301

Атака

преди 13 години

Докато народа си трае - все ще е така!Трябва да стоим на улицата докато не осъдят продажниците на България. Освен по улиците - трябва и пред Съдилища и Парламент!Защото сега няма осъден СУПЕР-НАГЪЛ, осъждат убийци за по 12 години, които за добро поведение ще излезнат на 7-8!Всичко това се прави с нашето МЪЛЧАЛИВО сългасие!Аз не виждам в днешно време да има патриотично мислещи студенти, които да се борят с неправдата и да излизат на улицата за да покажат своята позиция!!!

300

Върни се бай Тошо

преди 13 години

Върни се бай Тошо, че без тебе, още по-лошо!

299

Анонимен

преди 13 години

станишката да ходи да си купи един дебел морков, а да не се бута при големите

298

по самолетите на Луф

преди 13 години

Волен сигурно ще партизанства по самолетите на Луфтханза!

297

asi

преди 13 години

dami i gospoda 240 kloynna se zav6rnaxa zapochva woyto ,priatno gledane.

296

Калин

преди 13 години

те получават облаги и пари .. и имоти.. а са не са признати за никаква антифашистка съпротива... сънували са.. и са крали!

295

Анонимен

преди 13 години

Само едно мога да кажа, сега пътувам често комадировки, може да се каже че несъм бил само в Япония и Австралия. Но не това е най-важното. При Тошо както казват някои, несъм пътувал, дори работата ми беше по кофти. но определено беше много по спокойно. А стандартът на живот наистина го имаше, вярно е някои бяха по равни, но сега като се огледам те са в пъти повече. *** народ слаба държава. Факт е, че България е слаба, примери колкото иска човек.

294

perdahko

преди 13 години

"Политици"...Дето водят народа си към изчезване!"Бизнесмени" ,дето не си знаят парите , а работниците не свързват двата края.Накрая като прогледнем може да не е останало за какво вече да се борим!Кога е било това и робство е имало,но сме се множали, а сега.Горко ни ,но май кръв трябва и глави луди,че инак са ни стиснали за...Те от друго страх нямат, само искат да живеят,че им е сладко на наш гръб.Моята присъда за ВСИЧКИ е...

293

ИХАААА

преди 13 години

Мисля,че се заблуждаваш!Попадна ми преди време една книжка с историята на едно село и се оказа,че никой който се е борил преди 09 09 1944 не е оцелял!Оказа се ,че БОРЦИТЕ с/у фашизма и капитализма са били агенти на Гешев а всички наивници пушечно месо!Народните пенсии агентите на гешев ги получаваха после!Случайно говорих с дъщерята на командир по това време на един отряд и ми каза,че те си пиеха ракията с полицията и пращаха да пречукат някой за масовката и........

292

Анонимен

преди 13 години

volen siderov da si zahape ne6toto i se izmita omrazna mi ot menteta

291

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ДА МЛЪКВА ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКО - ДЕПЕСАРСГА ***.*** И НЕГРАМОТНА . НАЙ-НАКРАЯ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК , КОЙТО РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВНОСТТА.ХУБАВ ЛОШ ТОВА Е .ЗА МОМЕНТА БОЙКО ВЪРШИ РАБОТА.КАТО ИЗКАРА ВТОРИЯ МАНДАТ ЩЕ ВИДИМ. АБЕ *** .САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ СЕРгея И *** НО НОВИНИТЕ НИ ОБЯСНЯВАТ КАКВО Е РЕШИЛ СЪВЕТА НА УПРАВЛЯВАШАТА КОАЛИЦИЯ.

290

Ели

преди 13 години

Е, няма такива умни като тебе !!!!! Мислих си , че няма такива вече ...,въздишащи по миналото. И колко хубаво беше тогава..... Е,х спомени.. Аааа ,сетих се .Май ни управляват и сега същите .......... То било прекрасно..

289

Анонимен

преди 13 години

Хмм великият цирк пак отвори врати :) 240 клоуна в действие, може да се гледа на живо по националната телевизия... Айде да ни е честито и весел сезон!

288

Анонимен

преди 13 години

колкото и да са зле ГЕРБ,алтернатива нямадругите са по-зле - знаем ги!

287

Gembal

преди 13 години

Радко, покриха се царистите, но и това е по-добре отколкото като Костов и Станишев да се осират, да си въртят задкулисни игри и след това да се надпреварват кой повече ще "лае" по следващите управляващи! Аз не знам тия хора как нямат дори и малко срам или съвест. Като са в опозиция много могат и знаят, като управляват ... всички виждаме до къде стигнахме!

286

Анонимен

преди 13 години

Начинът на мислене, подсказва колко си бедна както интелектуално така и духовно. Ясно е и доколко си образована. Просто си образУвана...нищо повече.

285

АЗ

преди 13 години

ДА СИ ХОДЯТ НЕГРАМОТНИТЕ НАГЛЕЦИ ОТ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

284

Ели

преди 13 години

Да, няма да падна толкова ниско като тебе!!!!!! Умиление по Т.Живков?!!!!!!

283

Калин

преди 13 години

оо един ден .. дали в бг учебници.. или по спомени на оцелели от това време надраскани на нещо, или по европейските библиотеки ..ще пише.. за това време - като тъмните времена за страната бг.. в която социализмо - комунизмо така и не си отиде!ще ни дават за пример.. и тъй като смятам да поживея дълго .. струва ми се, че ще ми е все тая :)съжелявам наивниците.. те първи си заминават:)

282

Анонимен

преди 13 години

Малко ще му е. По добре е да го на*беш...