449

СУПЕР...

преди 13 години

ВСИЧКИ СЕЛЯНИ И *** ...ЗАМИНАВАТ ЗА НОВАТА СТОЛИЦА ---ПЛОВДИВ!ГРАНД-ХОТЕЛ"СТОЛИПИНОВО " , ВИ ОЧАКВА!!!!БОН-ШАНС ,НА ВСИЧКИ ***!!!ДАВАМ И..... 5-лв., ЗА ......ИЗ ПО ПЪТ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

448

Анонимен

преди 13 години

За нас софиянци ще е истинско облекчение повече от един милион провинциалисти да се пренесат от София в Пловдив. Подаряваме ви ги с голямо удоволствие заедно с цялата им простотия, селяния, мръсотия и чалга култура. Те само извличат облаги от това да живеят в нашия град и изобщо не милеят за него. Да ходят в Пловдив!

447

Азъ

преди 13 години

до 304Толкова ли си тъъ..п,че не можеш да си измислиш ник?Или си мислиш,че пишейки от моя си много оригинален??

446

Майна

преди 13 години

Какъв празник какви пет лева? На тоя ден,освен всичко друго наистина положително,Пловдив бива обезглавен и лишен от правото да бъде столица на България.

445

ПЛОВДИВ

преди 13 години

Пловдив е оцелял много векове. Съществува от времена когато никoй и никъде не е чувал за софия. Кой ли не е преминал и се е опитвал да унищожи този велик град, но никoй не е успял. Най голямата офанзива е през последните 60 години, като се започне от онзи селендур живков и се стигне до днешно време с този *** борисов. Те винаги са и ще завиждат на град с най богати традиции и най интелигентни и будни хора. Затова кой и откъдето да дойде в България се възхищава на Пловдив а селска софия е подминават като малка гара.Ще дойде ден когато България ще си има истинско правителство, ще дойде по светъл ден и за Пловдив.

444

зидаро-мазач

преди 13 години

не ми дреме дека ша е столицата! важно е леб и вода да има!сега само мажем офисе и апартаменти у софия... явно тама са парите... ако не беа сасипали бизнесо по провинцията, сега и там да мажа.... ама избегаа ората ... кой у софията ... кой у чужбината... за леб избегаа, че съсипаха страната... нема работа...

443

Iwan

преди 13 години

споко рано или късно блока че падне :)))) та мисълта мие, че основния проблем на София са червениете навлеци между 46 и 90 година има няма 1/2 милион щото се насадиха в София с парашути и подарени жилища, па на всичкото отгоре ни даваха и наклон на ..... :)))))

442

ПОДУЕНЕЦ

преди 13 години

Прав си ама тъпите *** ни събориха къщата и направиха блок на нейно место.

441

selio

преди 13 години

ko ma intr. ,da stava koito shte,navsekade e sashtata cigania i selqniq

440

Iwan

преди 13 години

що пък само тия след 1991 г. по мое мнение всичките комунистически навлеци довлекли се по партиина линия с жителство от 1946 насам :))) все пак да не забравяме, че именно при червените разбойници София беше обезобразена с жилищните комплекси

439

1111

преди 13 години

Do.438Da ama tezi selyatsi vi hranyat debelite girla i te sa horata koyito rabotyat,viye ko pravite merzavsi po tsyal den pret neta i selyanite sa vinovni,nyama da se opravya tazi Balgariya s tezi misli skoro.

438

Анонимен

преди 13 години

Ако София не е била избрана за столица, щеше да е бедно шопско градче с не повече от 50 хил. жители. Всички, които сега реват срещу "селяните", вече да са се изнесли в другата столица и да се озъртат като гладни ***.

437

ПОДУЕНЕЦ

преди 13 години

Пловдив, разбира се, ама да приберат *** дето се наместиха тук след 1991 поне.

436

Мъдовски

преди 13 години

Хайде майни, станете Столица, поканете НС и Правителството да се преместят при вас, та но софиянци да им олекне. Но гответе и домове за 1 450 000 селяни, които много държат да са в плътна близост със "силните на деня".

435

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

INTERESNO...KAK MOJE EDIN GRAD DA SE RAZVIWA...ESTESTVENO...

434

Mires

преди 13 години

Ами може да се направил някакъв административен комплекс например покрай Търново. Но въпросът е, че трябва бизнесът да не е обвързан с местоположението на столицата, за да не се струпват инвестиции, чужди и български, на едно място.

433

Софиянец

преди 13 години

Само да не е София,на всеки друг град съм съгласен,само да се разкарат селяците правещи задръствания,надуващи чалга в 5 сутринта,изхвърлящи си *** през прозореца и варящи си компоти пред блока ми ...

432

Анонимен

преди 13 години

Напълно вярно София не е оставила нищо значимо в културно-исторически аспект за да се нарече столица.Затова се строят свинарници като син сити,най-клуб и планета пайнер!

431

софиянка

преди 13 години

В Пловдив мйекат,бе! Как ше са столица? Сиат *** са?,а? Ха-ха!

430

На Бузлуджа....

преди 13 години

...направете ,КУРНИК за бройлерите на СОЦИАЛИЗъМА!!!!