1308

българка

преди 13 години

***,кого плашиш с гражданска война Хората,които работят и с данъци и осигуровки хранят цялата *** пасминаНякой предлага да ви направим ***-грешка ,толкова миришете ,че и за това не ставате

1307

Миро

преди 13 години

Като "фника" му..Мама му ***! Няма ли кой да ми свие сърмите на този ***?! Заплашва с гражданска (***) война с ни най-малко притеснение! Не ми харесва, а на ТЕБ ?

1306

Бай Димо

преди 13 години

В нормална държава тоя влиза за думите си в веднага в затвора като подстрекател на етническа нетърпимост и напрежение !

1305

beezy

преди 13 години

abe napravete jivota na taq sgan truden i mizeren da vidim dali nqma sami da iznesat ot bulgariq...

1304

тошо

преди 13 години

може и да стане страшно,най-накрая *** да изчезнат

1303

Анонимен

преди 13 години

този разбойник ли се прави на войвода

1302

faust

преди 13 години

..и за тебе имаме лекарство...Киро ли си ,или не знам какво,но си *** провокатор,и си мери приказките,да не почнат и твоя мавзолей утре

1301

сиганин

преди 13 години

Аиде плащаите данъци , за да има помощи за нас - ***

1300

ХАХА

преди 13 години

Нека Шиби Димитров да напише дисертация по въпроса.

1299

Я

преди 13 години

Ей, тоя Киро по-нагъл и от Тиквата бе!

1298

Рано е

преди 13 години

Явно чакат какво ще каже общественото мнение и тогава ще се съгласят с него. Не им стиска да направят нещо овреме.

1297

За сега нищо

преди 13 години

Сега ще видим какви мъже са Цветанов и Борисов. Или пак ще се гушкат с певеца Маринов.

1296

Анонимен

преди 13 години

*** са вредни.

1295

xxxxx

преди 13 години

Киреееее не се пренадъхвай,че такъв ще го ядете.............

1294

Gabi

преди 13 години

Политиците няма да изразят мнение по цар Киро и посмъртно,защото той е хитър ***, правеше отчисления за всички партии и преди,и след изборите, и понеже ГЕРБ го погнаха, сега заплашва с гражданска война.Като го вкарат в затвора,*** няма да дойдат да го защитават, а някои полити- ци няколко месеци ще треперят дали *** бос няма да се разприказва.Чакаме най-после Ц.Ц. да се прояви като мъж и по отношение на братовчедите, а не подозрително да мълчи.Тази *** напаст я интегрираме от 60-те години,който имаше желание се интегрира, отдавна го направи,останаха неин- тегрирани мардите,вечно разчитащите на социални помощи,които само крадат,пребиват,убиват. Мин. Цветанов,на ред сте! Имате примера на Франция,Германия,Италия,Дания, да изброявам ли още?

1293

ауауа

преди 13 години

Решението е както са направили в Гърция и Италия. Отнема им се българското гражданство и ги товарят по катуните с минимален престой от 1-2 месеца на място. Никакви помощи, никакви избори. В споменатите две страни, *** не са италиянски и не са гръцки граждани. Явно са пресметнали, че от тарикати обществото само губи и им осигурява издръжката. С малки изключения, разбира се. Държавата ни ще си спести и пари и проблеми. Като са неинтегрируееми, да си ходят от където са дошли.

1292

Георги

преди 13 години

Само с приказки до никъде няма да се стигне . Трябва да се направи смислен план за решаване на Цигaнският Въпрос . Явно с убийства и гонения няма да стане , преди да можем да гъкнем бомбардировачите вече ще сипят бомби навсякъде . Друга възможност за решаване на Въпроса е Закон за Планово Семейство , който да предвижда не-повече от едно дете за социално слаби жени . Веднага след раждане на първото дете , тези жени докато все още са в родилното да им се режат тръбите . По този начин Въпроса ще бъде решен кардинално за не-повече от 50 години . За повечето от нас 50 години са дълък срок , но все пак ние трябва да мислим за бъдещето на България , и този начин е единственият който все пак е достатъчно цивилизован и няма да предизвика негодуванието на останалият свят .

1291

bg

преди 13 години

BHK i Negovo Prevuzhoditelstvo Uorlik sa zakrilnici na Kral Kiro.

1290

Mery

преди 13 години

Нищо опасно няама да стане,просто полицията трябва да си гледа както трябва работата: *** да бъдат третирани като граждани на БГ с всички произти-чащи от това права и задължения.Когато бай *** го хванаха преди няколко години с фалшиви спиртни напитки,трябваше да го подведат под отговорност за производсво на напитки без лиценз ,сетне да направят контрол за вредни в-ва в спирта,да го опандизят и за метанол в спирта,да добавят и нелегални предприя-тия,неплатени данъци - общо към 20 години.

1289

анонимен

преди 13 години

Какъв си ти бе ***,събирай си чаветата и заминавай за Косово