102

Анонимен

преди 13 години

ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ НО СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ЩОМ ДОПУСКАТ ДА СЕ БАЗИКАТ С ТАКИВА СЛАВНИ ВОЙНИЦИ

101

Анонимен

преди 13 години

Паметникът е оцветен с чувство за хумор и изглежда много прилично :)

100

до 93

преди 13 години

и аз уважавам паметта на няколкото умрели от препиване съветски войници в България щото други жертви няма но чак па да им строим паметник е прекалено мисля

99

Анонимен

преди 13 години

Нямаше начин простотията на управленско ниво да не зарази и простолюдието.

98

Skarhead

преди 13 години

А защо няма паметник на избитите българи от тази червена ***? Или не сте учили история? Тази съветска армия знаете ли колко е убила? Хитлер пасти да яде с неговите измислени 6 милиона...А 50-те милиона избита от сталин и съветската армия?

97

до 94

преди 13 години

Какви кюфтета съм ял, като посрещах празник, карах 5 човека приятели да дойдат с мен за кайма, щото в магазина над кило не даваха. ...или и ти си слушал сладки приказки за хляб по 1 стотинка :)

96

БГ над всичко

преди 13 години

да го гътнат с тротилец и да се разфърчатосат парчетии вметвам аз !а който не е съгласен да ходи да го крепи по същото време !!!Няма място у нас на паметник на армия освободила ни от територии населени с българи и предала ги на други страни !!!!!!!

95

до турчин от 98

преди 13 години

писал си се чужденец, явно си *** или турчин или от зоопарка-------------------Тъпите българи пак се разделиха по пилитически убеждения и започнаха да се заливат с помия. Това само може да ускори края на България.

94

Анонимен

преди 13 години

Някой долу обясняваше за 2 години затвор - успех, нито ще ги хванете тия хлапета, нито пък и да ги хванете можете да ги затворите, защото сигурно са на по 13-14 години. И честно казано мисля, че излишно драматизирате цялата работа. Аз никога не бих постъпила така с паметник, дори и да е социалистическо наследство, но пък като човек на изкуството не мога да не оценя оригиналността на идеята. Възприемайте го както искате.

93

Генчо

преди 13 години

Моля, да правите разлика между Русия и Съветския съюз. Последния управляваше със същите методи като Хитлер - концлагери и гонения на всеки който поставя под върпрос управлението им.

92

до майка

преди 13 години

Браво на креативните ни деца! Успокоих се, вече мислех, че всички са промити чалгаджии, но явно има бъдеще! Сладури! ----------------------Муцка, супермен и другите холивудски *** са чалгата на американската култура. Не се радвай, а започни да четеш, да мислиш и ограмотяваш децата си, за да не станат американски чалгари.

91

Чужденец

преди 13 години

Тъпите българи пак се разделиха по пилитически убеждения и започнаха да се заливат с помия. Това само може да ускори края на България.

90

ot 94

преди 13 години

samo bkp! Da si vurnem obratno tkzs - tata!

89

new koz

преди 13 години

Мисля че гадните комунисти въобще да не си мислят че този паметник е техен, техния (мавзолея) беше съборен и никои от вас даже и по форумите нищо не каза.

88

Анонимен

преди 13 години

"Наистина ли не виждате, че това е просто една ПОДИГРАВКА С НАСИЛА НАЛАГАНИЯ АМЕРИКАНСКИ "НАЧИН НА ЖИВОТ"? По-голямо осмиване от това - здраве му кажи! Да приравниш едновремешните съветски "супергерои" с днешните американски си е направо гениално."Сериозно? Ми как не са се сетили на Макдоналдс да изрисуват войници с винтовки в ръце? Далеч по-лесно щеше да е, и никой нямаше да иска да им направи майките щастливи!

87

Аз

преди 13 години

Мразя комунисти и не съм фен на Русия и всичките гадости, които са ставали в България по време на този режим, но все пак не може да се гаврим с смърта на обикновенните войници, който са дали живота си. Това са хора от народа а не политически лидери.

86

Генчо

преди 13 години

Коментара също е уникален - В КРАК С ВРЕМЕТО! Кой каза, че младежта била ***?

85

майка

преди 13 години

Браво на креативните ни деца! Успокоих се, вече мислех, че всички са промити чалгаджии, но явно има бъдеще! Сладури!

84

ья

преди 13 години

Браво, много ми хареса! Само така ще се отървем от този паметник!Нека се довърши трансформацията!

83

хе

преди 13 години

Наистина ли не виждате, че това е просто една ПОДИГРАВКА С НАСИЛА НАЛАГАНИЯ АМЕРИКАНСКИ "НАЧИН НА ЖИВОТ"? По-голямо осмиване от това - здраве му кажи! Да приравниш едновремешните съветски "супергерои" с днешните американски си е направо гениално!!!!