70

до 93

преди 11 години

*** нещастен , това че някъде в Гърция има продажни медии като БОСФОР ТВ тук които да излъчват турски сапунки не значи че гръцкия народ е едва ли не побратим с турците.*** *** дето си!

69

ta6ak

преди 11 години

bratq giauri lqgaite da spite

68

До 62

преди 11 години

Ако наистина си толкова голяма христианка ,каквато се пишеш,защо ти е да ходиш в джамията? Не си ли чела думите на Христос - "На Господа твоя Бог да се кланяш и само на Него да служиш" Еванг. от Лука 4.8

67

Анонимен

преди 11 години

Сериали, музика, търговия, икономически проекти... кой е тъпия?! Тоя дето яде баницата ли?! Бай дъ Вай турците ги е гнус от нас! Обект на подбив и анекдоти сме по целя балкански п-в наравно с македонците- единствените наивници дето още ни виждат в бяло са измъчените руснаци, които у нас виждат част от РАЯ в сравнение с техните ... честни и неподкупни политици, и сурови закони прогонили всички чурки, таджики, урюки и дагестанци ... аз ли да не знам какво е там ама ми е жал че и тука е така

66

До 83

преди 11 години

хахахахахахахаха *** българска!*** в Гърция и пусни който искаш канал,отвсякъде те заливат турските сапунки ОВЦООООООООООООО!Това,че гледаме турски сериали,не значи ,че НЕ ОБИЧАМЕ РОД И РОДИНА ТИКВО ЗЕЛЕНА!

65

Турция има врагове

преди 11 години

От всички страни Турция е обкръжена с врагове! Всички мразят Турция! Ако стане голям тупаник, от тази държава няма да остане нищо! Особено войнствено са настроени към Турция гърците, защото са им отнели доста територии и са осквернили културните им средища! А ние може да нямаме голяма армия, но ако стане война, ща изколим турците до един, щото сме войнствено племе и знаем да се бием жестоко!

64

До 52 Bulgar

преди 11 години

Опа - научи се първо да пишеш на кирилица, после с претенциите и забележките! За националната сигурност не се тревожи - такава няма!

63

До 87

преди 11 години

Хайде стига с твоите ПРОСТОТИИ,гледай напред ***!Стига си се ровил в миналото,то ще те зарови!

62

До тцЪ

преди 11 години

Каква икономика имат ТурцияНе се сещам за нито една тяхна марка

61

до62

преди 11 години

62,Христос е казал"Аз съм Пътя,Истината и Живота,никой не стига до Отца освен чрез Мен".И аз съм за мирни отношения между хора с различно вероизповедание но това не значи,че всички служат на единствения Бог,Буда е "едно"с Исус Христос само в новата световна сатанистка религия.

60

до 82

преди 11 години

И аз това се опитвам да обясня, не да си играем на аги и ***, но това е пагубно за нас...

59

22332

преди 11 години

Отново безмислена статияНа моята възраст никои не се интересува от сапункиПравете си изводитеСигурно които я е писал е посетил преди това пейката в парка на която си говорят пенсионерите

58

до 62

преди 11 години

Ей ,, я кажи защо гърците мразят до дъното на костите си турците? Само 400 години са били под тяхно робство....но като чуят че някой е турчин настръхват и гледат на кръв. Ама знаеш ли защо настръхват? Защото са народ и си знаят рода и са националисти и защитават гръцкото преди всичко. Ела кажи в Гърция че гърците трябва да са дружелюбни с турците и да видиш как ще те изгледат, ОВЦА скапана умряла.

57

тцЪ

преди 11 години

Турция "превзема" Балканите, но не със сапунки, а с развитие на икономиката си и с предимно младото си население (средната възраст в Турция е 29 години). Това е една от малкото страни в региона с добре развито производство. Успяват да завладеят пазарите на страните в региона, както се видя - една от малкото страни в региона, която не е застрашена от застаряване на населението - т.е. имат доста активна работна ръка.

56

Анонимен

преди 11 години

,изобщо не ви гледам скапаните сериали нито ям скапаните ви ***

55

Анонимен

преди 11 години

Кръвта вода не става.Айде хаирлия да е!Да почерпят тракедонистите.

54

Анонимен

преди 11 години

27: "НЕ НА ТУРСКОТО МОРЕ . КАТО ВИ СЕ ХОДИ НА МОРЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ , ИМА ДОСТАТЪЧНО ДЕСТИНАЦИИ , КОИТО СА 10000000000000 ПО- ХУБАВИ"През последните години турските курорти се превърнаха в атрактивна дестинация за туристи от западна Европа и Турция започва да измества страни с дългогодишни туристически традиции като Испания и Португалия. Турските курорти предлагат високо качество на приемливи цени и туристическия наплив от Европа е огромен, а Турция едва успява да отговори на търсенето. За турския туристически бизнес няма абсолютно никакво значение къде ще ходят да почиват *** ***, има предостатъчно туристи от Франция, Германия, Дания, Белгия и Холандия.

53

Мусолини

преди 11 години

ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ДНЕСПЛЮСЕТО НАЧАЛОТО ЙСкандал разтърси политическите сили в Кърджали, след като днес на председателския съвет на местния парламент от ДПС настояха на тържествената сесия да не бъде присъждано званието "почетен гражданин" на генерал Васил Делов, освободителя на града.На 21 октомври Кърджали всяка година отбелязва с признателност към героите от Балканската война освобождението си от турското робство. Тази година датата е юбилейна.

52

Дойче-фесе

преди 11 години

Драги германци вие имате 5 милиона турци,а давате акъл на балканите където са 1 милион,не е ли това присмял се хърбел на щърбел.Кой ви плаща пенсиите?Кой ви върти малкия бизнес 95% от малките магазини таксита, бензиностанции авто- мивки ,транспортни фирми и мн.др се стопанисват от турци,ако не са те кой ще ви издържа 65те% пенсионери .......

51

до 62

преди 11 години

Що не го кажеш това на някой турчин! Кажи му да стане християнин, кажи му няма разлика дали почиташ Христос или незнм какво си:))), той много ще се зарадва....иначе уважавам тяхнате религия, но всяк жаба да си знае гьола...