146

Голям Праз

преди 13 години

Тия ги направиха мъченици! Мистър уитнес, гоу хоум!

145

do 134

преди 13 години

Кое е заплаха за нашите деца бе? Седни си на *** и си вазпитай децата както трябва и няма д аимаш проблеми нито със секти нито с алкохол нито с наркотици.То и слънцето е заплаха за човека.Стойте на сянка.

144

до 141

преди 13 години

Няма нужда. Такива като теб, сектите ги унищожават. ;)

143

mirku

преди 13 години

Stiga tolkova selqniq izrazena v komentari vreme e za "Styklen dom" :)

142

Анонимен

преди 13 години

Тези момчета с качулки просто обичат насилието - те вчера са били там, а утре са на стадиона, вечер са в дискотеките. Така не се изразява мнение!

141

999

преди 13 години

аве аз не разбрах защо изобщо са се намесили полицаите - ако се бяха сбили до смърт сектантчетата и полуграмотните маймуни с качулки все половината от тях щяха да отекат...пак файда!

140

Лабилен до 136

преди 13 години

ела да ме унищожиш :))))

139

Nacionalist

преди 13 години

taka si e, zaradi MALOUMNI goveda kato teq biq4i se stiga do tam, 4e 4ujdite, maltretirani grajdani, bilo to sektanti, da ni umalovajavat i da se gavrqt s nas...kakvo stana kogato se stigna do meleto v Krasno selo ???? *** kazaha - skinarite, ta skinarite...sy6tata istoriq...davat povod Haga pak da kaje, 4e nie ne priob6tavame, a samo otblyskavame...maloumna istoriq...i tova vsi4ko govori zle za VMRO!!! MALOUMNICI! SRAM!

138

морско син

преди 13 години

секти и джамии ще бъдат разрушени в бургас от тук тръгва

137

Анонимен

преди 13 години

Едва ли точно по този начин ще накарат сектите да не прилъгват хората.

136

Макар да мразя сектите, тези *** ме отвращават не по-малко.

135

Анонимен

преди 13 години

Човеци с лабилна психика не трябва да съществуват! Те причиняват болка както на себе си, така и на близките си! Ако няма такива хора, няма да има и секти! Елементарно, нали?

134

pa6ata

преди 13 години

Бай *** пак показа че цивилизацията му остава далече... Така правят само в Анадола дет се кусури и намирате ама сте същите ограничени хора.

133

Анонимен

преди 13 години

Абе толерантни ***. Вие не осъзнавате ли че тези с тези костюми са заплаха за вашите деца бе ? Аааа, вие нямате деца, щото сте модерни и съвремени етелигенти. Толкова сте заспали и кухи, че не усештате как бивате изтласквани от всякакви секти, религии, народи.....Не се ли замисляте защо сте я докарали до тук а ? Ами щото сте шилета бе. Толерантни шилета. Добре са ги били, и всеки ден да е така.

132

Анонимен

преди 13 години

Като сте слаби в пипето, ще ви приличат секти и футболни хулигани! ***!

131

Молко им беше

преди 13 години

Браво на Маняците обаче малко ги биха трябваше оше бой дикато мърдат маикайм и *** долни зарибяват деца и възрастни хора бой докато мърдат тряше да им скачат на Главите сектански

130

АТ

преди 13 години

Държавата и по-специално министър Церовски са виновни да се допусне дейността на йеховистите в тази сграда,която беше проектирана уж за конферентна зала.При положение,че непосредствено до тази сграда има три училища и две детски градини,недупостимо беще да се разреши дейността им!По време на строителството имаше граждански протести, но никой от управляващите не се нае да спре строежа.Тази саморазправа се получава като реакция на народа срещу бездействието на държавните органи!

129

Цветан

преди 13 години

Тези момчета просто си търсят да се сбият, независимо с кого. Може да се мислят за националисти, но едва ли знаят историята на България защото физиономите им са на полуграмотни бачкатори, недоволни от мизерния си живот и опитващи се да избият агресията си с подобни *** прояви. Въпреки, че на няколко човека се видяха лицата, то това няма да доведе до никакви наказания. Наистина България е държава, която само *** я заслужават !!!!

128

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Беше на косъм от смъртта. Той вървеше като зомби, неадекватен.Тогава реших, че ще направя всичко само и само да го извадя от тинята. Консултирахме се със свещеник и благодарение на информацията в този сайт /sekti.start.bg/ за сектата Йехова моят съпруг е жив и сме много щастливи.Написах това писмо, за да се даде публичност и отчаяните хора да не попадат в мрежите на тази секта, която се възползва от тази слабост. И най вече разбрах, че зарибяват и деца като им убиват бъдещето.

127

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Но той реши че неговият бог е чул молитвите му. И от тук започва адът.Аз и родителите му не бяхме съгласни той да бъде в тази секта защото виждахме, че той потъва. Стана много затворен в себе си, не общуваше с никой. Баща му е с разклатено здраве и това го съсипа тотално. Свидетелите на Йехова му набиваха в главата, че ако близките му не са съгласни с това, той да членува там, той трябва да ги изостави, и че на първо място е бог Йехова. Това го мъчеше много, което доведе и до мисълта за самоуб