389

Анонимен

преди 13 години

Хората на 25-28г, въобще не помнят комунизма защото са били 5-6г. през 1989г.

388

George

преди 13 години

След решението на Софийския апелативен съд очаквам някой окумуш съдия като Паунова или Чочкова да "обори" доказателствата на френската прокуратура по делото Борилски,да даде заключение,че делото е фалшифицирано и да освобо-ди двамата юнаци.Утре Л.Груев или Н.Куцкова,може и съдия Гатев от ВСС, ще дръпне едно слово по всички телевизии, ще "срине до основи" прокуратурата, а Б.Велчев ще наклони на едната страна главата и ще каже,че ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛ-СТВА НЯМА! НЯМА И ДАЛАВЕРИ С ИМОТИ В ПРИМОРСКООО!

387

Nasko

преди 13 години

Наистина, за някои от пишещите по форумите е необходимо мечката да поиграе и в техния двор!Как така свикнахте с безделниците и разбойниците в тази държава?Защо не си направи някой труда да провери, колко служители /БКП-ДС/ при разформироването на двете станаха съдии и прокурори, че си гласуваха закон, че са и несменяеми?Разбира се, че ще подкрепят Мутрите - те са си техни деца!

386

Анонимен

преди 13 години

стига сте тези комунисти 20годни минаха , няколко пъти вземахте власта баш некомунустите СДС , ЦАРЕ , Бойковзи дека дядо му бит от ***.... Защо не ги изтрепахте като сте толкова бабаити. Не можахте да осъдите дори и Газдов дека давал убите на прасета в ловеч..

385

е ви демокрация

преди 13 години

Е те ви те демокрадция!!!! А можеше още веднага да си направят тоталитарна демокурция с ЧЛ. 1. . . .

384

Червената помия

преди 13 години

Да, навярно и такива е имало, но аз пък познавам хора, които са затваряни за проституция, за кражби , за "битово разложение", тоест за проституция ,прикрита като семейно съжителство.Познавам и хора, лежали за стопански престъпленияя както и бивш царски офицер

383

иван

преди 13 години

*** гадна държава

382

Анонимен

преди 13 години

гласуваш за куниста със сините джуки.

381

INFO

преди 13 години

Актрисата Дияна Любенова е най новата бройка в леглото на столичният квет Бойко Борисов. Клюката излезе отстоличната централа на политическа партия ГЕРБ от устата на доста приближени хора на неформалният и лидер. Любенова била и вдъхновението на кмета да се снима в Забранена любов. Преди няколко седмици Борисов се появи изненадващо играещ себе си в сериала. Според сценария Борисов е гост на благотворителен прием, организиран от героинята Анастасия Константинова, чиято роля се изпълнява от актрисата Диана Любенова. Костантинова е светска личност и издателка на модно списание.При влизането на Борисов на партито Анастасия го пита ще издаде ли дали ще се кандидатира за премиер. Борисов обаче решава, че няма да отговори на въпроса на всеослушание. Той я приближава, целува я и на ухо й прошепва отговора. Той обаче остава тайна за зрителите. След това Борисов провежда кратък разговор с телевизионната водеща на предаването На 4 очи Цветанка Ризова, която също играе себе си.Истината за тази сцена всъщност се крие в пикантната новина, че Дани и Бойко спят заедно, казват прилижените му. Двамата се срещали тайно в апретамент в София при това в работно време. Там прекарвали часове заедно и после всякой поемал по делата си. Слуховете казват че искарат между двамата пламнала наистина на благотворителен прием и именно за това влюбените гълъбчета решили да изиграят реалната сцеена в успешният български сериал.

380

ЗА 384....

преди 13 години

ВИЖ ,ТИ.....!!!!!ХА,ХА,ХА,..........ЗНАЧИ ,ПРИ БСП ,НЯМАЛО КОМУНИСТИ........??????!!!!ДА НЕ СА СТАНАЛИ БОГОМОЛЦИ ИЛИ КРИШНАРИ ,БЕ.....????КАКВО ЛИ ТЕ ПИТАМ И АЗ.......КАТО ГИ ЗНАМ НА КАКВА МИМИКРИЯ СА СПОСОБНИ ----ЗА ЕДНА НОЩ ,СМЕНЯТ ЦВЕТА И ОДЕЖДИТЕ!АКО ПОЧНАТ И ДА СЕ ОБРЯЗВАТ,САМИ....НЯМА И С ИСЛЯМА ДА ИМАТ ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!

379

Анонимен

преди 13 години

абе вие не разбрахте ли че от бойко борисов нищо не става страхлив ***, податлив на внушение, иска да е винаги на върха на тоягата по всички медии да бе станал артис или журналист да е вечно на екрана.

378

Спонги

преди 13 години

Казах ти , че не съм от вашата партийна организация. Не харесвам Герб. Гласувам тъмно синьо. Не съм ти другар. И Ал Капоне е бил мафиот, но са го осъдили за неплатени данъци, защото не е имало даказателства. Затова САЩ са велика демократична страна. Защото се спазва закона.

377

Червената помия

преди 13 години

Калине, не знам дали са лъгали и ли не са, но аз разбрах че вратата на апартамента ми трябва да се заключва през деня даже и да съм вътре в него след 1989 година.Преди това се заключваше само нощем, или когато съм някъде другаде.

376

red

преди 13 години

съдебната ни системе ни е тип венецуела ливан чили

375

Анонимен

преди 13 години

Абе пийте си ракията вече. Утре пак ще има подобни акции,а след това подобни освобождавания от съда. Свиквайте и не се хабете. Аз вече пускам по 2- 3 коментара, щото знам че за утре трябва да имам сили да пусна коментар в следващата подобна тема. Рационализирайте си силите дами и господа. Животът е сложен и тежък път , който трябва да извървим възможно по-лесно.

374

az

преди 13 години

zapomnete edno...nqma da ima osudeni,nito margini,nito bareti,nito nikoi.takava e sistemata i igrata

373

Анонимен

преди 13 години

Стига с тези комунисти бе шматки БКП беше 1милион души това заедно със семействата кажи речи половината българи беа комунисти. Като бехте на власт СДС-то защо не ги изтрепахте да направим кефа турците как се самоизбиваме.

372

Roko

преди 13 години

Броят на милиционерските акции не означава годни доказателства и факти. В съда емоциите и милиционерските сводки са без значение

371

Калин

преди 13 години

георги гергов звездата на *** и нов шеф на окръжният комитет на партията в пловдив!преди време бе подложен на проверка от трайчо трайков!естествено липсват данни за закононарушения.. а за панаира в Пловдив всеки знае!седмица две след проверката трайчо сезира прокуратурата на велчев, за гергови нарушения...е питам се кой е прав в наблюденията и констатациите си!Трайчо или собственото му министерство!То а ко не беше смешно, ще да е тъжно!

370

Спонги

преди 13 години

Гнусни лъжи. Аз познавах, Бог да ги прости няколко души лежали в лагери. Единия Петковист, другият е бил говорител в радио София, а третата е била социалдемократ. Нито един не беше престъпник. Моята баба е лежала една година, защото не е искала да предаде житото и не е искала да влезе в ТКЗС.