28

муспи

преди 13 години

Ако този беше български министър на външните работи, и ако въобще имаше българско правителство, щеше да се даде писмена декларация на всеки ром, подписана от президента бай Първан, че за 10 депортирвания се получава автоматично френско гражданство, английско, холандско и каквото си избере рома. А Гърция и Турция го дават направо, стига да се иска настойчиво - гето пред парламента, бой с полицията.

27

Седерастоеб

преди 13 години

Този е тази.....сящате се нали...

26

Анонимен

преди 13 години

ами те са ти сънародници, щом живееш в софия, окръг *** значи ти е приятно!:)

25

Анонимен

преди 13 години

"Нали ви е ясно, че на никого не му е приятно да живее в гето или да живее с гето до себе си."Този е ужсен ***!Ами кварталите с *** около София?Ами каручките с *** по улиците??На мен приятно ли ми е бе ??

24

Анонимен

преди 13 години

Mladenov e prav. Ne vsichki vyrnati sa Romi. Ama vsichki sa ***

23

Анонимен

преди 13 години

за *** в държавата им са си виновни единствено и само българите!

22

Анонимен

преди 13 години

ще станат заплаха само заради това, защото интелигентните хора напускат ВРЪЗКАРЛАНИЯ! вместо всеки булгаристанец да краде, да дава рушвети и да се прай на бизнесмен може да помислят и да им дадат по една лопата и да правят пътища например, а не да дават рушвети като на *** доган като консултант и да взимат чужди фирми да строят! държавата е за това, никой не им е виновен!

21

хайдут

преди 13 години

На никого не му е приятно да живее с гето до себе си, коментира външният министър-А на нас в България да не би ни е приятно Господин министър?Треснали са ги на входа на София по м/ународния път от западна Европа да им се кефят всички които влизат в страната ни от Драгоман!!Защо, лично не отидете да им се полюбувате как са изчистили и подредили прилежните хорица???ТОВА Е ЛИЦЕТО НА СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!

20

S.A.

преди 13 години

Vouloir, ce'st pouvoir. Да искаш, значи да можеш.

19

do 16

преди 13 години

Balgarino vmesto da laesh po forumite izlez da stachkuvas ostavi rakiyata veche

18

zzz

преди 13 години

какво ще ги правим тези *** след 20- 30 години когато ще станат истинска заплаха за държаватата ни.Замислете се. Огромна част от тях не работят не произвеждат не са полезни с нищо за обществото.Не плащат осигуровки не учат а в същото време ползват помощи и здравни услуги от общия фонд.За една малка България това е катастрофа.Замислете се колко милиона са активно работещите българи може би около 3 -4 милиона. От години си задавам този въпрос и отговор нямам.Интеграция това е утопия напомня ми за комунизма който строихме 45 години.Саркози е прав.Едва ли някой политик има точен отговор.

17

12

преди 13 години

не, нека всички *** отидат във Франция!!!

16

Българин

преди 13 години

Незабавно разрушаване на всички незаконни *** развъдници, прогонване и съд за ***, настанили се незаконно в чужди домове !!!... и ВЪОБЩЕ не ме е грижа де ще се дянат краставите *** - да вървят в преизподнята направо !!! Или *** им защитници от ЕС да си ги взумат у тях.

15

Анонимен

преди 13 години

подкрепям те !

14

Българин

преди 13 години

Действията на Франция и Италия ни развързват ръцете - ние, нормалните хора в тая държава НАСТОЯВАМЕ всички незаконни хъхряшки гета да бъдат разрушени ! Откъде-накъде Българинът трябва да иска разрешение, дори и на своя земя ако иска да строи, а гнусният *** ще си струпва колибата където си хареса? Щом една постройка е НЕЗАКОННА, по закон тя трябва да бъде премахната и не съм видял никъде да пише, че тоя и другите закони не се отнасят за хъхрещите *** !Политици-***, вършете си работата!

13

хахаха

преди 13 години

готви се тепърва за *** нашествие!!!

12

slu4aen

преди 13 години

stom i ministara govori za romi ,a ne za *** , ebati i darjavata .

11

франсе

преди 13 години

аз живея там и не искам да виждам български *** на миризливи катуни, ще гласувам за Саркози отново и отново! прав е и Младенов, държавата не е направила НИЩО за да им даде работа, въпреки че няма и една улица оправена като хората, единственото от което имат нужда е гласовете им при избори, не виждам за какво се правят на обидени хора като господин измисления президент Гоце!

10

Анонимен

преди 13 години

хайде по темата и кратко

9

Българин

преди 13 години

С една дума - ако *** се самонастанят някъде из Европа, прогонват ги веднага според законите, защото на никой не му е приятно да има гето до къщата му.Но в България *** могат да се самонастаняват където си искат, да тероризират, грабят и убиват, защото ние, българските данъкоплатци не сме хора, нямаме никакви права в собствената си страна !!! В европейските страни законите се спазват, държавниците пазят интересите на данъкоплатците, тук мръсните *** са над законите, ДОКОГА !?!?