57

Анонимен

преди 13 години

bravo na francyzite

56

Любопитен

преди 13 години

Не може ли самолетът да мине през Смоленск?

55

tm

преди 13 години

правилно

54

Анонимен

преди 13 години

DAITE IM PO 400$ i da se mahat vsichki *** ot Bulgaria!!!! I napravete zakon za cvqt na kojata. Ako kojata ti e po-tymna ot nqkakvo nivo vyobshte te bannvat ot nashata dyrjava.

53

българан е галант...

преди 13 години

Дъщеря ми през юли беше във Франция за 5 седмици,като за пътя платихме 850 лв. за двете посоки:София - Париж - Марсилия и обратно. Ние сме етнически българи,което сега разбирам,не е изгодно финансово,а и социално въобще...Значи *** са под закрила на някакви специални закони,които редовния етнически българин не го ловят.И ако вземем да го нищим,въпроса така ще се разсмърди,че хич и не смятам да го правя.За да не дам "хляб" на немалкото неправителствени организации и ромски фондации,милите.

52

Анонимен

преди 13 години

Европейските чиновници да приберат по едно *** сремейство с по десетина *** и да ги хранят и отглеждат,щом толкова милеят за техните права.

51

qwerty

преди 13 години

shte gi ushushkat do stotinka, te polovinata romki devoiki sa s po nqkolko lipsvashti pryschta za da pipat po lesno i sa mnogo navytre v zanaqta

50

Кмета на Своге

преди 13 години

Знаете ли кмета на Своге какво прави с местните *** без работа? Разходете се по Искърското дефиле сутрин към 10.00 и ще ги видите:)) Пуска ги на Гъбата след Нови Искър с оранжеви жилетки и чували. И така покрай пътя си ходят 25 км до Своге, вечер към 18.00 пристигат с пълните чували с ***! Това е интеграция за пример!

49

Анонимен

преди 13 години

Само се питам какво щяха да сторят нашите деди в тази днешна *** ситуация? Нашите деди които са умира за свободата и просперитета на България, нашите деди които са разгромявали на бойното поле и най-силните армии. Защо ние българите станахме толкова "толерантни", страхливи и нерешителни?

48

Анонимен

преди 13 години

господа "роми",като слезнете на летище софия,хич не хващайте по цариградско,само губите време. пийте по една лимонада на летището и хващайте самолета за испания,италия...или в ред,какъвто ви харесва.

47

българин

преди 13 години

браво на Франция ваче не се търпи многото дамокрация а? Искам високоразвитите западни страни да си водят национална политика и да не се съобразяват със бандитите от Брюксел.

46

Анонимен

преди 13 години

Горките французи! Не знаят каква грешка са направили. Каквото и да става на ром пари не се дават, защото ще се върне за още. Няма да се очудя, ако тия същите се върнат след някой друга години само заради 300 Евро! И така до като франсетата не се усетят! Така не само не решават проблема, ами подготвят почвата за поредния наплев и то ще са повече, защото ще доведат и роднините си, за да получат и те пари!

45

до 44

преди 13 години

Французите са си прави нарушават им законите нямат работа там *** са продукт на управляващите ни послените 20 години!

44

Анонимен

преди 13 години

Абе *** сте си и това е.Връщат ви ромите и вие вместо да плюете Франция, плюете ромите."Българи".Никога няма да пораснете.(Дано да се лъжа).

43

ЦЕЦКО БАГЕРА

преди 13 години

ОТ УТРЕ ЗАДЕЛЯМ ДОПЪЛНИТЕЛНИ 500 МИЛИОНА ЗА БОРБА С *** ПРЕСТЪПНОСТ. ЩЕ ПУСНА СЕРИЯ АКЦИИ: АНТИ-РОМ 1, 2, 3, 4, 5... 1000

42

Анонимен

преди 13 години

Да и *** и евреите нали?Всички ***!Щото те евреите го измислиха тоя европейски съюз да им спазваме правата на ***.А при бай Тошо ядяха бой под път и над път.Той беше казал:,, *** без метла да не виждам!''

41

Ханс

преди 13 години

За да не се допусне обратното им връщане трябват не биометрични данни а бодлива тел и картечници около *** гета. И повече дискове за дискотеката на Картечаря Ханс :)

40

Анонимен

преди 13 години

daite im po 400 evro i da se mahat vsichki aide siktir

39

ссс

преди 13 години

в момента някой ром ли ни слага минусчита

38

Анонимен

преди 13 години

Хората плащат пари да се отърват от ***, а нашата държава харчи нашите пари за помощи за да подпомага същите тези *** да ни крадат и тормозят!!! Аз като данъкоплатец искам пари да се дават на армията и да не се пращат взодове в Афганистан и Ирак, а тук да се насочат срещу *** безчинства.