66

Коментатор

преди 13 години

Браво ! Вижда се, че младите хора на Бургас не спят ! Трябва да вземем пример.

65

Анонимен

преди 13 години

47, за каква православна държава говориш! В България 90% от хората са атеисти!

64

Сирма

преди 13 години

МОМЧИЛЕ, защо носиш това хубаво българско име! По- ти подхожда "ПАМПЕРС". Не знаеш ли, какво правят сектите, един от тях ли си - лицемерен мошеник с изцъклени алчни очи и сгърчени грабливи ръце. Не знаеш ли на какво учат децата и как "вземат" имоти. И ти!? Не че трябват сбивания, но в много държави тия тартюфовци са забранени. Не и у нас обаче - ние сме "прогресивни". Ама че някой или някои изгорели от тях - много важно! Важно е и сектите да ни "обожават"!

63

марти

преди 13 години

До 44А ако същият този народ излезе с искането да се опашете с експлозиви и да взривите...Парламента,то дали ще го послушате???Питам ей така,от любопитство???

62

Иван

преди 13 години

Доста дълъг и съдържателен въдео-материал.Чак към края до ушите ми достигна вестта, че има участници на фенклубове.Това обясни всичко. Колко съм ги гледал милите, по и около стадионите. Нискообразована и агресивна пасмина, които като единици са нищо, но като се съберат разбиват глави наред.Милицията няма никакво намерение да ги прибере на топло и уютно.Сред тях може да са и Вашите деца, които иначе изглеждат доста.........мили и невинни.

61

Анонимен

преди 13 години

ВМРО СА СЕКТАНТИ И ТЕРОРИСТИ.

60

Анонимен

преди 13 години

Забавното в случая е, че въпросните бабаитчета добре знаят, че сектантите няма да отвърнат на удара. Защо бабаитчетата не посегнат на политиците примерно? Политиците са извършили не по-малки злини от сектантите! Нямат топки и това е! А така всеки може!

59

ВЪЗМУТЕН

преди 13 години

ТЕЗИ НИСКОИНТЕЛИГЕНТИ КАЧУЛАТИ СТРАХЛИВЦИ МОГАТ САМО ДА СЕ ДРОГИРАТ И ДА ПРАВЯТ ПОГРОМИ!ФАШИСТИ ЗАЩО СИ КРИЯТ ЛИЦАТА!СТРАХЛИВЦИ!ПОКАЖЕТЕ СЕ БЕ *** МРЪСНИ!НЕ МОЖЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ТОВА СЕ БИЕТЕ!

58

COOOLVN

преди 13 години

Bahti dyrjavata-i naroda v neq!!!

57

Анонимен

преди 13 години

debeloto prase koordinator na VMRO shte go es\kstradirat v US i tam v zatvora shte go shibat edni golemi negri - sektanti.

56

Анонимен

преди 13 години

Прав си 41 едно! ВМРО ще са истински пичове ако се сбият с наркодилъририте или някой корумпиран политик, а не с някакви промити мозъци от една измислена секта!

55

nemo

преди 13 години

това е организирано да се обърне внимание към свидетелите на яхова щото напоследък западат много всички религии.Кои снима то направо като на кино направено поздрави на оператора добра пропаганда.

54

Анонимен

преди 13 години

на тия секти..не трабва полицията да ги сакционира..а да ги затворят веднъж за винаги.

53

Zemevladelec

преди 13 години

Другата неделя ще ги запалим !!! Срещу тази секта само кръв ще се лее !

52

марти

преди 13 години

Ако тези пишман-бабаити използват агресията си за...мирни цели,то цена нямаше да имат!!!Защо не вземат така да се организират и да ни спасят,и от...българските политици или от наркодилърите примерно,които пренасят в жертва много повече българи,отколкото всички действащи у нас секти???Ама едно е да се правиш на бабаит само за...голият си г.з,а друго е да стиснеш същия този свой ***,за да постигнеш нещо повече от това да се гледаш в...клип!!!

51

Анонимен

преди 13 години

Аз съм против сектите , на това тук беше много грозно.Мисля , че на тия бабаити ако утре някои мутри им платят да пребият някой обикновенгражданин изобщо няма да имат скрупули.

50

с.

преди 13 години

Абе каква държава,какви 5 кинта бе!?*** ***!Държавата много отдавна е абдикирала от основни задължения и само изключително наивни и неориентирани хора разчитат на адекватна намеса на държавните институции!Спасяването на давещите се е в ръцете на самите давщи се!Много добре са ги наритали!

49

Анонимен

преди 13 години

VMRO SA TERORISTI, TRIABVA DA BUDAT ZABRANENI I SMA4KANI ZAVINAGI.

48

Болен

преди 13 години

Къде си Болене, подлого Бокова ?

47

Йоан Пр.

преди 13 години

Гръцкото правителство дали е разрешило на йеховистите да развиват дейност на територията на православната им държава? Съмнявам се! Иначе е ясно,че щом се криеш с качулка не си стока.