140

Mert

преди 13 години

Sus bre gyaursko layno ! Nay-skapanata naciya ste i vsi4ki sasedi vi mrazyat .Osobeno garcite haha.Ebavat li vi maykata tam v garciya? Ebavat ya! Izpolzvat vi za beli robi v plantaciite za portokali i maslini a jenite vi gi 4ukat v gaza haha.Dogan 6te go osadyat kogato cafnat na dedo ti mirozlivite carvuli:)) Boko tikvata mnogo dobre znae 4e ni6to ne moje da napravi na Dogan,samo vdiga pu6ilki.Vremeto mu izti4a.Dupe da mu e yako na nego i na pederasta Volen Siderov koyto sega mu lapa kura.

139

Анонимен

преди 13 години

Да бъде върнато гражданството за хора като теб е това трябва да стане !!!

138

Niki

преди 13 години

Нотариален акт за София нямяш така че трай ***.Както всеки италиянец може да живее в Рим, всеки испанец в Мадрид, така и всеки българин може да живее в София.

137

Анонимен

преди 13 години

Айде пак почнал вечният комплексарски спор... Новината е за земетресение, а не за вашите глупости!

136

софиянка

преди 13 години

няма ли цензура, какви са тия македонци и татари, сите сме ***, ама некой по-веке от другите

135

A .E.E

преди 13 години

Хайде сега да по философстваме сите селяни и граждански селяни.Кога си дошъл да учиш от къде си дошъл ти си знаеш кога баща ти е взел *** от къде сте дошли те си знаят е ти си плод на тяхната любов.Какво се репчите пред компа че всички където тук плюете сте граждани на селото и селяни на града.Поне не се изказвайте така защото само хората тук които остават по празници и делници и през лятото са наясно колко всички сте граждани по време на отпуските и празниците!В себе изявите сте номбър wАN

134

Анонимен

преди 13 години

Има ги те са на ята всеки ден чувам роден диалект по софииските улици, но роден диалект от всики заобикалящи ни села !

133

АЛЕКС2

преди 13 години

ДАНО ВЕЧЕ НИКОГА НЕ НИ СПОХОДИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ РОДА НА 09.09.1944 ГОДИНА...

132

Провалс

преди 13 години

кажете сега, че не разбрах има ли селяни у Софето?

131

ГъЗъ

преди 13 години

Спокойно, спокойно,епицентъра е 4-ти километър, явно държавен чиновник е проверявал новата спортна зала и се е изпърдял очарован от видяното.Препоръчваме за успокоение на населението, като успокоителна мярка да се целуне снимката на прай-министъра поне два пъти, но да не се допуска мачкаме и олигавяне.

130

ohoboho

преди 13 години

Ми ще има ми! И още ще тресе, като се натъпкаха *** и те тежат - къде буркани, къде килограми, къде багажи...А пък журналята съвсем не са в час, начи 2,5 се усеща само ако си на много високо и при 2,5 е абсурдно да пишат за щети!!! Хората по света ги тресе с най-малко 5 и не пищят!

129

Анонимен

преди 13 години

*** д.ба турска мани се с резаната си карабина бе и интернет ти дали да ползваш ...

128

македонец

преди 13 години

умрете *** *** *** вашта мамка татарска смрдлива *** и ***

127

Aнонимен

преди 13 години

Ахахаха, до колегата преди мене - много ме кефи коментара ти, а е и много верен!

126

софиянка

преди 13 години

И кой го направи това да не си стоят селяните по селата и да не се копае, пак те продадоха си нивите на менте арендатори и заживяха с мисълта, че са си изтупали прахта от прованса,да ама не помечтаха си за рентички и разни други глезотии, ама не, не им стига сивото да проумеят дори и това ,че с земята могат да са по-полезни на себи си, после на другите, а сега накъде бе братя ***, какво да ви правиме, че домъкнахте и *** със себе си.Боже опази София от нашественици.

125

Анонимен

преди 13 години

а дано да удари да изчисти всичките *** дето надойдоха тука, само така ще се изчисти тая София, да тресне ама яко да ги изтребе барабар с бурканите дето са донесли от село

124

Анонимен

преди 13 години

"магнитуд от 2,5 по Рихтер" - " За момента няма данни за пострадали и разрушения." - Айде стигате вече де, 2.5 по рихтер даже не се води земетресение а вие разрушения смърт и апокалипсис очаквате, леко започвате да се усирате. Знаем че медиите всичко давате ако може да има поне по една две катастрофи на ден, и поне малко жертви някъде, ама недейте да всявате паника излишно

123

Анонимен

преди 13 години

еи *** бе ***!!!

122

Igrata

преди 13 години

9.9 po skalata na rihter da go udari - dai boje.. da *** skapaniq grad da ***

121

Анонимен

преди 13 години

Като гледам вота ще се окаже че селяните в София са повече от самите софиянци