90

bg

преди 11 години

neznam za prevzemaneto,no daje i v evrofutbola gledat turski seriali...

89

Анонимен

преди 11 години

не е истина какви деца пишат тук,...Турците са си сериозна икономическа и военна сила,и западните им съюзници нямат нищо против да си ни присъединят пак, но сега нещата с "цивилизовани":)))... навремето бяхме Съветска република и ако нещо станеше руснаците щяха да ги смачкат за секунди...въпроса е че сега сме сами, нямаме и армия вече...

88

Анонимен

преди 11 години

Чешете си езиците колкото искате. Турция си върви напред и нагоре, а ние си продължаваме жалкия път назад и надолу вече 68 години.

87

хех:)

преди 11 години

До До тцЪ ето ти една-Беко. Освен това в Турция има заводи на Тойота, Мерцедес(автобуси и камиони). Тежката им промишленост е в небесата-произвеждат даже по патент F-16. Като производители на конфекция са на второ място в света, на трето място са по инвестиции във филми-след САЩ и Инидя и пред държави като Франция и Италия, Да не коментираме, че заради ключовата си позиция и статута им на партньор на ЕС са и страхотно място за търговия.

86

!!!!!

преди 11 години

Вижте само до кого е поставено турското знаме на 1ва страница !!!

85

Анонимен

преди 11 години

БОСФОРЕЕЕЕЕЕЕЕ - ПРИБЕРИ СИ ТЕЛЕВИЗИЯТА!

84

perko

преди 11 години

2030 г., автомагистрала в Германия. Полицаи спират летящо с 260 км/ч БМВ. Единия полицай поглеждайки документите на шофьора, казва на другия: "Ахмед, виж какво странно име Мюлер!!!"

83

Анонимен

преди 11 години

V EVROPA TURCITE RABOTIAT ZA KYRDI ,KYRDETI SA NAI BOGATI V TURCIA

82

грък

преди 11 години

Скоро ще натрътим турците и ще си вземем обратно земите!Българи, вие какво чакате, вземайте Одрин и земите до линията Мидия-Енос, те са си ваши!

81

Исмаил Колев

преди 11 години

Кога ще настигнем изостанала Турция?

80

до 103

преди 11 години

Ти си ***,честно. Познавам поне 200 души "турци" на които пра-пра-пра бабите им са били българки едно време.Нещастен ***, марш в Анадола!

79

ай сиктир!!!!

преди 11 години

До ***:МПФФФФ!! ШШШШТТТТ!!!!

78

До 75

преди 11 години

Сори пич, не германските пенсионери цицат от турските гастарбайтери, а обратното. Гастарбайтери лесно се намират - с лопата да ги ринеш от цял свят, включая източноевропейски християни...Трудното е да им се намери работа на тези гастарбайтери. Така че турчетата да се благодарят, че германците ги хрантутят. Иначе щяха да пасат овци по Анадола...

77

Ha4o Boqdjiev

преди 11 години

Tapotata na turskite seriali moje da si saperni4i samo s tqhnata prodaljitelnost !

76

дО 48

преди 11 години

Мексико също!

75

до 82

преди 11 години

Каква развита икономика, бе ! Ако не са работниците в ЕС, дето мият клозетите и вършат черната работа, за което получават хиляди евра месечно, Турция ще е на последно място по ръст и развитие! В Анадола няма ток и вода, да не говорим за индекс на човешко развитие и степен на икономическа свобода...

74

до 91

преди 11 години

А нима турците в България не са интегрирани? Ядът свинско повече от българите и се пишат с бг имена повечето,повечето не знаят за кво се ходи в джамия има смесени бракове -цигъните турчеят повече от " бг.турците"И може да съм *** но доста германки съм научил да жулят ракия разбираш ли ме мон ами....

73

Анонимен

преди 11 години

Тъпня. Пълна тъпня е тази статия.

72

до 87

преди 11 години

"Патриоте",ти познаваш ли някоя жена на която "ПРАА-ПРА БАБАТА" да е била изнасилена,патриотите искат мир със съседите си от обич към народа си,а ти търсиш как да сееш омраза.

71

Анонимен

преди 11 години

ОТ БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА ПО ГОЛЯМА *** НЯМА НА СВЕТА