214

Анонимен

преди 13 години

ти пък на къв се правиш

213

лошо

преди 13 години

Над 200 коментара. Фобии, омраза, виновни от всички страни, нецензурни думи и т.н. Господа ,другари, демократи ,комунисти ,жълти ,гербери, сини и "вся королевская рат"- не Ви ли е ясно ,че няма решение на проблема. Прочетете Андрей Райчев в Труд - той е прав - интегрирания ром става българин и не решава нищо.Няма светлина в тунела - това е влака.

212

Анонимен

преди 13 години

a az obicham mayka ti

211

Еврика

преди 13 години

Френското правителство може да си реши проблема с *** много лесно и без да ги експулсира. Просто трябва да направи това, което трябва да направи и нашата изпълнителна власт. Да им скъса задниците с глоби за неспазване на обществен ред , замърсяване, липса на адресна регистрация и др. Който не може или не иска да плати глобата - в панделата докато си изработи задължението към държавата. Ако Френсетата си вършеха добре работата м***алите щяха се изнесат сами, без да се налага да ги гонят.

210

Lavro

преди 13 години

А колко от връщащите се *** са отказали "обидните" 300 евро? Моля за информация.Озалагам се, че нито един.А това тук е поредната пиар акция на БСП/ДПС. Вече дори не е смешно.

209

бат Съли

преди 13 години

ади бате,Саркозиту,ади да на пуснеш у Франсия,убищаваме - няма да крадем и да сабхирами джилязу.раииш ли ?

208

СТОЯН

преди 13 години

ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ИМ СТАНАХМЕ РОБИ НА ***,ТРЯБВА ДА ГИ ДЕПОРТИРАМЕ И ОТ БЪЛГАРИЯ!!!***ТИ НАГЛИТЕ М**ГАЛИ ДА ИМ СЕ ИЗВИНЯВАЛИ-ЗАЩОБЕ,ЗАЩОТО ОТИДОХТЕ ТАМ И НАПРАВИХТЕ КАТУН НА ПОЛЯНАТА ЛИ,ЗАЩОТО ВИ ХРАНЯТ ВСЕКИ ДЕН ЛИ,ЗАЩОТО ВИ ДАВАТ ПОМОЩИ ЛИ.....

207

ламбо до 209

преди 13 години

Тези пари които съм описал не се полагат на българките, а само на циганкитеТоест не на ***, а на ..."самотните майки, трайно-безработни с нулев доход бруто, които живеят в малка къща, нямат влогове в банката, нямат земеделска земя, нямат недвижима собственост която може да бъде източник на доход, нямат участие във фирми, нямат продадена, заменена, подарена или дадена срещу гледане недвижима собственост и т.н., и т.н."Всичко това е описано в ПП на ЗСП (Правилник за Прилагане на ЗСП)

206

Анонимен

преди 13 години

Хитлер нещо решил ли е???????? Или е оставил проблеми .................

205

Българин

преди 13 години

219- м***алите и за роби не стават. Робът го храниш, за да ти работи, а м***алската "работа" знаем каква е. М***алите са безполезни и дори зловредни, нищо нес тава от тая ***.

204

Фокус

преди 13 години

Не са еднакви всички ***. Тези, които протестират са пътували вече на Запад. Това са или много изпечени джебчии, които живеят добре и в България, или ***, които си търсят наистина работа на Запад. Така, че и да се отмени забраната, то при нас ще останат най-долните и необразовани ***, които нямат дори пари за билет, за да пътуват. Така, че тежко на нашите деца ! Как ще живеят в една страна пълна с изгладнели и неработещи ***.

203

ЛАМБО до БЪЛГАРИН

преди 13 години

НИЕ СМЕ РОБИ на РОБИТЕЩото те преди а се преселят тук, мисля че до 1860 г. в Румъния официално са били роби

202

Анонимен

преди 13 години

Братя Юзеирови,братя ***..един дол дренки- щели да сезират майка си у пу..та.Жалко е че няма кой да отсее плявата при гласуването за ДПС на парламентарните избори. Но дано правителството на Бойко забрани изборния туризъм от туристи от Търция,за да се спре един път завинаги *** вот идващ от Турция. Някакъв *** ще живее 20 години в Турция и ще ми идва веднъж на 4 години за да ми избира правителството.Ай сиктир ве,*** патлангач! Марш у Анадола и не припарвай тук в България.

201

ей аман

преди 13 години

какво толкова се пените, като отидете на Запад и вие сте на социални като ***, само че ви ги плащат гражданите на другата държава! Плюс това социалните са за определен период от време

200

Анонимен

преди 13 години

ama toy e uda

199

Анонимен

преди 13 години

Знаят ли действително какво искат тези протестиращи ***.

198

Българин

преди 13 години

Ламбо - всяка неработила и неосигурена хъхрячка трябва или да бъде лишена от всякакви помощи, или веднага след издрискването на първото ***, да бъде кастрирана - по нейн избор. Ако е малолетна, заплодилият я самец - 10 години каторга в някоя мина.Реално ние сме се превърнали в РОБИ на отвратителните питекантропи в собствената си страна. Както виждаме никъде в Европа не ги броят за човешки същества, а ние им лакействаме - срам !!!

197

Анонимен

преди 13 години

къде е Хитлер сега а? Този въпрос се върти в главата на Саркози

196

Анонимен

преди 13 години

Това е истината и аз съм отвартена, не знам защо родих и отглеждам детето си в България. След някоя и друга година ще се разхожда само след тези расли не дорасли *** с "бизнес план" повръща ми се..........................

195

!

преди 13 години

Тия, искащите извинение от Саркози да вземат да поискат извинение от нас, българите, за безброините безобразия, които *** вършат, за това, че им иплащаме тока и водата, за това, че крадат нашата продукция в полето, за това, че грабят и изнасилват възрастните жени по селата, за това, че редовно получават от нашите данъци своите социални помощи и да се запитат какво са направили те за обществата в които живеят и дали са заслужили и 10% от това което обществото им дава!