108

Amenhotep

преди 14 години

Някакъв се изпикал на оградата на *** и тоя вече ще почва етническа война, така ли? Ами да я почва ... да видят тия мафиотизирани *** расистчета какво ще им се случи!

107

baj mangal

преди 14 години

nqma li koi da mu s4upi krakata na toq *** mrasen

106

!

преди 14 години

Аха, значи т.нар. цар киро е гаранта за етническия мир, на него му се обаждали и той ги спирал.Т.е. в някои случаи той не ги спира, и те, както всички знаем, вършат престъпления.Няма ли да му се потърси отговорност?

105

Атака

преди 14 години

Абе как му позволяват на тоз да говори така?Косово - тия трябва да минат танкове и да ги изтрепат до крак!!!Не мога да повярвам в каква България сме се превърнали!

104

Анонимен

преди 14 години

като косово няма как да стане защото сме в европейскиа саюз , а и Русия няма да го допусне тьй като сме доста близко за няколко часа ще бьдат в Бьлгария да укротят ***, жалко че разтурихме собствената си армия на която можехме да разчитаме в такива ситуации.

103

Анонимен

преди 14 години

То е станало страшно вече с тея ***. Колко още?

102

Дедка

преди 14 години

А дано!! То е време и останалите мързеливи мърлячи да отпътуват... стига сме ги хрантутили. Техният проблем не би следвало да е мой, твой, и изобщо наш! Като са прекалено мързеливи да се изхранват сами, да ***!!! Мен никой няма да дойде да ме храни ей така за нищо!! Че и нахални, да им се не види!! Не са яли достатъчно пердах през последните 20 години, затова са толкова нагли!! кАчиха ни се на главите!! Храни куче да те лае, е тва е!!

101

Анонимен

преди 14 години

Няма ли кой да скъси с една глава този ***?

100

мемет

преди 14 години

Цветанов,***-цар иска да му обърнеш внимание!Пускай копоите и му намерете новите цехове и да се свършва един път и завинаги с тая ***,дето се прави на звезда!

99

Юрист

преди 14 години

Прокуратурата трябва да се самосезира незабавно и да подведе г-на Рашкова за подклаждане на расова омраза!

98

4ефо

преди 14 години

Все едно ми прочете мислите:Д

97

Анонимен

преди 14 години

как не ви е срам да слагате тоя *** до FUHRER-а.докато разберете колко правилно е постъпил Хитлер с гнусните *** ще е много късно

96

YAKUDZATA

преди 14 години

Господа управлявящи,като чета постовете надоло се радвам но ме притеснява само това ,че тези настроения може да се обърнат срещу вас в даден момент ако не сложите ведната този и други като него на мястото им,защото ако поне не започнете да се справяте с този проблем жална ви майка и на вас. Не искам да съм пророк но това настроение ще се исипе и по вашите глави.

95

евала на сърбите

преди 14 години

Ще стане и по лошо от Косово,защото сърбите които ги плюете масово са истински мъже и националисти,а тука 4-5 000000крадливи мишоци правещи се на мъже в нета и истински страхливци на улицата.

94

KING

преди 14 години

ТОЯ МРЪСЕН *** ДА ВНИМАВА ДА НЕ МУ НАТИКАТ КОРАНАТА В..........

93

4ефо

преди 14 години

Нека да скачат ***.Скоро нашите нерви няма да издържат и тогава става страшно,защото българина може много да търпи ,но веднъж падне ли му пердето...

92

МУТРАГЕН

преди 14 години

КИРО ПАЗИ СЕ ОТСЕГА НАТАТЪК МНОГО ,С ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ СИ ПЪТИК.

91

vrv

преди 14 години

Моля?? Абе *** смотан, ти кой ще заплашваш бе? Търпението на повечето хора взе да се изчерпва към *** и гледай да не стане като в Франция, че българина е търпелив ама като му падне пердето става лошо. И няма по 300 евро да вземете ами пеша до Индия ще стигнете *** прости. Не стига, че ви храним, вместо нашите деца да учат и растат в по-добри условия, ами ще ме и заплашва с Косово. Аз лично си чакам повиквателната ако станат размирици и ще видим Цар ли си, Крал ли си.

90

Дедка

преди 14 години

Стават много нагли и накрая наистина ще приключат зле... Не стига, че ги храним и ни пият данъците като пиявици, щото ги мързи да си мръднат *** и са неграмотни, и така им е по-лесно, отколкото да се интегрират, само ни крадат и тормозят, ами и все недоволни! Какво повече искат?!? Ние толкова шансове сме им давали, те просто не могат да се възползват, щото искат да си ги гледаме като домашни любимци! Е това няма как да стане! КОйто не работи, не трябва да ЯДЕ!!! Щом искат, нека с лошо!!

89

Анонимен

преди 14 години

В България *** имат САМО ПРАВА, а българите имат САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Нека някой ме упрекне ако греша!