69

Niki

преди 14 години

Къде да се изкарват тези пари бе човек.Ти разбираш ли,че провинцията е умряла отвсякъде.Къде един икономист да изкарва 1500 лева след като НЯМА ИНВЕСТИЦИИ В ПРОВАНСА.Къде един Инженер,програмист да изкара 1500 лева след като НЯМА КЪДЕ.Все едно да те закарат в Сахара и да ти кажат-ти си кадърен изкарвай пари.Къде след като в провинцията няма никаква икономика.80 % е в София.

68

Хи хи

преди 14 години

Я стига! В софия имате повече ***,отколкото провинциалисти:) Какво ми се фукате, половин час там не се живее:) Освен това кмета ви е от...провинциятааааа:) Есента,зимата...амана пролет,като свършите туршиите и кацата със зелето,сами ще се вдигнете да митингувате недоволни. Ние ще седим и ще ви гледаме отстрани,защото сте всичко друго,но не и столичани.Нямате гражданско мислене,въпреки,че се перчите-търпите всякакви простотии,и именно заради вас цялата държава е обърната с хастара наопаки:)

67

до 77

преди 14 години

Ами излез малко от София виж какви са заплатите ограмоти се един програмист дали може да си намери работа и ред други професии които не можеш да практикуваш там където си роден!Аз лично заплата 1500 лева в провинцията незнам да има!!!

66

Анонимен

преди 14 години

Хубаво, бе пич. Но не мога да разбера друго. Защо хем сте се завряли в сивите панелки в София, хем се скъсвате да я плювате. Някой на сила да ви е довел тука. Ами имайте все пак малко уважение към домакините. Иначе се получава много грозно ...

65

Анонимен

преди 14 години

Ако не бяха скапаните пари никога няма да живея в София!!!! Толкоз е депресивно да гледаш сивите панелки през есента и зимата, че направо ти идва да си срежеш вените.Провинцията е 100 пъти по-яко и хората са по земни отколкото в София.

64

Koko

преди 14 години

Do 72 не мислиш ли,че "ако си кадърен" както ти се изрази,можеш и не само в София да изкарваш добри пари ?

63

Анонимен

преди 14 години

ББ и Данчето Фандъкова са идеалната двойка - ТОЙ адски некадърен, ТА зверски послушна. Лика-прилика. Ура, другари текезесари, милиционери, комунсти и посткомунисти.

62

Анонимен

преди 14 години

ФанДупкова мисили винаги като Вожда, който я сложи на кметския стол за да прикрие откраднатото. Тоести никога нищо не мисли. Удобната и послушна марионетка. Мразя марионетките и безличните послушковци.

61

Niki

преди 14 години

Ее,тук не позна.Напротив.Не съм от тези които плюят там където си изкарват хляба.И за софиянци не мога да кажа нищо лошо.Яд ме е на онези от вас,които смятат София за своя собственост.Но на тях корените май са им от село.Ама са 'Софиянци".

60

kolekcionera

преди 14 години

аре слагайте минусите за болните мозаци ГЕРБЕРИ И АТАКИСТ

59

до 67

преди 14 години

Всички сме Българи няма такова нещо нашо вашо всичко е на Българите!Ако си по кадърен ти ги взимай тия 1500 лева!!!!Псувай политиците ,че разбиха провинцията и не оставиха избор на хората никой не е дошъл от хубаво в София!!!

58

Niki

преди 14 години

Продадохме я защото ония горе с фирмите внасят селскостопанска продукция,от Турция и Македония която е по-евтина от българската.За това и малкото земеделци по нашия край фалираха.Не може със скъпа нафта,скъпи торове и високи данъци да изкарваш евтина стока на пазара.Ще си продават земята хората,как да я обработват като са на загуба.

57

Анонимен

преди 14 години

права е кметицата -НЯМА ДРУГ ИЗХОД !!!

56

Koko

преди 14 години

Niki,тези от министерствата инвестират в търбусите си.Проблемът пак опира до прословутата българска злоба.Примерно ти си от Монтана,ама бачкаш и живееш в София,взимаш 1500 лв.примерно.Обаче пак "шопите" са кривите,нищо,че те плащат НАШИТЕ заплати/и аз не съм софиянец

55

kolekcionera

преди 14 години

НА ВОЛЕЧНО НЕ МУ ЛИ СВЪРШИ ОТПУСКАТА ДА МУ ВИДИМ ДЕБИЛСКАТА МУТРА НЕ ВИ ЛИ Е СКУЧНО БЕЗ НЕГО.ББ ЦЦ СЕ ПОЯВИХА АРЕ БОЛЕНЧО УТРЕ ТЕ ИСКАМЕ НА НА ПЪРВИ КОЛОВОЗ ДА СЕ ИЗКАЖЕШ НЕПОТГОТВЕН .

54

до 61

преди 14 години

Защо му се обясняваш шопите не ги интерисва те да са добре ,ако ще целия прованс да се затрие само дето не се сещат ,че след прованса са те следващите!!!

53

Анонимен

преди 14 години

бате,в дълбока грешка си-ние може да нямаме нотариални актове в софия,ама вие си продадохте земята и нивите и дойдохте тук,питай гражданЬете в новите грозни сгради, откъде са им ,,инвестициите,,

52

Анонимен

преди 14 години

София се разраства като тумор на тази страна и в крайна сметка ще ни завлече в гроба. София изсмуква всичко от страната - пари, млади хора, които нямат друг избор в родните си места.

51

Анонимен

преди 14 години

Тази госпожа защо все където се появи е с идиотска усмивака до ушите?! Или просто са и казали само се усмихвай, защото се съмнявам тази даскалица да разбира от друго освен от училищни дневници!

50

Niki

преди 14 години

Много съм зле,защото ти казвам истината ли?От Монтана съм.Там всички заводи са като след бомбандировка,а тези от министерствата в София,които ги разграбиха пак в София инвестират.Така,че колкото и да не ти изнася това е истината и толкова.