу сектантите! А полицията се придържа към законите! пп! Още от време оно, законите не се ли пишат в полза и защита на хората? Долавям разминаване!

29

...

преди 13 години

Потресен съм как е възможно да има такива *** на които като дадеш 5 лева или просто им кажеш, че някъде ще има бой и са готови....Само с бой не става момчета... , само че вие още не го знаете и затова всичките сте на никъде...

28

BULGARIAN PRIDE

преди 13 години

Евала ЕВАЛА на тия момчета, които рискуват всичко БРАВО !!!! Всякакъв вид подобни секти ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ не са ни нужни....промиване на мозъци това какво е мога ли да попитам ??? Унищожаване на семейства и хора в името на една секта - НИКОГА, САМО ТАКА МОМЧЕТА !!!!!

27

Анонимен

преди 13 години

Прав си 14 и аз точно това исках да напиша! Извратени умове се бият с други извратени! За съжаление и двете страни се състоят от нещастници, които си мислят, че бог или омразата спрямо други хора ще реши нещастното им положение!