18

овб

преди 13 години

До 13 . Батискафите си бяха чисто руско производство . *** !!

17

555

преди 13 години

Да бе, те руснаците са още в 19 век и затова американците *** в тяхната тоалетна в космоса. ХАха

16

Водния

преди 13 години

На мен пък един приятел върнал се от щата Тексас ме уби ... вика човек същите *** са кат нас мръсни миришат карат пикапи от 70 и Лади ниви от по новите , още били на дървени стълбове ... къщите им са пълен *** пълни с *** оси!!! асфалта е изкъртен дупкии дупкии ... Бабичките продават зарзавати и совинири по сергийките .... но има Русофоби - Американофили дето си мислят че всичко дето лети се яде до 11 и 12 спрете дрогата момчета!!!

15

God

преди 13 години

Истината е, че никой няма да разбере истината! Русия от години компенсира изоставането си във военната технология с по-висококвалифицирани военнослужещи. Имам предвид подводничари, летци и моряци, не редовната армия. Спецчастите им Алфа и Вимпел са световно известни (понякога печално известни), но е факт тяхната висока ефективност. Досега няма заловен агент на ГРУ - военното им разузнаване. Не съм русофил, но не мога с лека ръка да кажа, че са пияни *** и за нищо не стават.

14

Анонимен

преди 13 години

Командирът на Курск искаше да емигрира заедно с подводницата и екипажа, но в Кремъл бяха чели Кланси

13

Анонимен

преди 13 години

Флаговете ги забиваха използувайки купен батискаф норвежко производство.

12

2010г/21-ви век

преди 13 години

Така е ама ходи го обяснявай на русофилчетата :) Те си забили главата в пясъка и още вярват във възможностите на Т 55, Луна М и ЗИЛ ....Чудя се у тях имат ли календари за 2010 или карат още със старите на които пише 1963г?!

11

Анонимен

преди 13 години

Руснаците са толкова назад, че няма да повярвате - мит е , че имат оръжия модерни - те са в 19 - ти век и няма да мръднат оттам ! пияни *** - това са !

10

нЕук

преди 13 години

В руския сайт "Свободная преса" прочетах за гибелта на "Курск",че е ударена от две крилати ракети земя-земя в интервал от минута и половина.Тази подводница не е имала подводно положение,защото атомна подводница с по-малко от триста метра дълбочина под нея няма право на потопяване.,който се интересува да види материяла в самия сайт,още стои.

9

Vodniq

преди 13 години

До 7: 4000 m . Мисли мисли и тогава пиши Пикселине и американците правят същото но на ли си мноо умен немоиж да ги усетиш!!!

8

Курск

преди 13 години

Ела ме научи даскалкееееееееееееее

7

Пикслен вектор

преди 13 години

*** уважението тогава към моряците си имат, ама и ти си една заблудена душа, оставиха ги момчетата да си умрат като скотове, само и само да не дойде някой друг до тъпата им подводница. Да почиват в мир.Ква файда като забиват флагове на 400 метра, а не могат да си спасят хората?

6

gte

преди 13 години

"авариЙ" "трагедиЙ"Млъкни бе неграмотен ***! Научи се да пишеш!

5

US

преди 13 години

Повечето роднини на подводничарите обаче са склонни да подкрепят друга версия че Курск е бил торпилиран от американската подводница Мемфис.=================================Руската експертиза показала, че Курск сама се е взривила, ама простите роднини на загиналите вярвали, че американците са я потопили. Ама колко кухо мезе тряя си, не е истина направо. *** народ - слаба държава.

4

някой

преди 13 години

Няма и да се разберат причините за потъването на Курск!!!

3

Анонимен

преди 13 години

Намесена е американска подводница. На тая държава на злото- САЩ, мястото и не е на земята !

2

Vodniq

преди 13 години

Бог да ги прости !!! Истината е само една ... Курск бе потопен от свойте .. Те знаеха че всички са мъртви .. и три дена увъртаха че имало оцелели .. Някой казваха че нямала Русия техника с която да стигне подводницата на 100м дълбочина !!! Естествено че имаха но не я използваха защото знаеха че няма оцелели, иначе руски батискафи забиха Рус.знаме на 4000м под окена на северния полюс и казаха че територията е тяхна!! Щото е богата на петрол , и Американците ревнаха!!!

1

Курск

преди 13 години

Егати държавата егати величиетоо още от времето на СССР само аварий,катастрфи и трагедий!