221

марти

преди 13 години

Ами сложи си някой ТВОЙ МИНИСТЪР и си му плащай на него,може пък тогава да ти хареса повече!!!Абе умници,защо винаги плюете по своите и се правите на по-големи католици и от папата???Колкото и да не ви се иска,Божидар Димитров е един от нас и такъв ще си остане,а пък на другите избори си избирайте управници,дето ВИНАГИ ЩЕ ВИ ГАЛЯТ...ПРЕЗ РОЗОВИТЕ ГАЩИЧКИ!!!

220

ОЛЕ

преди 13 години

Бойко, спри да дрънкаш шменди-капели, ами махни *** си министър-приятел!

219

lll

преди 13 години

Да го дуат археолозите! Аз съм за Б.Д. и го подкрепям! Наистина сме *** народ и ме е срам да се нарека българин в чужбина! Сънародниците ни зад граница ще ме разберат за какво говоря!

218

Беатриче

преди 13 години

Като част от този *** народ, с моите *** пари плащам заплатата на въпросния министър-приятел(ДС). Още като го назначиха не ми се струваше редно да има министър-приятел(ДС), но повечето хора го харесваха,особено "бившите"(ДС). Може би също толкова добре възпитани като Б. Димитров(ДС).

217

марти

преди 13 години

До АрехеологаДраги,за атеистите няма значение дали вярваш в приказките за Зевс,Дракула,Христос или пък ...Дядо Мраз!!!

216

Анонимен

преди 13 години

Аве, ***, я чуйте първо записа в ю туб и тогава галфонствайте!!И кво са правите на непоръбени девици - истината е само една - *** народ сме,ако бяхме свестен, нямаше да сме на това дередже!намери ли са нещо - истинско, фалшиво няма значение - важното е, че прилича на истинско и ТОЧКА!Кво катое казал "***", човекас едържи естествено, вие да не би да сте културотрегери, а?!

215

man

преди 13 години

Самият Казимир Попконстантинов твърди, че мощите са автентични. Още повече, че са очаквали да открият реликварии. Разкопките са били специално насочени към търсенето на такъв реликварий. Така че БД не говори, просто защото така му е изникнало в ума. Твърдението, че това е св.Йоан Предтеча е подплатено с други доказателства, преди да бъдат изследвани. Може би обаче малко повече трябва да прочетете за това, преди да коментирате.

214

ДО БОЙКО

преди 13 години

Г-н Министър Председател,ОТЪРВИ се (ни) от твоя *** Министър (приятел)!!!!

213

марти

преди 13 години

До всички СКЕПТИЧНО И ВЕЧНО НЕВЯРВАЩИ БЪЛГАРИИ ако костите наистина се окажат неавтентични,тогава какво правите???Ще поръчате заря,за да отпразнувате ли???Румънците и гърците правят милиони с фалшивите си истории за Дракула и разни богове от Олимп,и не им пука!!!Ама ние понеже сме най-умните от всички и сме винаги на принципа"Око да види,ръка да пипне"!!!То и затова сме си останали деветата дупка на...кавала!!!

212

Анонимен

преди 13 години

не я злепоставя,а компрометира,а бългярия не е нещо ценно,или ако е ценност,то е под стойността на ръждясала ламарина,така че думата на божидар не е дори капка в морето

211

вай-вай

преди 13 години

Българският народ е *** защото управниците го ***.Народът и то има възможност,ама само един път на избори да шиба управниците,но после новите *** народа цели четири години.

210

За анкетата

преди 13 години

В анкетата за "*** народ" и аз не писах "не" а че и министъра би трябвало да се числи към същия народ. Но като слушам всяка поредна наглост от тази свинска мутра, мисля, че не сме от един народ. Той е някакъв безроден *** и от изказването не бива да се засягаме. Отнася се за неговия род - кой го знае какъв е.

209

Анонимен

преди 13 години

защо да е злепоставил България?цял свят знае,че сме *** народ,политиците ни *** нонстоп 20 години,великите сили ни *** на почивки,е какъв народ да сме-НЕшибан???не може!

208

COPY

преди 13 години

Прочее Божидар Димитров е прав: наистина сме *** народ, след като търпим *** като него които хем ни ругаят, хем се подиграват с нас, хем ни пробутват измислени кокали на Йоан Кръстителя...В нормалните страни министърът, който си позволи да нарича своя народ ***, не би останал такъв и един ден.Нека припомня нещо, което повечето българи очевидно са забравили: когато ГЕРБ дойде на власт, лично Бойко Борисов гарантира, че няма да допусне на каквито и да било ръководни постове бивши агенти на Държавна сигурност. Малко след това се оказа, че един от министрите в проекто-кабинета му е такъв. Той го обяви за изключение от правилото и патетично пое лична отговорност за него което значи за неговите думи и дела.Очаквам прочее българския министър-председател да докаже с дела валидността на гаранциите, които тогава пое пред своя *** народ. Което значи Божидар Димитров да престане да бъде министър и да си остане просто обикновен ***

207

ИСТИНАТА Е,ЧЕ

преди 13 години

Димитров има просташки език и въобще не е за този пост. След като се назначават простаци за министри по приятелска линия - така ще бъде.А дали е казал истината или не - така не се говори.Простака си е ***,ако ще и Министър да е!О С Т А В К А !

206

куче

преди 13 години

Божидар Димитров е готин и ми харесва. За него гласувам 10.За всички Вас господа, които имате друго против и разбира се си пиете питието някъде на морето без да се трудите /е, ти не ви и трябва, имате си кмп./Та, на 15 този месец има нещо, е па що е то??? и какво ще има там, колко палатки, колко кебабчеча и тем подобни ...... джундурий .....

205

шшшштттт!

преди 13 години

Е добре де, ама и в НИМ работят археолози!:)

204

Анонимен

преди 13 години

Istinata e kofti nali :)

203

man

преди 13 години

За да го напиша, съм направил справка, а ти явно говориш само на изуст.

202

шшшшшттттт!

преди 13 години

Е много се палиш! Кой ги пази? Смешно е! Те сами трябва да се пазят!А ти просто ме забавляваш!