95

XXX

преди 13 години

Всичко Мара втасала в тая държава, паметникът да ни е проблема!*** народ - слаба държава!

94

ДО 90

преди 13 години

Как може да си толкова глупав.Поддържали перфектно паметника в Трептпв-ами нали са победена нация.Ако зависеше от тях щяха да го взривят.Известно ли ти е ,че през 1945 година в Берлин НЯМА НЕИЗНАСИЛЕНА ЖЕНА?НИТО ЕДНА!Като споменава Трепто-да си виждал немец да се мота иколо паметника?Освен комунистическите *** като у нас-биха съуборили паметник на Левски за да построят паметника на любимата си Русия.Страшно нещо е безродството и чугунната философия на комунистите-не човек,а комунист..

93

кочо

преди 13 години

*** щеше да говориш на анадънму и сикилмиш скочубо нещастна

92

777+

преди 13 години

ЗНАЧИ ПАМЕТНИЦИТЕ ОЛИЦЕТВОРЯВАТ ИСТОРИЯ НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕМАХНЕШ ИСТОРИЯТА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ НИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ НИ,ПО РАЗУМНО Е ДА СТОЯТ И ДА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ КАКВО МОЖЕ ДА НИ СПОЛЕТИ АКО ЗАБРАВИМ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НОРМИ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ХОРАТА......

91

Крети до вжв

преди 13 години

Парво Мразя политиката защото от 20 години само се граби и аз сам скачал по тъпити митинги и аз бях заблуден но какво ни донесе 20 години по късно това? Ти си милиш че съм симпатизант на БСП :):):) не съм толкова зле повярвай ми. Първо комунизма не може да се върни никога в Формата в Която беше. В момента нямаме здравоопазване нямамае образувание. Имаше и хубави неща през комунизна но всичко се потроши и окраде защо?

90

Да, да

преди 13 години

Що за народ сме след като пред Народното НИ събрание стои паметник на чужд владетел, катедралният Ни храм е на чужд светец, а най-големият паметник в България е този на Альоша (в Пловдив)? Слушаме ***, сръбска, турска и гръцка музика . Прехласнали сме се по турски филми и стоки. Журналистите (прости) се опитват да заменят езика ни с английски (използват се толкова много чуждици, че има цели изречения без нито една българска дума).

89

Анонимен

преди 13 години

Не мислехте, защото бяхте идиотчета. Срина се системата за образование и възпитание. Вие (тогавашните пубертети) сте причината да докараме България до това дередже. Млади и глупави най-лесно се манипулират. Затова ни реформираха образованието, за да стане от едно от първите по ефективност на едно оп последните по ефективност в света. За да ни водят за носа после...

88

обикновен

преди 13 години

92Ъ! Ти ли нещо не ми разбра въпроса, или аз сложно го написах ? Я прочети пак :)

87

Анонимен

преди 13 години

Този паметник трябва да се разглежда като паметник на милионите загинали невинни руснаци в нападнатия от Германия Съветски съюз. По зла ирония двата най-велики народа на континента се изправили един срещу друг и от това спецелиха само англосаксонците и евреите.Но въпреки всичко такива паметници има и в Берлин, и във Виена, те се поддържат от общината винаги в изрядно състояние и никой не си и помисля да ги демонтира. Както винаги тук някой пак опитва да се хареса на нечисти отвъдокеански сили.

86

хахо

преди 13 години

Аз съм отявлен антикомунист, още от времето, когато вие, ***, не сте били замислени още.Но като гледам какви сте ***, насила ще ме накарате да отида на контра-мининга.Руснаците били окупатори, пък турците - любезно присъстващи.В главите ви е само рушене. Отдавна е време да се гради!

85

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Ама найстина онзи дето казва ,че не сме народ ,а *** е прав . Подхвърлят някакво зрелище ние забравяме за гадното ежедневие и пишем ли пишем , а от страни ни гледат сейра и какво ли си викат МИ ТЕ НЕ СА НАРОД ,А *** колко са лесни за манипулиране . О неразумнии юроде осъзнай се !

84

Седераст

преди 13 години

Искам 1000 метров паметник на американските летци почти изравнили фашистката столица София!!!

83

Анонимен

преди 13 години

Питаш:"В коя друга страна паметниците на Червената армия са повече и по-големи от паметниците на собствените и герои ?"Ами разходи се в центъра на ЗАПАДЕН (сега вече обединен) Берлин например

82

Седераст

преди 13 години

Най грозното и уродливо творение на гадните *** е АЕЦ!!!Нашият месия Иван Костов затвори 4 реактора,толкоз ли няма смели българи да взривим останалите 2!!!

81

Анонимен

преди 13 години

Не е лошо да се информираш за паметника на съветската Армия в Трептов парк в Берлин. Германците го поддържат в перфектно състояние.

80

IVo

преди 13 години

ПОлитиката си е политика идва една партия и си заминава , след нея друга. но историята остава , паметника остава , спомена остава. След 30-40 години ще е съвсем различна партия и те надявам се няма да искат да бутнат паметника който ние сме им оставили защото ще са горди че имат паметник на 100 години и повече. Нима Гарибалди заслужава паметник? Джархавалал Неру заслужава ли?Симон Боливар? всички те имат паметници,но никой не е ревнал срещу техните

79

Анонимен

преди 13 години

Ясно. Агентите на Уорлик са се размърдали. Предлагам да махнат отгоре каквото има на постамента и да сложат скулптура на Уорлик плюс групичката "българи" които му целуват ***. Ще се получи символ на българската "демокрация" и нейните основни носители

78

обикновен

преди 13 години

Това не е паметник на армия-освободителка, а монумент на цинизма и трябва да бъде премахнат...В коя друга страна паметниците на Червената армия са повече и по-големи от паметниците на собствените и герои ?Тая глупост в центъра на София, Альоша в Пловдив, Пантеона и паметника на българосъветската дружба във Варна - символи не на култура, а на партия - завоевателка, която не освобождава, а просто си разширява сферата на влияние...Да се събори и на него място - паметник на български войник!!!

77

Комунист

преди 13 години

По добре рабфак с отличие отколкото фалшивата диплома на К(урв)алина!!!

76

Анонимен

преди 13 години

Не демагогствай и е забравяй, че това е паметник на една от армиите на съюзниците разгромили фашизма. Навсякъде по света такива паметници се пазят. Подобен паметник на Съветската Армия има даже и в центъра на Берлин!Премахването му е обида за цялата коалиция срещу Хитлер, не само срещу Русия