21

Анонимен

преди 13 години

Е те тва е - някой се опитва да направи нещо добро в България - замеряйте го с камъни. Не било истина, те били лапащи пари! Но нищо ново - ежедневие е в смотаната ни държавица. И само да отбележа, че тази новина виси в CNN и още няколко световни сайта от 2 дни. А БТВ направиха репортаж от приюта, включително с холандските осиновители, които бяха меко казано потресени

20

АБ

преди 13 години

до 15, ДА знаеш Българинът е доста алчен и за многото пари ще направи доста гадни неща /дори дране на животни/, справка последните 20 години и въпрос Вие господа и дами вярвате ли на 4 ри лапи и Animal Rescue Sofiа? аз не, и глупости говориш, дават пари от собствения си джоб, да да, виж да прибират пари за нищо правене е по вероятно. Факт, виждаме го по улиците всеки ден /бездомните животни/

19

аzz

преди 13 години

До 14 - Само искам да ти кажа,че организациите сами си събират парите за лечение и всичко останало за тези животни, дават ги доброволци и дарители, а не от теб или от някой който не иска да дава. Никой не дава насила, както и трудът, които се полага там е от доброволци!!! 2-ро Колко често куче хапе някой и колко често *** наречен ,,човек" наранява или убива беззащитно животно?!

18

АБ

преди 13 години

Фрайбург, пак ти казвам не се хващай на инсинуациите на лапащите организации, това за мен не е истина или са го одрали точно тези организации. И аз не съм наркоман, пияница и чалгар и определено не измъчвам никой, за разлика от 4 ри лапи и тази новата организация Animal Rescue Sofia. И мерси за квалификацията, не може всички да са умни като теб и трябва да има ***.

17

АБ

преди 13 години

Тези от 4 ри лапи и Animal Rescue Sofia, трябва да се прекръстят на 4 ри лапащи доста пари лапи и Мoney Rescue Sofia. Алчни хора.

16

Фрайбург

преди 13 години

МД, както и АВ, са пълни ***! Културата на един народ се показва с отношението му към децата, възрастните и беззащитните животни. Децата ни са пълуграмотни, невъзпитани, изпуснати, дрогирани, следват моделите на чалгаджийки и мутри. Възрастните ни са унижени и оставени произвола на най-тъпите административни служители. Беззащитните животни ги стрелят, дерат, убиват... Това е България в 21 век - страна на озверели комплексари и простаци!

15

Анонимен

преди 13 години

Айде сега, организациите го били направили. Абе в кой свят живеете бе, хора? Тези организации вадят от собствените си джобове, за да решават софийските проблеми, с които Екоравновесие очевадно не желае да се занимава. Нито парламента. Изобщо били ли сте в тези приюти, видяли ли сте с очите си, че ще хвърляте такива обвинения? То много удобно да се скандира "Смърт на уличните кучета!", но като видиш такова зверство да кажеш "Ама те природозащитниците са го направили".

14

АБ

преди 13 години

и 12, МНОГО СМЕ СИ КУЛТУРНИ, кучета /домашни и бездомни/ ни хапат и нападат по улиците и организации правят пари от това, и само викат дай още пари и възпитания народ не убива кучета. По културни и добри от това здраве му кажи

13

аб

преди 13 години

И тези 4 ри лапи и Animal Rescue Sofia, какво спасиха и спасяват, само болни и гладни животни по улиците, но сигурно парите не са пропуснали да ги спасят. И хора не се озлобявайте от такива истории, според мен това не е истина или са го направили някоя от 2 те организации, както и онова другото куче без краката.

12

Анонимен

преди 13 години

Отново се показахме като културни, цивилизовани хора пред Европа-та. Дерзайте и продължавайте да се питате дали имало закони за хората, та с животните ще се занимава правителството, културни хора. Драйфа ми се!

11

АБ

преди 13 години

На тази история въобще не вярвам, или си измислят или са го направили тези от приюта. ***. Съгласен с МД

10

Retro

преди 13 години

Такива трябва да се убиват публично с камъни. Това е скандално просто... А най-тъжното е, че от закони файда няма. Още повече, че когато се обадиш за подобно престъпление, от другата страна ще ти се изсмеят и толкоз. Ако не се лъжа, така бяха постъпили с едно обесено куче. Срамота!

9

Ма

преди 13 години

Жалкото е, че законът няма да промени почти нищо. За нещастие садистичността и жестокостта не се страхуват нито от законите, нито от наказанията.

8

1

преди 13 години

*** влиза през нощта при баба, изнасилва я и я обира.Молим, подкрепете ни в усилията това чудовищно престъпление да не остане безнаказано!

7

MD

преди 13 години

На какво ли не са готови фондациите за да провокират интерес към закона им...а и за да си оправдаят получените финансирания.Перфектен бизнес модел

6

Анонимен

преди 13 години

Смърт е много малко наказание,ако ми падне такъв 2 дена поне ще вие от болки преди да го пратя 2 метра под земята

5

Ми

преди 13 години

Сега има действащи закони за насилие над хора. Както виждате присъдите по тях са абсурдни, няма доказателства или са негодни. Какво остава за животните. И три закона да приемат, като няма кой да ги спазва е все тая.

4

кучелюб

преди 13 години

Дали този дългоочакван закон ще помогне, щом това все още се случва?

3

Анонимна

преди 13 години

И 3-месечно осиновено кученце ли им е заплаха на ***, бе? Този трябва да отиде в затвора. Или в лудницата.

2

аzz

преди 13 години

Рано или късно всичко се връща. Садистите на животни заслужават тях да ги дерат, но живи парче по парче!!! Който не уважава и не обича животните, не УВАЖАВА и себе си!!!