19

Анонимен

преди 13 години

Еми айде и ние да ги депортираме в Индия нямам нищо напротив, ама....

18

Godlike

преди 13 години

Бойко да не се ослушва, а да инструктира някое от протежетата си да скове един закон най-накрая за тези мързеливи маугли-та ! Толкова много обществено-полезен труд има за вършене. Поне после няма да пискат, че нямат работа и за това крадат.

17

абе

преди 13 години

абе и тук доста хора и роми не покриват минималния стандарт.Къде да ги гоним?Ромите ще ходят натам насам,а пенсионерите?

16

Мъдовски

преди 13 години

От летище Варна моментално към Хелзинки! Там условията за *** били най-добри.

15

Анонимен

преди 13 години

Кучетата лаят керванът си върви..Като не ви стиска, ще си ги отглеждате...и издържате.

14

Анонимен

преди 13 години

Равноправни членове на ЕС а ......на куково лято..На ви сега пътуване по големият свят..

13

Анонимен

преди 13 години

triabva da badat ma4kani tia mrasni gadni ***.remacii

12

Анонимен

преди 13 години

Айде, да последваме примера на Франция...... всички кирливи *** обратно в Индия.......

11

рави Маркузе

преди 13 години

Най добре да ги изпратим в Шабесия Американа,да могат на место великите кривоноси "учени" да покажат интеграция ,толерантност и др. семитски словесни повърни....

10

Анонимен

преди 13 години

значи е СОЦИАЛНА дискриминация , ако не расова :"не покриват мин. социален праг" Тук ако кажеш на някой от тях, че не работи и е *** и трябва да се махне от Колибата, построена от шперплат и кашони на поляната пред блока , дойдат багерите те опищят целия свят и накрая какво излиза ?!?!? ЕС: " В България има следи на дискриминация" . Европейските страни обичат да се бъркат , но не обичат да им се бъркат на тях!

9

didi

преди 13 години

Вътрешният министър на Италия го е казал, а не на България.

8

Анонимен

преди 13 години

Покажете ни що е то толерантност.

7

умнооо

преди 13 години

Ей сега му е майката и ние да ги репатрираме,ако не в Индия(такъв калабълък е там ,че едва ли ще усетят)може и в космоса

6

lerant

преди 13 години

Ама и вие като почнете - защо да е дискриминация???? Казаха Ви го - не покриват мин. социален праг или друго яче казано не бачкат, а само консумират, вегитират или гравитират като ***. Проблеми, мирис и така. Как да ни ги интегрират като БГ *** дори не разбират какво им се говори? Се едно нас някой да ни интегрира в КИТАЙ!! Това е истината, не е за обиждане събратя ми тр. да кажем едно голямо МЕРСИ на франсетата, че ни ги отглеждаха толко време па и 300 кинта им дадоха барабар с шута!

5

Анонимен

преди 13 години

"Вътрешният министър дори заяви, че би искал да може да прогони всички граждани на Евросъюза, които не отговарят на минималните стандарти като доходи или жилище" - боже дано този човек успее да прокара идеите си! Вън *** от България и ЕС! За живеят Никола Саркози и Роберто Марони - хора от които можем само да се учим.

4

Анонимен

преди 13 години

Ами който критикува ,да вземе и да направи нещо.И Ватикана и Еврокомисията такива дебели пари управляват ,ама само критикуват. Я сите *** във Ватикана и ЕК ,пък после да критикуват!

3

11111

преди 13 години

лицемерна демократично-либерална политика, която се пропагандира из целия ЕС...вижда се истинската същност на нещата... Едни държави се хвалят "за прогонване на ромите" а тук се счита за Расова Дискриминация!!!! ееех двойния аршин пак е тук....

2

didi

преди 13 години

Дано и Испания и Гърция не вземат пример, че в България ще стане страшно... Моля Ви интегрирайте *** в по-старите членки на ЕС. Дайте ни пример как се интегрират ***, а не ни ги връщайте.

1

Анонимен

преди 13 години

Репатриране = завръщане в родината = завръщане в Индия.