126

Голям Праз

преди 13 години

КОСТОВ Е ВИНОВЕН!!!,,,Със заповед 51 от м. октомври 1998 г. на заместник министър-председателя на Република България "Свидетели на Йехова" са официално регистрирани по Закона за вероизповеданията.,,,Иван Йорданов КостовМинистър-председател на България от 21 май 1997 до 24 юли 2001 !!!

125

Полуотчаян

преди 13 години

Лошото остава за тия,дето не сме с качулки. Сега ще ни раздухат из американската преса,"че убиваме другомислещи" и оди чакай безвизов режим.

124

Dil

преди 13 години

Тези "хора" утре ще се наливат с бира, ще тъпчат кебапчета и лютеница и ще обесняват какви са истински български патриоти...

123

Zemevladelec

преди 13 години

Мн се кефя на това клипче, гледам го за 50-ти път и пак ми е яко. Само бой за мръсните сектанти !

122

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Здравейте! Сега ще ви напиша историята си.В семейството имахме сериозни проблеми поради което се наложи да го напусна макар и за кратко. Това доведе съпруга ми до отчаяние. Това бе и причината негов колега, който е член на сектата ''свидетели на Йехова'' да го въвлече там. Там му бе промит мозъка като му казват, че ще го направят по-добър и аз ще се върна при него. Ако се моли постоянно на бог Йехова аз ще се върна. И аз се върнах, но не от неговите молитви, а защото не исках да развалям...

121

Анонимен

преди 13 години

Това е като доброволно да пуснеш вълк в къщата си, а после да го биеш, защото ти изял детето.Глупав народ, като сме позволили разни секти да се намърдат в страната ни, значи сами сме си виновни!

120

ааа

преди 13 години

голяма простотия -позор , това не е джунгла ***

119

борис

преди 13 години

Забрана на ВМРО!!!

118

Анонимен

преди 13 години

Лузъри фашизоидни. Вместо да бият мирни хора, да хванат да попрочетат нещо или работа за пет пари да свършат. Д.ба и нацисти. Хванали 50-60 годишни мъже да бият. Страхливци. Сектата била агресивна. Retardeds

117

mirku

преди 13 години

Ne gi opravdavam sektantite ama tova koeto napraviha teq mladeji s kachulkite e za ot 2 do 5 godini zatvor. AKo bqhme v normalna dyrjava tova shteshe da mi se sluchi. Vyv vsqka dyrjava ima sektanti, no samo v bg ima i selqni.

116

НЕ Е ВЯРНО

преди 13 години

Не мога да повярвам че това се случва в България.Имаше добра организация на целия побой.Това се нарича Погром,масово нападение от по-силни над по-слаби хора.В случая е трябвало МВР да прати Баретите и Жандармерията за овладяване на ситуацията.Но в Бургас няма Полиция,или я е страх,или акцията е съгласувана с МВР.

115

Анонимен

преди 13 години

Православието също е секта

114

ахаххaha

преди 13 години

тея хора са спрели да се развиват още в 5-6 клас , горе долу тогава един нормален интелигентен човек разбира че с бои нищо не се постигаи аз съм против тази секта но си има МИРНИ начини да се изрази недоволство и ако е обосновано би трябвало държавата да се намесиама тея ограничени изказвания че държавата била анти-българска и че нямало друг начин са плод на някои болен мозък които не е полезен за нищо и никои през целия си живот

113

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Браво момчета ! Даже малко сте ги били , тези дето промиват мозъците но децата ни ! И за да не ме обвинят тъпите сектанти ще ви разкажа случка в Бургас ! Пред магазин " Младост " съм ( бургазлии знаят за кой магазин говоря ) при мен идват 2 мадами ... супер каки и почват да ми бутат литература такава и да ме канят довечера на отида на тяхна литургия ! Казах им че ще си купувам таолетна хартия и бумагите не са ми нужни ! Секти скапани !

112

НЛО

преди 13 години

В СОФИЯ ЛЮЛИН СРЕЩУ КВС ИМА ОТ ТИЯ *** НО ОТ ТЯХ ИМА И ОФИЦЕРИ ОТ МВР.

111

СРАМ

преди 13 години

Да,голям срам това ли са нашите младежи ,на това ли ги учим ,та те страх от бога имат ли...Незабравяйте,че и Исус е бил гонен и ние сега го правим същото с тези мирни хора които искат само да доближат хората до нашия създател.А това че са секта,не е вярно отидете и сами се уверете.Кажете къде са нашите църкви и нашите християни с какво учат нашите деца.А тези хора поне се мъчат да помогнат на нас неверниците.Те го правят доброволно и всеки доброволно посищава тяхното благослужение.Имайте Вяра.

110

Анонимен

преди 13 години

В крайна сметка, какво постигнаха от мелето?

109

До 86

преди 13 години

Проблемът не е в различното мислене, тия *** ходят да зарибяват по училища и детски градини. В моя роден град като се събирахме вечер по парковете редовно идваха *** от тая секта, мормони и други такива и ни зарибяваха с глупости... Еми съжалявам, обаче ако някой проповядва изродщините си на децата ми, е тоя бой от клипчето ще му се струва като масаж... Същата работа и с педерастките паради... Ще се затрием от толерастия...

108

До 92

преди 13 години

Много *** там. Няма кой да слуша.

107

TATAROS

преди 13 години

Много силни станаха тия мишки от ВМРО, набраха смелост напоследък жалка шайка безмозъчни маймуни, защо не скочат така в някоя ромска махала? Щото на братята роми, номерцата на тези бургаски БАТКИ няма да минат и освен бити ще си тръгнат *** опозорени и други хубави неща.