86

ахахаха

преди 13 години

ама те милите немогат да се бият даже вижте ги колко са трагични аххахахах аххахаха хахахахахто като неставаш за нищо и да се биеш неставаш

85

гост

преди 13 години

браво,много сте силни.пребийте десет 50 годишни човека,защото имат различно мислене.да ви *** в ретардите...сбийте се с някакви,които си го заслужават.а и като сте 20 към 1 сте мноооого големи.сега сигурно някой от вас ще на ми напише да си трая,защото щял да ме набие.спокоино,общавам,че ще се уплаша много

84

CCC

преди 13 години

Направо ми иде да хвана един Калашник и да ги изтрепя всичките до един, без да питам и без да гледам. Според мене всеки с успех под 3.00 трябва да работи в трудови войски от 13 годишен цял живот.

83

Zemevladelec

преди 13 години

Maraba заповядай идната неделя да ни дадеш табелката :))

82

Jolly Roger

преди 13 години

Скоро на много хора ще бъде показано, че не могат да си развяват коня навсякъде.

81

Анонимен

преди 13 години

не знам дали забелязахте, но никой от вмро не е чупил и бил на този протест, обърнете внимание, че младежите с качулките и скритите лица са типичните ултраси на футбола у нас...аз лично видях как хората със знамена се дистанцират и излизат навън, а вътре виленят някакви запалянковци. у нас както винаги покрай сухото гори и моркото, т.е. първо се обвинява, после се мисли..така стана и с лекарите в горна оряховица...национална черта е да се лъжем и манипулираме лесно..п.с. не симпатизирам на вмро!

80

Анонимен

преди 13 години

Ненужните хора Бог си ги прибира.Крайно време е да прибере биячите и сектантите от клипа.

79

Анонимен

преди 13 години

Бургас.

78

Maraba

преди 13 години

Какви маймуни!Да им се отнемат личните документи и да се зачислят в зоопарка.Лично ще даря пари за табелка-"неандерталес псевдобулгарикус"

77

Анонимен

преди 13 години

ВМРО за нищо не стават - банда ***. Да ги бият полицаите и посе да ги екстрдират в САЩ в американски затвор.

76

Анонимен

преди 13 години

Като гледам някои от коментарите ми става ясно ,че шайката на кьосавия лидер на седерасията са плъпнали да пишат глупости ,все пак за тях е разбираемо ,нали Мартинчо е все пак пастор на някъква протестантска секта ,въпроса е нормалните хора да не се вързват на мартинчовци и подобни нему .

75

Lobo

преди 13 години

Има една приказка - На умряло куче нож да вадиш!!! Сектанти или каквито и да било давам гаранция, че само един от тях има повече акъл от цялата тая *** дето скачаше срещу вратата!!! Аз също не искам държавата ни да е затрупана със секти, но не искам и освободителите от тези секти да изглеждат по подобен начин!!!

74

ха ха ха

преди 13 години

Сирмо,като сте прости...давайте си имотите...същото е както действат ''телефонните'' ***...

73

Сион

преди 13 години

Абе вие всички дето се възмущавате имате ли идея що за организация е Свидетели на Йехова , в колко държави е забранена и колко от последователите им са си заминали от тоя свят заради примерно отказа от кръвопреливане..Като няма държава дето да ги изгони тия *** от държавата , хората ще го направят.

72

Анонимен

преди 13 години

braVO

71

Анонимен

преди 13 години

Сектата на празноглавците от ВМРО vs. сектата на майнд-контролърите.

70

мерише

преди 13 години

Мерише ми на гнило,тези с качулките са според мен сектанти,наркомани и им плащат да вършат такива неща,да това е истената ,а що се отнася до тези свидетели на йехова,те не са виновни,те просто изучават библията и помагат на хората да се доближат до Бога.И стига с тези лъжи по тяхния адрес.Хора отворете си очите и вижте кой е сатаната.Кой учи тези младежи на жестокост,някой има полза от това.Време е да започнем да изучаваме Библията и да се поучим на добро.

69

Анонимен

преди 13 години

Днес се навършват 1977години от смърта на Исус, която настъпила около 15.00часа местно време. Причините за убиството на Христос са всеизвестни от християнските общества, а именно завистта и алчноста, които били изобличени от Исус. На днешния ден според библейската хронология беше обвинен в богохулство или с други думи еретик или сектант. Така, че е нормално всички по-честни и праведни хора да са сектанти за "нормалните", т.е. алчните и повърхностни личност! Честита годишнина!

68

Анонимен

преди 13 години

Много смели тези от ВМРО бреййййй.Бият невоиствени християни.Защо не отидат до джамията там да бият.Защото като наскачат *** ще им разбият физиономиите.

67

Анонимен

преди 13 години

Не смятам ,че това е начина ,но когато на човек му писне от цялата тази либералстваща седерасия дето затрива българския народ използвайки ,*** ,*** ,както и посочените секти ,тогава човек неминуемо ще оправдае тези младежи,това е нормалната реакция на всеки нормален българин ,останалото демагогията на хрантутниците на Сорос от бхк.