55

Честитка от Израел

преди 13 години

Накъдето сте тръгнали, да не намалеете рязко като цифра и като територия.

54

Amenhotep

преди 13 години

Количеството не прави качеството ... което се отнася с особено сила за вас!

53

Анонимен

преди 13 години

ДПС са сбирщина мазни гейове.

52

Amenhotep

преди 13 години

Аааа ... аз си помислих, че ме БСПосваш ... коетое нелепо. Иначе съм съгласен коалиционния партньор трябва да го отнесе наравно с поганските изедници ... и разбира се, НЕ ЗАБРАВЯЙ НДСВ !

51

БАЧКАТОР

преди 13 години

Как кво БСП? Нали са заедно с ДПС във всичко? В управление ,в опозиция, в далаверите и кражбите,значи че социалистите ще подкрепят и това деяние на аркадашчетата си.Затова питам дали са българи,щом подкрепят враждебна на българите протурска групировка.

50

XaX :d TUR41N

преди 13 години

AH B1LGARI WIE STE 6000000 MILIONA .NIE SME 100 000 000

49

Amenhotep

преди 13 години

Дия ги разправяй на ДПС ... заради тях сте мизерни, неуки, некъпани и мръсни.

48

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Ивка браво, трябва да го публикуваш това - саслужава си. Да се види и чуе негодованието народно

47

Анонимен

преди 13 години

Nideite tri koto pi6a, ide skoro kraiat vi ganiovcizaradi va6ite izmami sega 6te platite i ve4e niama da ni zapla6vate i lajite i kradete ot na6ite sela koto imaZaradi vas sme si4ki bezrabotnii i ni iskupuvate produkciata evtino

46

Amenhotep

преди 13 години

К`во БСП бе пич? Да не те е напекло слънцето нещо?

45

БАЧКАТОР

преди 13 години

Вие от БСП като поддържате и вечно сте близки с ДПС българи ли сте?

44

Ива

преди 13 години

ОДА ЗА СОКОЛАСоколът е птица грабливапоквари тя на Серго душата крадлива.Сега въстават двама те срещу народаче не им се плаща солената глобаче в охолство пак им се живееи на Масларова *** да дебелеече Соколът да го е.. по-леснотуй за Серго е чудесноПравят, струват все да мамят търсят тече от народен хляб още им се ядеНо в Страсбург не обичат грабливи и крадливии ще валят скоро присъди справедливи.

43

Алиосман до ДПС

преди 13 години

Сус бе катили.И аз вече съм със ГЕРБ и АТАКА.

42

Jackal

преди 13 години

Най-корумпиращата партия за последните 70 години иска права? А когато Дуганъ се смееше, че купуването на гласове е европейска практика не искахте съд, а ***?

41

Amenhotep

преди 13 години

За к`во да го трият ... нека хората да четат какви бръмбари има в главите на потурнаците! А Доган Местан и сие, не трябва да се убиват ... трябва да им се конфискува цялото имущество, а те да бъдат набустани ДОЖИБОТ в затвора, където от яд сами да си прегризат вените!

40

До админите

преди 13 години

Много моля,ако сте истински българи да изтриете пост номер 15 и 29. Този човек през бай Тошово време нямаше да пише сега в сайта ,а щеше да е на път за Белене.По темата: няма ли кой да очисти този Местан и оня мафиот Доган бре? Само етническо напрежение подклаждат. Щели да съдят моля ви се. Те знаят ,че никой не могат да осъдят,а това е с цел (както винаги на ДПС впрочем),да насъсква турци срещу българи.Това и на малките деца е ясно вече.

39

Amenhotep

преди 13 години

Е как няма да са тихи ... нали ако отгорят поганците и се разплете чорапа на далаверите и изедничествата им, директно след тях ще отгорят и ***!

38

Tina

преди 13 години

Толкова често вече чувам за съда в Страсбург, че започвам да го приемам като една пионка, която всички си подмятат. Не ме трогват "жалбите за младост" на Местан.Идеята България да заведе контра-дело срещу изборите в Турция от 2009 е добра. Дори настоявам ДПС и подготвилите тези избори да се обяснят пред европейския съд.

37

БАЧКАТОР

преди 13 години

Настъпиха доганчо по мазола искат да му изземат милиончето евро и те ти сега Страсбург.Само не е ясно коалиционната партия БСП ще даде ли традиционната си подкрепа на пантюркистите?Абе вие от БСП много сте тихи под тази статия нещо?

36

Amenhotep

преди 13 години

*** кълве учебниците по минно дело, че скоро ще го изпитват!