67

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да отмъстим на гърците като насочим Струма, Места, Арда и Марица към Дунав.

66

маматанасакис ебакис

преди 13 години

А теб трябва да те пуснат от Царевец с главата надолу от Балдуиновата кула.

65

Анонимен

преди 13 години

sasipaxa mi zdraveto tezi garci

64

26450

преди 13 години

Ами кво да очакваш от *** ***, която живее за да се весели. Най-мързеливите и прокапали хора в Европа са гърците. Лошото е че в последните години и в България се наблюдават подобни процеси. Не заслужават никакви помощи от МВФ и ЕС. Нека се научат да работят и да престант с византийските номера.

63

до 44

преди 13 години

Така и не ми стана ясно, българската или гръцката позиция точно защитаваш .. Не ми става ясно и от многото други изказвания за солидарност с гръцката стачка - Аджаба, трябва ли защото шепа гръцки шофьори се вдигнали да пречат на други гръцки кандидат-превозвачи да получат лиценз, останалите шофьори от всякакви националности да бъдат съпричастни с тяхната лична егоистична кауза ?! Загубите за транспорта превозвачите и транспортните организации си ги казаха още през зимните тракторопротести.

62

Анонимен

преди 13 години

Малко нахално е когато хората се борят за нещо, ти да отидеш и тихичко да им разваляш работата. Но и шофьорът ни не е виновен, и той си има шефове, не може да си рискува работата. Проблема е, че в България са много малко частните превозвачи с по 1-2 камиона, чиито собственици сами си ги карат. Повечето шофьори са обикновени наемни работници за големите фирми и развитието на тоя бизнес не ги интересува.

61

Бай Колю

преди 13 години

Не ми пука за гръцките превозвачи! Става дума за правото им да стачкуват и да отстояват ТЕХНИТЕ си искания! Въобще не смятам да ги оценяавам, дали са справедливи, законни, уместни или квото и да е! Припомних си, кога аз за последно стачкувах - през 96-та срещу Жан Виденов. Представих си, ако беше дошъл един грък тогава, да ми каже "ти си стачкувай, аз ай тук на твоето място ще бачкам, ще ти получавам заплатата, докато ти се пънеш по разните му барикади", и какво?! Аз трябваше да го приема с радост. Трябваше да съм доволен, че работата ще върви и няма да има вакуум в пазарната икономика...?! Щото то така излиза...

60

Christian...Samokov

преди 13 години

Deba drusanqcite vizantiiski. Na tiq oligofreni s kef da im nadup4ish 4erepnite kutii s AK-47.

59

$

преди 13 години

Байчо!Хич те няма!Да си чувал , че през Гърция минават много транзитни пътища? С какво право гръцките *** ще бият хора,които си вършат работата и пътуват за други дъргжави?Нали се сещате какво щеше да стане,ако примерно пребитият беше германец....?

58

456

преди 13 години

И изобщо защо да ги съжаляваме гърците, като за тях ние не сме нищо повече от едни глупави съседи, на които колкото и да им пречим все ще си мълчат?Както са казали хората "когато се е родил гъркът и евреинът е плакал"!

57

О йе

преди 13 години

Вандали има навсякъде, вярвайте ми. И у нас има не по-малко индивиди с нисък интелект дето само гледат да се сбият или да откраднат нещо. Като цяло престъпността в Гръция е в пъти по-малка от тази в България. Но за съжаление правителството на гърците има голяма търпимост към така наречените "стачници", които са си най-обикновени вандали и чупят каквото им видят очите...В случая трошат не само български камиони...тези *** *** ...

56

Анонимен

преди 13 години

Така се постъпва със стачкоизменници. Има един филм "Хофа", тия работи американците са ги преживели още през 30-те години.

55

Васил Стефанов

преди 13 години

Помниш ли управлението на Маргарет Тачър? Стачката на англииските миньори? Е, именно затова я наричат "Желязната Лейди". Много е противоречиво искането на една социална група да получи по-голямо парче от баницата от другите, особено когато последните 8 години всички са харчили над изработеното. "Да клекне правителството" - глупости, то цялата им държава е клекнала и ***, ***...

54

456

преди 13 години

Какво пък на теб ти се вижда провилно - а ако става дума за транзитни превози, какво изобщо ги е.е това гръцките драйвъри?

53

456

преди 13 години

Абе приятел,А я си представи, че българските шофьори стачкуваха. Дали византийските им събратя щяха да са съгласни с тях и да стачкуват заедно или пък /според мен по-вероятно/ щяха всячески да се опитват "да им го набият..."?Я първо мисли за нашите и после оправдавай другите!

52

сакис

преди 13 години

ТРЯБВАЛО Е И ДА ГО ИЗНАСИЛЯТ

51

гуньо

преди 13 години

Интересно ми е , бай Кольо, дали знаеш защо точно стачкуват гръцките превозвачи. Когато става дума за пазарна икономика никой няма право да защитава със стачка фиксираната цена на стоката си ( в случая превозвачите стачкуват срещу либеризиране на цените на транспорта ) камо ли трети лица да търпят щети от това.

50

сряда

преди 13 години

до 32-Мисля,че това е точният коментар за случващото се Само че в статията не се посочва нито име на шофьор,ни то име на фирма,така че понякога ми се струва някои *статии* да са провокативна цел А иначе --стачка се прави точно така-всички заедно Само че аз бих обсадила сгради като парламент,профсъюзи,правителство , а не магистрали Жалко е,че е необходимо това да се прави

49

Анонимен

преди 13 години

Цял балкан е *** и смърди!

48

Бай Колю

преди 13 години

Верно съм неподготвен!Направо съм си наивен!Как не можах да се сетя, че стачките са част от икономиката и се подчиняват на законите на търсенето и предлагането!!! Язък!!!