362

чичо

преди 13 години

Българите крадат повече!Прочети в сайта,в кв.Аспаарухово гр.Варна са откраднали 62000 лв.от бензиностанция!Дори 1 от участниците е 17 годишна ученичка,едва ли е ***!Но интересно защо като го написах ми изтриха коментара!И престанете да манипулирате хората,че държавата плаща тока на ***!Подобни лъжи не ви правят чест.Мн.голяма част от *** живеят без ток,вода,пътна настилка по улиците,и това не са незаконни гета ,а квартали!Къде е държавата!

361

verk

преди 13 години

Един въпрос мога ли да отцепа на Г-н Посланника: - Да. ! Като е толкова мръсно и неприветливо, запитвали ли сте се ЗАЩО е така г-н посл.??????? - *** не обичат да им е чисто, те не са французи още по-малко българи.После: понеже можеството е безкрайно работливо, но видите ли няма никаква работа, а взимат соц. осиг. - запитвали ли сте се защо те не се впрегнат да си изчистят сами около къщите??? - тогава ще разберете, че това е една неуправляема паразитна маса от хора...Тя няма интеграция

360

todorov

преди 13 години

vigte uvagaemi g-da...dobre ste da e...ako b.b.sazdade novo ministerstvo spec. za romi.kraino vreme e.nesto kato ministerstvo na ravnopravieto i integraciata...ako sega ne se napravi badete sigurni ce prez 2014...v blizkoto badeste ste imame romski prezident...ima mnogo licnosti koito mogat da badat izdignati,licnosti koito ste rabotiat imenno v tazi nasoka-ravnopravie,integracia i pravo na cesten trud za romite...koito beha podlagani ot partiite.tocno ciganskite lideri predadoha bratiata si

359

Анонимен

преди 13 години

Те разбират че крадат френска жица и като ги хванат - ние сме българи.... - българи крадат жици !

358

Simo

преди 13 години

При Бай Тошо *** имаха повече дисциплина и уважение. Имаха вечерен час и уважаваха другите хора. А сега е пълен хаос и крадат много нагло. При Бай Тошо нямахме проблеми с ***. Това е истината.

357

Simo

преди 13 години

*** са изостанали от цивилизацията хиляди години. Не е възможно за 5 години да прескочих хиляди години еволюция.

356

Анонимен

преди 13 години

Посланик ,посланик.... ти ела да видиш как живеят българите ,че после може да поговорим за ***.

355

Анонимен

преди 13 години

Екстрадираха ги ЗАЩОТО КРАДАТ ФРЕНСКА ЖИЦА, за която плаща френският данъкоплатец и държава !

354

Франкофоб

преди 13 години

Абе франсе , вие у Франция шо не си направихте министър за ромите а ни ги върнахте като втора ръка хора ? Нали сте демократи ? Нали обичате ромите ? Що ги върнахте ? А ? А и сега имате наглостта да ви кажете как да се оправяме с проблем който Вие франсета не сте могли.Съвети и ние можем да даваме! Безплатно!

353

Maraba

преди 13 години

Ааа,не.Може да им хареса.Те франсетата са странни.Обаче за правителството-съгласен.Пък, ако малко разпънеш и напишеш,че няма качествени български политици,ще гласувам с всички крайници и израстъци "за"

352

Черен циганин

преди 13 години

Това никога няма да стане . *** на министерски стол . Някои ще получат инфаркто моментално . И затова ще патите и ние но и вие.

351

Анонимен

преди 13 години

За тия французи дето все гледат да се месят в работата на другите и се мислят за велика сила имам една друга поговорка: "Абе що не вземеш да ме хванеш за ...", проблема е, че нямаме правителство на място което да отстоява честта и интереса на държавата зада им го каже това ...

350

Циганин

преди 13 години

Най после да се уредиме . Бат Бойко бе обещал дано се изпълни обещанието . Стига сте краднали само вие на високо ниво .

349

Анонимен

преди 13 години

Направете Ахмед Доган - министър на ромите.

348

Анонимен

преди 13 години

Нека аз, нека аз...Веднага ги пращам всичките във Франция. Смятам, че и за 100 euro ще са навити. Определено ще излезе по-евтино на държавата, отколкото ако са тук. Пък нали и трябва да се поучим от страни, които са по-напред от нас (Франция).

347

Червената помия

преди 13 години

Не, не са бракове.Мой клиент ми сподели, че във фирмата му работят млади ***-от 14-15 до 20 годишни, около 7-8 жени.Лупят орехи и чистят ядките.Сподели ми, че докато не са женени-са много примерни и морални, но като се омъжат, и родят по едно дете-няма проблем.Даже ми каза, че *** сам е водел една вечер *** , да и направи едно дете.Детето щяло да бъде русо, със сини очи, и след време без да му личи че е ***, ще избави фавмилията, като работи тук или навън.Случая е действителен

346

Червената помия

преди 13 години

Разсъждавам си на глас, защо все *** у нас са онеправдани, и защо все на тях трябва да им помага държавата?А на българите, турците и помаците кой помага?Защо, въпреки мизерия ,криза и демокрация,българите търсят работа, работят, отварят частни фирми,плащат данъци, връщат се на село, гледат животни и зеленчуци и се прехранват, турци и помаци гледат животни, тютюн, работят тежка работа за ниски надници в строителството например, и не реват за помощи от държавата?Стига толерантност!

345

Д Хатианина

преди 13 години

4акаите да се доиде БСП на власт им даите пари за ромите. Та Стани6ев да си купи хотел4ета на Карибите.

344

Voir aussi,

преди 13 години

Франция не ги иска - защото БГ роми крадат френска жица.Фр вестници - Българи крадат жици.

343

опала

преди 13 години

700 000 Роми и България ще свети чиста и подредена. Да живее чистотата!