89

Любомирчо

преди 13 години

А дали има значение това. Борисов шеф на строителна фирма ли е щом е строител а. Това значи че си имаме един строител за които нищо друго освен строителството не е важно. Опа грашка и мачлетата през работно време.

88

Анонимен

преди 13 години

Свирещата стрела на Мо-Де 29 Януари, 2011 в 4:05 pm До сега най-голямото завоевание на демокрацията, което ни сполетя за 20 години "свобода" е, че ни осигури Цецо Дългата Неясна Мисъл, гарнирана през две-три думи с "в тази посока" и Боко "Дето Бекайпе-то Утрепало Дедо Му" и тяхната орда в ролята на "Пого". Остава да видим кога ще се появят тези с шлиферите и борсалино-то. Дано да е по-скоро, все пак сме малко по-по-най от "хората на .орлик, щото както става ясно при тях "Пого" на два пъти се е явявал на избори и е имал бая избиратели!

87

маке

преди 13 години

Огин си вуйчо !

86

Анонимен

преди 13 години

Бойко каза:"Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл"Браво Бойко!!! Прав си!!!Зад теб съм.Отново ще гласувам за Герб!!!Давай смело напред и им покажи,че не щем комунисти отново да дърпат конците!

85

Анонимен

преди 13 години

"до ЛюбомирчоОоооооооо, секси, ще се любим ли тази вечер ;) ... Толкова е НЕгейско да ти викат Любо, нали Любомирчо?"Не Гражданино на РъБъ, (познат още като "Агент Гоце", "БСП", "Wiktor" и др. никове)! Хората не понасят гейбери!

84

9999

преди 13 години

Боко,хвани другарчето си гоце за ръчичката и ходете да си играете,че ни се гади от вас всичките комунисти.Народа да излезе на улицата и да забрани всички партийки и движения,защото зад тях се крият комунистите

83

Анонимен

преди 13 години

С А М О Г Е Р Б ! АЙ ОСТАНЕТЕ СИ ТУК ДА СИ ДРАСКАТЕ САМИ ЧЕРВЕНИ

82

Анонимен

преди 13 години

повече никога няма да гласувам за Герб

81

MURDOC

преди 13 години

Ех, тия малчугани не се накараха и това е . Бойко вика на Гоце "Ти си виновен", Гоце пък отвръща "Не бе ,ти си виновен".Не се наиграха с тия джиесеми с тия СРС-та ....Народа гледа и цъка с уста и цикли на едно място .

80

Анонимен

преди 13 години

абе Бойко само ножици носи

79

ха-ха-ха

преди 13 години

Тиквата е тотален инфантил :)). Само рев и само някой му е виновен. На куха тиква целия свят и пречи :))) Моля другарко, Гоце почна пръв. Само където вече дори не е забавен, а предизвиква само отвръщение. Срам ме е, че съм българин с такова добиче за премиер!

78

"Момченце"

преди 13 години

Може да е имало *** мутри в управлението на държавата след 10.10.89, но ББ взема палмата на първенството.И се чудим защо светът не ни взема на сериозно.то не бяха "шменти капели", то не бяха "багери", то не бяха "дюнери". Все пак държавата не е нито мутренско свърталище нито махленска кръчма. Това "момченце" ще ни вкара не в третия а n- тия свят.

77

Анонимен

преди 13 години

Истината е една Народа умира а никой не му е зор

76

вицекраля на Българи

преди 13 години

Пожарникарят: Току що изпратих поредния донос до вицекраля на България Ворлик, че Парваланов започна пръв!

75

Бригадир

преди 13 години

Абе ,Бойко я хвърли тая ножица и си хвани лопатата . Ти какво фризьор ли ще ставаш или строител.

74

Петърчо

преди 13 години

до ЛюбомирчоОоооооооо, секси, ще се любим ли тази вечер ;) Много си добър на свирките, признавам ти го Любомирчо. Страхотен си. Изпразваш ме за миг. а всички съм казал за теб, че сме пресни гаджета :)) Ама как мразя само, като някой каже: "С кой бе, С Лщбо ли си гадже?" Направо полудявам. Викам им: - Не Любо, а ЛЮБОМИРЧО!!! Запомнете го най-после! Толкова е НЕгейско да ти викат Любо, нали Любомирчо?

73

до 81

преди 13 години

да не си пил нещо на обед

72

до Любомирчо

преди 13 години

А ти бил ли си някога изпълнителен директор?

71

Анонимен

преди 13 години

зад всички партииики се крият комунисти

70

Анонимен

преди 13 години

абе пръдльо,ти колко камъка принесе.той строял.ми хората ще умрат докато построиш нещо.