99

Анонимен

преди 13 години

Хахааа! Добре ги нахрани !!!

98

Анонимен

преди 13 години

Най-лошите и негативни неща за БГ и българите са дошли от евреите. Еврейте чрез банкерската щерка Сара разбиват българския царски двор а от там и България. Еврейна Лазар отваря вратите на Търново пред турците. Евреина Дизраели разцепва българия на 5 части на Берлинския конгрес и погазва приетото на Цариградската конференция. В основата на Ноьойския диктат са също група еврей и т.н. Как да съм тъжен от смъртта на един еврейн?

97

doc

преди 13 години

Мил ми е Платон, но по-мила ми е ИСТИНАТА

96

Анонимен

преди 13 години

Аз предпочитам да чета сериозни неща когато не съм толкова сериозен.Лека му пръст ,определено е оставил доста труд

95

В

преди 13 години

до:Бат Санди -защото говориш на псевдо български промито *** евреина е мръсно куче и който е имал контакт с евреи го знае мрусна гнусна раса продукт на содомия с миризма на гъгранясал колбасарски цех кожа като на одрано гниещо хиеново куче само като ги видя и усещам че са плод на кръвосмешение няма как да се обясни а и също много страхливи мъжката чест морала и ценностите са чужди за тях и майка си ще продаде за да си спаси кожата не напразно от 4000 години ги гонят и колят като прасета

94

Анонимен

преди 13 години

Със *** не се спори ! Чиста загуба на време и нерви..

93

Гошо Тъпото

преди 13 години

Жалко че не съм учил в СУ по негово време....философия;щяхме да спорим по много...въпроси.

92

Анонимен

преди 13 години

И аз съм преживяла загуба на БЛЕСТЯЩ,ЕРУДИРАН,ИНТЕЛИГЕНТЕН И ЕСТЕТ СЪПРУГ...и всички които толкова много "скърбят" за него все още и които не са от семейството са просто едни лицемери..Така че,никак не вярвам на хвалебствията им..Съболезнования на семейството му..

91

Анонимен

преди 13 години

Е ти как искаш да мислим за хора които мислят всички други не евреи за НИСШИ хора ?! А и думите ти го потвърждават, по внимателно, не си изпускай нервите така. Нетипично е за ***.

90

Анонимен

преди 13 години

ЕДНА ЦИОНИСТКА -НАТОВСКА *** ПО-МАЛКО ,а дано скоро и антибългарския ти син да те последва в ада!

89

Анонимен

преди 13 години

Много е блестящ, няма що...Чак Гьобелс да им завиди на изкустото за работа с медии и пропаганда..

88

44

преди 13 години

Кой го чете на запад Паси,кой го изучава -никой.Стига сте писали глупоси и сте измисляли хвалебства безсмислени.Бе,Мариянче аз имам баща починал и пребит и ограбен от комунистите фашисти.После са се настанили в къщата му и са носели дрехите на дядо ми и баба ми без никакъв срам.Трактат ще напиша един ден .

87

sas

преди 13 години

Абе Кольо, защо забравяш тоя естет и ерудит какво наследство ни остави в лицето на сина си?

86

Кольо

преди 13 години

Българското интернет общество е доказано безхаберно и неграмотно. Умните хора са казали, че ако не можете да кажете нещо добро за покойниците, по-добре е да замълчите, но вие държите да си избивате комплексите и простотията по форумите, може би така се чувствате значими? Жал ми е за вас, вие сте нисши хора и не можете да стъпите на малкия пръст на човек като професор Паси!

85

Бивш студент

преди 13 години

Мир на праха му. Наистина беше невероятен. За Панев едва ли някой ще си спомни (освен закона "Панев"), но трудовете на Исак Паси ще останат.

84

sas

преди 13 години

Какво лицемерие само!!! Я кажи, каква услуга очакваш от Мони?

83

Анонимен

преди 13 години

Благодаря на сайта и автора за прекрасната статия!Поклон пред гения, таланта и скромността .Дано от там където е сега, съумее да прости невежеството с което цял живот се е борил, докато беше сред нас! Съболезнования на семейството, ние скърбим заидно с вас.

82

sas

преди 13 години

И като са преведени да не би европейците да заспиват с тях? Аман от псевдоинтелигенти.

81

Анонимен

преди 13 години

На всякъде написано..БЛЕСТЯЩИЯ ЕСТЕТ И ЕРУДИТ,то в България е така,като почине някой,че като почнат да го превъзнасят..Абе айде няма нужда от гъзоблизане..Утре ще починя някой друг и той ще бъде от блестящ,по-блестящ..Ама айде няма нужда...

80

Ana

преди 13 години

Prevedeni sa trudovete mu v mnogo evropejski strani .Dadeno mu e zvanieto "Andre Moroa " na Evropa.Vsichki nekadarni zavistlivi i negramotni,niamat miasto v tozi forum.Antesemitskite ,goveda,da vzimat otrova i v groba pri ***!