191

Анонимен

преди 13 години

По-логично ми се вижда предположението,че момчето е наркоман.Отишло е да иска пари за дрога от дядото,получава отказ......и фаталният край.....Спорът София-провинция е 1-безсмислен,2-показателен за доста неща.....

190

BG-BULG

преди 13 години

*** си - за какво да те опонирам!? Живей с червеите колко си искаш...PS "Т"-то не е случайно, когато става въпрос за теб и подобните.

189

Анонимен

преди 13 години

А нима неадекватен означава веднага - психично болен? как я постави тази диагноза? Може да е битова драма - такива напоследък много! не големите градове са виновни, а несигурният живот! Който е по труден именно на село, в бедно развити краища, а не в градът, където някои се имат за богове - понеже сме от Софето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

188

:)

преди 13 години

Като ги правят ,,ТЕ", не пиши на тяхната азбука. Или и ти си псевдо-българин, който се мъчи да направи нова тема? Айде, по- спокойно...Първо се научи да пишеш на българската азбука, после съди и създавай конфликти. А, ако е РОМ", на каква азбука ще пишеш? Писна ми от псевдобългари....кой знае какъв...се крие зад монитора. Не се мъчи да ме опонираш, няма да ти отговоря. Не си струваш времето.

187

Анонимен

преди 13 години

Ами пише ,че не е бил адекватен и щом са тръгнали да викат майка му явно знаят ,че е имал проблем ,иначе щяха да викнат полицията-поне така си мисля.Относно София-в големите градове има повече психично болни-стресът и по-динамичничния живот провокират психопатии/така е по целия свят/.

186

Анонимен

преди 13 години

Не никой не ги знае-нито къде са ,нито колко са?Да се молим да не срещаме болен от параноидна шизофрения в активна фаза.Господ да ни пази!

185

BG-BULG

преди 13 години

DIVITE "RABOTI" V KARNOBAT GI PRAVIAT TURSKITE OSTATUCI TAM!

184

до 186

преди 13 години

Ти откъде си сигурен, че този е невменяем? Аз бих казал това за хората тук, които претендирта че като са "софиянци", са иделани - трезви, нормални, съвършенни! И го върдят убедено! Представяш ли си - провинцията им пречела на живота!!!

183

До 186

преди 13 години

Как така -никой ли не знае опасните луди колко са и къде?!Не ги ли следят по някакъв начин?Утре може да му превърти нещо и да изколи сумати народ!

182

Анонимен

преди 13 години

Така е като закриха регистира за психично болни от 20 год-нарушавало човешките права.Намалиха бройките в психодиспансерите до мин. и ги оставиха на парадоксално ниски суми за издръжка.Сега никой не знае колко точно са психоболните,къде се намират и провеждат ли лечение.Новата здравна министърка закри и най-големия диспансер за кожно-венерологични болести/в Пловдив/-сега очаквайте и бум на сифилис.Супер здравна реформа-без диспансери и без лекари.Кошмарът ще става още по -голям.

181

Анонимен

преди 13 години

Ти си живо доказателсвто, че простащината ходи по хората! Хората му говорят, че не градът прави хората, а той - продължава!!!! ДЪНЕР ПОБЪРКАН!!!!!!!!!!!!!!!

180

mimi61

преди 13 години

Лудите са навсякъде,какъв е тоя безумен спор в София ли са по луди или в Карнобат!Като ти вдигне *** над главата ще го питаш-ЕЙ,пич ти откъде си родом...

179

другомислещ

преди 13 години

Какво става в нашата татковина ? Нима около 50% от обитаващите я са психо-неадекватни ? Четейки новините си мисля ,че трудно се откриват здравомислещи люде.До къде стигнахме. Ужас !

178

TR-TURK

преди 13 години

KARNOBAT KIDE SE NAMIRACHE V AZIYA LI, NALI TAM E TAM IMA TAKIVI DIVACHKI RABOTI, TE SA IZOSTANALI DIVI HORA SA.

177

Анонимен

преди 13 години

6opa e universalno mrazen individ,zaradi selqniqta si. Nie prostite balgari,sme go napravili "stoli4anin", razbira6 li,poradi momentna ludost i sega tova mega prosto,i antipati4no sa6testvo obijda na selqnin???!!!!.....Smqh v zalata!!!! Da si obijdan ot doskoro6nite divi selqni,6opi,si e 4ist kompliment!!!

176

Анонимен

преди 13 години

HORROR

175

ужас

преди 13 години

Снощи, след катастрофата минахме от там. Имаше две полицейски коли и линейката тъкмо тръгваше...колите не можеха да се различат, коя каква марка е. Има убит старец и съвсем невинно семейество, което е имало злощастието да се окаже на пътя на един беглец. А вие сте седнали да спорите за врели не кипели...Засрамете се. Друга новина гласи, че 19 г от Солун се транспортира тук. Това не е ли поне малко положително? Или сме свикнали все лошо да коментираме. Ами продължавайте...лека вечер.

174

комуняга

преди 13 години

до 172: Ами то по-равните са си все така по-равни.. ;) Само,дето равните вече не са равни и се карат помежду си. Нещо не мога да ти схвана аргумента. :)

173

онбашията

преди 13 години

защо се пишеш за антихуманист, като ти си по-зле и от хуманиста? какви санаториуми какви пет лева, бесните кучета се отстрелват, не се лекуват. евентуално тоя който му забие куршума може да получи 20 дена санаториум за награда, такава беше практиката в казармата.

172

2012

преди 13 години

Спокойно така ще е до 2012 а после.... ами няма после.