58

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ отново улучват право в десетката!!!

57

2

преди 13 години

SAMO NE SE ZNAE KOY E V AMNEZIYA BOYKO ILI TAVARIS STANISEV ZA BOLEN OTDAVNA RAZBRAHME CE E V SIZOFRENIYA.

56

Крокодилът Гена

преди 13 години

Ако имаше Нобелова награда за коварство и популизъм Бойко щеше да я грабне още тази година.

55

СЕЛЯНИН

преди 13 години

ПИСНА МИ ОТ НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ!

54

Dan

преди 13 години

Е да де за това не искаме повече БСП и ДПС във власта за да ги видиме и ние най-накрая тези неща и в България а не да пропадат магистрали строени колокото да се отбие номера и да се дават жълти стотинки на предриемачите от Еврофондовете а големите пари да се прибират от партиини фирми!Станишев вчера казата,че премиерът носи цялата отговорност за случващото се в страната, еми да почва тогава да отговаря, за заменките за Цанков камък,за розовите БМВ-та,за ремонтите по 2500 лева квадрата,отвличания

53

Червената помия

преди 13 години

Господин Борисов, боя се че ако Вие не се излекувате от собствената си амнезия, касаеща предизборните Ви обещания във всички аспекти, на 3-ти март друг ще ни поздравява за националния празник.Все още не е късно, действайте като при пожар в посока изпълнеиние на обещанията, и народът може и да Ви прости за некомпетентността и и промяната през половин час на мненията Ви.

52

батето

преди 13 години

ОСТАВКА и Батето Президент!Тоя *** със сините венци трепери от страх батето да не стане президент за това не подкрепя вота!"Всяка жаба да си знае ***, пардон, гьола." o Иван Славков по адрес на военния министър Николай Свинаров. * "Не ми говорете за САЩ. Такава държава за мен не съществува. Аз закрих САЩ, те вече са само военен полигон и производствено предприятие." * "Като стана президент парламентът ще се състои само от мен и още един. Няма да харчим пари. Ще бъде само един стол и той ще бъде с дистанционно управление.""Аз съм Владимир Илич Ленин. В досието си Владимир Илич за професия е посочил журналист. Аз още пазя картата на СБЖ и пазя много хубави спомени от международния дом на журналиста в "Дружба". Само жена ми да не разбере. Освен на СБЖ, аз още съм член на Интерпол, Европол и много други организации.""Срещу фашистите ми е било най-трудно, просто защото не съм се засичал с тях." * "Не аз се ожених по сметка за Людмила Живкова, а тя за мен, за да получи софийско жителство - нали баща й е от Правец." * "Оставете ме на мира, защото жена ми е много бременна.""Повече няма да стъпя в САЩ. Те са едно предприятие, а не държава. Пък и ми се ходи там толкова, колкото на американския посланик в село Лиляче. Нека дойде тук да ме интервюира, няма да му искам виза." o + Припомняне: Консулската служба на САЩ в София отказа да даде виза на Иван Славков, защото той не пожела да се яви на интервю.Подобно е отношението му и към управлението на страната. Според него управлението е "като опитите на "откривателката" Олга Лепешинска - от счупено яйце да се създаде живот". "Правителство няма. За мен е обидно да наричам Иван Костов Джомолунгма в политиката въпреки дълбокото ми неуважение към него в сравнение с Бойко. Простият ми житейски опит го налага това", добавя Славков.Бившият шеф на олимпийския комитет и футболния съюз твърди, че вицепремиерът Симеон Дянков е изпратен да учи във Виена по програма на фондация "Знаме на мира".

51

Анонимен

преди 13 години

Нормално е след икономическата криза да има и политическа. Това са процеси. Нито Борисов е по-силен от тях, нито Костов, нито Станишев. За съжаление неразбирането за процесите ще задълбочи икономическата криза. Жалко.

50

Анонимен

преди 13 години

Издой ли овцата ?

49

Червената помия

преди 13 години

Вини, и още нещо-как да мачка червените, като Борисов едно време отказа да прекрати членството си в тази партия?

48

Д1

преди 13 години

Проблемът на българската политика винаги е бил, че докато едни говорят, други работят, отбелязаха от партията на Борисов. Явно в БСП работят, а в ГЕРБ само си говорят.Всеки ден има по един министър в някоя от телевизиите.

47

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Поздравления, Борисов!

46

Анонимен

преди 13 години

Виждат, че вървим все по-надолу към тинята и за да ни отвлекът вниманието, пак почват с цирковете. Всички сте едни и същи само си играете игрички кът малки деца.

45

Селяка

преди 13 години

Гадни комунисти съсипахте държавата!По-добре си трайте ,че взе да ни писва вече да не ви избесим както вие сте бесили когато сте дошли на власт!!!

44

Червената помия

преди 13 години

Вини, с мачкане на "Червената пасмина" икономика не се съвзема, и хазна не се пълни.Нито пък с откриване на детски градини, инспекция на магистрали, даване на участъци от магистрали на търгове, и други такива.Нито пък с вдигане на данъци и съкращения във всички сфери.Но "Не стреляйте по пианиста, той толкова си може!".Всички мерки, които любимия ти Борисов предприема,подобряват финансовото благополучие на 2-3 хиляди човека в държавата, съсредоточени в "Близки до слънцето" наши и чужди фирми.

43

Анонимен

преди 13 години

Бойко не лъже. Да!Само говори различни неща за едно и също. През половин час различно.Шменти-капели! Но все гениални с простотата си :)

42

До Vini

преди 13 години

Вини, душко, на кой му дреме дали ще мачка червената пасмина или не. Хората се интересуват от пари, здравеопазване, хубави пътища, добро образование - това с мачкането е нюанс и радост за продстодушни хорица

41

Жан Валжан

преди 13 години

И Бойко ще се *** на метеното, но неговото ако ще бъде огромно и ще мирише от много далече.

40

Д1

преди 13 години

Проблемът на българската политика винаги е бил, че докато едни говорят, други работят, отбелязаха от партията на Борисов. Абе Борисов освен да говори, май не работи !

39

Анонимен

преди 13 години

Добре бе, хора, толкова ли не виждате, че Боко и Румен Петков имат общ бизнес. Това с БСП и плюенето по тях от страна на ГЕРБ е за пред хората. Ами настоящият земеделски министър, виден ловец, беше член на ДПС до по-миналата година. Делото срещу Доган е за 1 милион евро. Ако изобщо му го вземат. А той е милиардер...Не виждате ли, че ни правят на будали. Или виждате, ама ви изнася да се правите на по-глупави, отколкото сте. Май е второто.