66

Анонимен

преди 13 години

а орден стара планина няма ли да им се даде? да не са гасили на почасовка или на парче е еее браво едно време им даваха наград герой на соц.труд потупване по рамото и айде обратно с маркуча в базата слабост са му бившите колеги няма как на тях ако не бутне екстра кеш то на кой 475 000 лв.на 95 пожарникаря при условие че реже всякви разходи ами не е зле бат б

65

друг турчин

преди 13 години

Абе *** за зеле може да не стават,но я питай пра-дядо си.

64

Анонимен

преди 13 години

това беше поредният PR, който си направи Бойко, този път на гърба на бившите си колеги. Но за една година вече взехме да посвикваме с клоунадите му. Интересно той самият, не се ли вижда от страни колко е жалък и смешен, обладан от манията си за величие. Не пропусна да се похвали, като каза на журналистите - "Аз като бях пожарникар, винаги пръв влизах, по-пръв от всички в огъня" и след това добави "И нека Станишев да знае, че пожарникарите гасят и туй що не гасне". Някаква *** милиционерска парафраза на Великия Дядо Вазов. А пък кава беше връзката на Станишев със случая, наистина не се разбра. Отдавам го на навика му.

63

Василев

преди 13 години

Ами толкова, да нямаш независима политика 100г. от 130 г.

62

Анонимен

преди 13 години

Хранили са ги редовно и не са ги продавали на пазара за роби в Русия.

61

утре.бг

преди 13 години

....хвала тебе бат Бойко,всички ние ти целуваме ръка....все така да даваш и за напред....

60

Анонимен

преди 13 години

Бе мани ги тия руснаци. *** за зеле не стават.

59

modiliana do 40

преди 13 години

Zdravei N.40. Ot Ruse li si? Sajalqvam, ako sam te zasegnala, izvinqvai. Az sashto sam rodena i jivqla v nai-prekrasniq balgarski grad, Ruse. Ti opisvash mnogo tajna kartina. Ne mi se vqrva nqkoi da se bori n a konkurs za 240 leva. Jelaq ti ot sarce priqtni pochivni dni.

58

друг турчин

преди 13 години

А някой запитал ли се е по колко рубли са дали преди 130 год.на руските солдати дали живота си за освобождението на българия?

57

Бойко Боривос

преди 13 години

По 1000 лева ще дам на всички ,ако напуснете сайте и повече не се връщате ***!

56

Анонимен

преди 13 години

Значи маиките трябваше да връщат детските , защото е криза и пари няма ...а сега изведнъж пари има .....

55

утре.бг

преди 13 години

А ве хора,защо се захапахте така с тия пожарникарски истории.Не разбирате ли че тук не става въпрос за някакви си керливи 1000 лева...еййй бат Бойко иска да ви покаже колко е дашен,а вие не се усещате и тва си е...:)

54

Анонимен

преди 13 години

За братушките бих отишъл да паля без пари, но прекалено много доброволци имаше.

53

Анонимен

преди 13 години

аз за братушките бих отишъл да гася без пари , но никои не записваше доброволци

52

anonimen

преди 13 години

да прав си то за да станеш пожарникар трябва да имаш вуйчо владика

51

Против

преди 13 години

Рискували,а нима войниците дето ги пращат лято да гасят не рискуват живота си.Даже мисля ,че тая година имаше и жертва,младо момче.Така че това им е работата,да гасят.Да взема да дава тогава на всички работещи ,защото и те си вършат работата и всеки малко или много си рискува живота.Не съм съгласен да им се дават пари,да не съм го карал аз да става пожарникар.

50

Василев

преди 13 години

Мани сега кой е българин и кой е турчин,ами кажи няма ли някоя руса бяла туркиня да ми направи гола кючек с бръсната ***.

49

Малее

преди 13 години

А ти какво мислиш, че правят пожарникарите. Всеки ден се излагали на опасност:) Рискуват да ги бият на карти:)Тези легенди на баба ми.Виж в сайта на НСИ и ще видиш в кой отрасли са смъртните случай и трудовите злополуки най-много.Да не останеш изненадан.Всичко де е на държавна софра е фактор само в харченето на обществените пари.

48

Анонимен

преди 13 години

*** отговори ми.Турският ти не струва.Хубаво, че не съм българин и не ви разбирам.

47

Анонимен

преди 13 години

идиоте номер 42-в казармата през лятото войниците бяха пращани да гасят пожарите в Сакар планина-без 1 стотинка заплащане. Неблагодарници скапани. 120 наряда, гасени пожари в Сакар планина, и такива лапнипишковци като тебе да си позволяват да злобеятл връзкарите ги освобождаваха от казармата, а истинските мъже служеха без да се оплакват. Разбра ли бе ***