350

русомраз

преди 13 години

Как така "щатска ултра под-***" - САЩ са първи в света във всичко, докато Русия/СССР са гъъза на света във всичко! От там цялото ти сравнение става ултра идииотско.Това, което е *** в България, е спъването на европейската и западна интеграция на България! Т.е. точно такива като тебе си причината да е ***! Нйет комунистически *** и московски *** - нйет праблема!

349

Калин

преди 13 години

сектант-сталинисти сме. знаеш къде да си завреш пресветата българска, пардон - Българска православна църква. аре бегай обратно в 14-ти век..........................Някво *** ме праща в 14 век, а същото смисля като психопат от преди 60 години.

348

Дякона

преди 13 години

Благодаря за съвета,ще го имам едно на ум,прав си!

347

Патриот

преди 13 години

Дяконе не се занимавай с сащаджийски маргинали и антибългарски ***!Падението на фашизоидната банкрутирала *** позната ,като САЩ е повече от сигурно .Целият свободен свят разбра какво зло са американците, най античовешката сбирщина съществувала някога!

346

Анонимен

преди 13 години

- Сега става ясно защо руския посланик в ЕС определя България като Троянския кон в НАТО.- Ще ви го кажа простичко. Всички тези, които навремето са били учени да крадат тайни на НАТО днес са назначени в българската администрация да пазят тези тайни. Това не е било случайна практика. Това са военните разузнавачи. Обучението на тези хора е ставало по специален договор между двете правителства на СССР и България.

345

сталинист

преди 13 години

като чуя "Бог" и "семейство" и "християнска държава" в едно изречение и нещо ми се обръща отвътре ...

344

Дякона

преди 13 години

От всичко до тук разбрах,че неграмотното теле,което не може или го е срам да пише на родния си език си ТИ!Само за информация щатско помиарче,до 1989 год. сме били 25-та икономика в света,а сега на кое място и в кое класиране сме,а?????????!!!!!!!!!!!Аз се опитвам да говоря за икономика и ползите от нея,а ти ми излизаш с мухлясъло политиканство и русофобия! Кое от двете е по-важно,икономиката или полит.щуротиите които пишеш?!

343

Дякона

преди 13 години

По твоята логика,щом в момента сме щатска ултра под-*** няма и след 2000 години да станем Париж! Сега те разбрах,жалко за България,перспективата ни е да си останем Гранд каньон-2! Демек пропаст,дупка за некачествени и злокачествени западняшки ***,абе направо ***! Те така и ни бяха изобразили в ЕС като клекало,ама лъскаво само на пръв поглед!

342

Анонимен

преди 13 години

Koi ti e kazal savetski podlogi? Ruski podlogi,"umniko"!!! Az *** na 6tatite ne pravq,no ti na Rusiq pravi6-vij si PROSTITE komentari (v koito m/u drugoto vazhvalqva6 vremeto kogato СССР ni bili napravili "vode6ta darjava"). I da go maha6 tozi nisk name,tele takova.

341

FUCK USА

преди 13 години

надявам се поне това да го разбере цялата сащаджийска *** антибългарска ***!Лека нощ аутсайдерчета !Налюбувайте се хубаво на сЕщ ,защото скоро няма да е в същия вид!

340

Дякона

преди 13 години

За анонимник 351.Значи като говорим истината към днешна дата, сме руски ***,ако обаче плюем по Русия и правим *** на щатите сме хубавци и свободомислещи демократи,така излиза и не разбирам логиката на задръстеното ви мислене!Вече няма СССР и ако някой го епроспал този факт да се ощипе и да се събуди от зимен сън,че става за смях!

339

Анонимен

преди 13 години

като български патриот не мога да не изразя задоволство ,че ще стана свидетел на смъртта на най-долнопробната и мразена от целия свят империя на злото сЕщ!Времето за справедливост дойде!

338

Калин

преди 13 години

в тази страна има две гнусни организацийки обвързани със сталинистчетата, райчеви са платили на една една гей организация да плюят по християнството, обслужили са и т.нар хелзенски комитет представляван от комунистическият доносник красимир кънев!плюят по обществото и искат да педофилстват безнаказано, пробутват някакви прави и норми за нормални!е не са .. законите не са някави произволни думи сталинистчета!ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦАТА - ГЪРБАВИ!

337

русомраз

преди 13 години

Да, познавам Париж много добре! В района му живеят около 10 милиона души - от тях поне 9,5 милиона живеят на прекрасни улици!!! Други неясноти за Париж имаш ли?Но аз не разбрах ти как очакваш нещо от под-руска *** да стане като Париж за 20 години - как така?

336

за 353

преди 13 години

ако си бил там и си видял *** мога само да те съжалявам.........

335

Дякона

преди 13 години

Не позна пич,тук съм си и ми е добре!Но ти бягаш от коментара за щатската под-***,което ме радва,защото разбирам,че няма как да ми опонираш на истината,която ти написах!

334

Анонимен

преди 13 години

Те като са мекерета да не са луди, че да ходят там ??!По скоро руснаците се изнасят насам, че едно е да любиш родината ,друго е да те гърчат олигарсите им.....

333

Анонимен

преди 13 години

Ruski podlogi,za va6ta liubima strana vizi nqma.....kakvo 4akate???

332

за 348

преди 13 години

там вече са китайците......Сибир се променя

331

Калин

преди 13 години

сталин умря .. преди 60 години, нищо че му дърпат оная работа.. опитват се да го реанимират хаха .. извратеняци!