197

Анонимен

преди 13 години

Хората са го казали отдавна : За пет пари петел , за пет пари пее.

196

Анонимен

преди 13 години

ZAPO4VA MAGISTRALA ,, TIKVATA''

195

Анонимен

преди 13 години

Ниските цени значат ниско качество.Боко се похвали, че спестил един милиард за магистралата. Сега ще ги дадат за ремонти.

194

Анонимен

преди 13 години

тя и Цветелина Бориславова от СИ-Банк и с многобройните си фирми и тя точно това казваше - че не харесва анексите. Мислех, че балъците в България са понамаляли, ама ти ме опровергаваш - той и Бойко хич не понася анексите, да знаеш - особено тези около Метрото и Цариградско море

193

Анонимен

преди 13 години

Да , ама магистралата не е китайска,управниците също.Доказахме че има по-калпаво ,дори много по-калпаво от китайкото .Ако тая магистрала беше купена от Илиянци , щеше да е по-читава.Май е време и политици да си купим от Илиянци ,ще са по-добри от сегашните.

192

ОПА,ХА,ХА,......

преди 13 години

ЛОШО СТЕ СЕ НАУЧИЛИ ДРУГАРЧЕТА ......НА "АНЕКСИ", КЪМ ДОГОВОРИТЕ ЗА ДА СА ЕВТИНИ , И ПОСЛЕ С АНЕКСИТЕ ДА СИ ТОЧИТЕ ОЩЕ ПАРИЧКИ ОТ ДЪРЖАВАТА.....АМА ,ЯДЕЦ!!!!ТОЗИ ПЪТ ,ВИ ПОРЯЗАХА ,ЯКО.....ДО КОКЪЛЧЕТО....................!!!!НЕМА ,АНЕКСИ,...НЕМА ПАРИЧКИ........ХА ДА ВИДИМЕ ,КОЙ ШЕ ПОТЪНЕ ПЪРВИ..!!.

191

Един Българин

преди 13 години

Нали затова имаме геофизици и институт едно време имаше. Малко хляб и за тях. ББ после ще премери здравината с новата апаратура и накрая като увеличи и гаранцията на 5г - 100%, 10г - 75% и до 20г. 50% от стойността да се покрива от фирмата, то няма да имат избор освен да строят здрави магистрали. Ще се научат някой ден че политик за един ден носи много пари и власт, но за кратко време, а ако имаш постоянство може да се окажеш много по-добре...

190

Анонимен

преди 13 години

[ Гледа той гледа там от екранаи обяснява с думи сърдити,как къде бутне всичко мирише,как всички крали, яли и пили.В едната ръка е смачкал законас другата сочи виновници гнъсни.Заял се е здраво ще ги затваря,па ако трябва и без присъди.Сляп е водачът, че във странатакриза вилнее, съдбите коси.Хората нямат пари за хляба,а пък той тръгнал крадци да лови.Мор е сега, никой не пее,всеки се мъчи да оцелее,работа няма, как се живее . . .,с този водач?

189

Наблюдател

преди 13 години

Бойко се похвали, че спестил един милиард за магистралата. Сега ще ги дадат за ремонти.

188

Алекс

преди 13 години

Браво, брависимо! А на Соня дилърът днес й е дошъл на крака до тях! :)))Сонче, казвай бързо, на какво си, че гледам, ти създава приказно весело настроение! Искам и аз! Искам да не виждам, как закопават държавицата, която дедите ми са строили и как още малко остана, за да й турят кръста отгоре, а ние - кой откъде е. На стари години приятелите ми, които досега градиха живот тук, стават емигранти и май и ние сме за там. Но докато тръгна, искам от хубавкото, дето го ползваш!

187

Анонимен

преди 13 години

Божидар Димитров е взел пари от Братя Диневи за да напълни фалиращите им хотели с туристи. Освен това, за никого не е тайна че въпросният псевдоисторик, доносник на ДС и фалшификатор на историята е родом от Созопол. Мислете повече, бе хора - за това Господ ви е дал мозъците си. Напънете ги малко!

186

Анонимен

преди 13 години

първото, което не е истина е че намерените кокали и зъб са на Йоан Кръстител - манастирът, за който Божидар Димитров нагло излъга, наистина се нарича "Св. Йоан Кръстител" и се намира на осторва, но е от 13 век. Намерените кокали са в другия, намиращ се на острова манастир, който е от 5 век и носи името "Св. Успение Богородично". Няма начин Констанинпол да е дарил мощите на Йоан Кръстител на Богородичния манастир. Съшито е с бели конци просто, но не всички обръщат внимание на подробностите.

185

Анонимен

преди 13 години

"Ne sam tolkova bogat , 4e da si kupuvam evtini stoki."

184

norm

преди 13 години

184,а кое не е истина от написаното от Соня:нима най-после не започнахме да строим магистрали,при това не само бързо но и на некорупционни цени,или че най-после се намери земеделски министър,който да мисли за трапезата и най-вече за здравословното ни хранене.Може да не е достатъчно,но началото е поставено.Мога и да продължа,но няма смисъл,за безмозъчните като теб не е важно какво става в държавата,по-важно е любимата ти партия да е на власт,като при това нямаш нищо против и от теб самия да краде

183

кочо

преди 13 години

ИМА ЕДИН ЗАКОН ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В, КОЙТО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КРИТЕРИИТЕ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА,КАТО ОСНОВНОТО ИЗИСКВАНЕ Е възможно най-ниската цена,Е КАТО НЕ ПЛАЩАТЕ ЗА РЕАЛНО ВЛОЖЕНИЯТ ТРУД И ЗА КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ КВО КАЧЕСТВО ИСКАТЕ ДА ИМА НАСРЕЩА ,САМО БОЯТА ОТГОРЕ НЕ ВЪРШИ РАБОТА .това е най -некадърно измисленият закон и най-много корумпиран,обаче нито едно правителство не го маха,ЗАЩОТО ТАКА ИМ ОТЪРВА ДА ХАПВАТ КОМИСИОННИ ,ПРЕДОГОВАРЯНИЯ и става прескъпо за нищожно качество

182

Анонимен

преди 13 години

те нещо ново не можеш ли да измислиш, или не са ти дали. Това нещо го пействаш по 10 пъти на ден под всички теми. Но народът не е сляп и не се поддава вече толкова лесно на манипулация.Една лъжа, повторена 100 пъти не е непременно истина.

181

Анонимен

преди 13 години

Би било прекрасно - ако беше истина.

180

Соня

преди 13 години

Браво на ГЕРБ ! това е първото успешно правителство с добри министриПлевнелиев се захвана с магистралитеЗемеделския министър върна месото в салама, ядох истински кремвирш от месоДянков увеличи износа и спестяванията растатЦецо гони престъпниците , мира не им даваБожо се грижи за българите в чужбина и намери на Йоан кокалитеТрайчо и той добре се справяБраво! и поздравления за ББ разбира се :)

179

Анонимен

преди 13 години

Стига най-после с тези глупости - ПЛАТЕНИ драскачи, не знам си какво. Не вярвам някой от нас, пишещите тук да е платен. Просто всеки изразява позицията си, това че има различни позиции не е чак толкова зле, защото противното е КОМУНИЗЪМ-БОЛШЕВИЗЪМ.

178

f.p.

преди 13 години

Били сме песимисти, неуспели хора и само негативни неща пишели! Хайде бе!Ние казваме че магистралата "п-о-т-ъ-в-а", а не е "п-о-т-ъ-н-а-л-а". Сега ще извадим милиарди евро от Европата и ще я поправяме 5-10 години. Това са все работни места и бизнес. Положително е нали!?А Германците какво - правят една магистрала (имат такива от времето на Хитлер) и след това 50 години няма какво да правят по нея. Даже боята не е нужно да обновяват на осовата.Това добър бизнес ли е спореде вас? Не е ами! :-)