378

Василев

преди 13 години

Да идва Иван Костов , че ми писна от крадливи комунисти и дървени чалго мутренски издънки.

377

Анонимен

преди 13 години

Зарежи арестите. Просто в един момент ще им писне, и разните мутрагени ще ги сполетяват мистериозни злополуки - тук-таме спукана гума или срязана спирачка, такива работи. Или натравяне на кръвта с тежки метали, примерно олово.

376

Анонимен

преди 13 години

382, все още съдиите са назначените от Костов и от НДСВ. Тия от Тройната коалиция са малко, затова пък Бойковите са вече повече от тях. А за "недоумението" на Цветанов не съм учуден. Такова разследване се прави от професионалисти, а никъде не видях да се цитира икономическа полиция. Да не говорим, че свидетелите в случая не могат да се цитират, трябват документи. Ама не да се открият в чантата на някого, а да са използвани. Но некадърността явно пак си е казала думата...

375

ilteko

преди 13 години

Престанете да обиждате. Нито съм гербер, нито съм комунист. И за разлика от Бившите партийни секретари в ГЕРБ, като Цецка Цачева, никога не съм била. Но се погнусих от ГЕРБ, когато назначи Митрева в НОИ :1. Получи 31000 лв. обезщетение за неползвана отпуска.2. Взима 700 лв. като съветник на министър.3. Не ми се мисли каква е заплатата и.Та кого обиждате. Най-печените *** са в ГЕРБ.

374

Анонимен

преди 13 години

Полицията трябва да отвърне на мафията,утре бандитите отново в арестите.Там и е мястото.

373

До 380

преди 13 години

Ти си извратен щом наричаш България правова държава. Аз лично не знам да има по неправова държава от нашата

372

SP

преди 13 години

Като каза "здравеопазване" не мога да си отговоря на един въпрос - нашето здрвеопазване държавно ли е или е частно? Само питам, за обща информация.

371

Анонимен

преди 13 години

Българският съд подържа червената мафия.

370

Анонимен

преди 13 години

А бе, гъбясалия индивид, ако искаш да сме толкова демократични, що не гласуваме и за нови съдии, вместо да гледаме как тюфлеците, назначени от Тройната Коалиция, спъват каквото могат, барем й прикрият следите от злоупотребите?За нов ред в тая държава има нужда от нов СЪД!

369

РЕШЕНИЕ

преди 13 години

Ако съм на мястото на Цветанов,ще прехвърля всички дела в Страсбург.А по късно и здравеопазването.

368

Анонимен

преди 13 години

цветанчо не разбра ли че тази държава е правова и само с голи приказки нищо не става пък и трябва да почетеш малко че с туй даскалско образование се излагаш само аде чао

367

Странно

преди 13 години

Как така, от над 20 операции, извършени от една дузина отделни разследващи групи, абсолютно всички се оказват с недостатъчни доказателства... или поне се обявяват за такива от ЕДНИ И СЪЩИ съдии?Докога държавата ще ви е виновна за единствената институция, която не е демократично избрана?Само питам, за обща информация.

366

cas

преди 13 години

toq e pros po cqlata si kyha policeiska kratyna .qzak za mladite kadri ot simmionovo tozi 6te im promie i malkoto mozak.

365

Благо

преди 13 години

И аз си мисля, че Цвъ Цвъ едва ли е най-големия професионалист меко казано и обвиненията му към съда често са пресилени, но ми прави впечатление, че на някои името му действа като лампата при кучето на Павлов - веднага почва силно слюноотделяне, последвано /вече не като при кучето/ с обилно плюене. Едва ли и 10 от писалите 374 коментара знаят нещо от НК и НПК, ама иначе плюят. Авторитетно ... А си мислех, че българинът разбира само от футбол?

364

Анонимен

преди 13 години

е па кат си *** ще недоумяваштая полицейската работа не е само парлама по телевизиите и чупене на стойки пред студентите и `народната милиция те гази`....трее и акъл, и доказателства....

363

Анонимен

преди 13 години

Грам не му вярвам на този човек, откак се обяви в защита на разследван за злоупотреби кмет като Лечков.

362

Rider

преди 13 години

Абе събирайте доказалтестваа не само да арестувате

361

СВЕТ

преди 13 години

Абсурдно некомпетентни обвинители има в тая държава ! А Цветанката е толкова *** и неук, че и да му се обяснят причините поради които тези са пуснати на свобода, той пак няма да проумее ! Една от причините е самия той,и начина по който притиска следователи и полиция като цяло да работи прекалено бързо с множество грешки !

360

SP

преди 13 години

Предлагам всички престъпници да бъдат освободени, а затворите да се напълнят с длъжници на топлофикация и НОИ, тъй като така или иначе сигуровките са в особено големи размери.

359

Анонимен

преди 13 години

А как разбрахте, че са бандити? Само защото Цецко ли казва? А той няма какво да недоумява, ами ако изобщо има ум в главата, да вземе да си стегне неговата къща и като арестува някого, да не е по презумция, че е виновен, а с ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!! Презумцията е, ЧЕ ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО! Преди 20 и кусур години, един друг онбашия казваше кой е виновен, и кой не е. Това ли искате пак?