14

?!?

преди 13 години

Дам. Сещате ли се за онзи стар виц за двамата кебапчии? Единия пита другия:- Абе колега каква е твоята рецепта, клиентелата е само при теб?- Ами каква да е- една кофа кайма, една кофа л...а!- Ааа, ама ти и кайма слагаш...

13

ха,ха

преди 13 години

Защото малкото животни, които се отглеждат в България се изнасят за Европата щот тя много обича пресничко и хубаво месце - а за *** народ като нас всичко е втора употреба - така че не се радвайте много - само цената ще е още по голяма но не и качеството защото нямаме тук животновъдство развито и естественно няма и прясно и вкусно месце за нас

12

АБВ

преди 13 години

Това е маркетингов трик ! Както има Биохрани, храни приготвени спрямо изискванията на Корана и т.н. Все се измисля нещо цените да бъдат по-високи, а продуктите ще са си същите.

11

Анонимен

преди 13 години

А ПОСТНАТА ПИЦА ЩЕ СЕ КАЗВА "ДЯНКОВ"И ЩЕ Е РАЗВАЛЕНА НАЙ-ЧЕСТО.

10

faian

преди 13 години

Стара Планина ?!?! Еееее вече доживях мога да се закича с орден от две кебапчета и да го гледам и радвам.ВСИШКО НАПРАВЕТЕ ТАКА !! ИСКАМЕ ДА КОНСУМИРАМЕ ИСТИНСКИ ПРОДУКТИ.

9

Анонимен

преди 13 години

Истинското кебапче се казва чубапче, кюфтето - чуфте, а суджучето - чуджуче.

8

Анонимен

преди 13 години

И какво като има бълг.стандарт?!Да оставим настрана доколко написаното отговаря на истината.Колко българи могат да си купят кренвирши или сирене от 8 лв?Просто ни показват какво НЕ може да си позволим да си купим ,защо не забранят храните "с които си купуваме болести"според г-н министъра.Това е просто един начин да ни покажат колко сме бедни,без да предприемат нищо за подобряване на положението.Има храна за народа и храна за богопомазаните,да не им се пречкаме пред щандовете.

7

обнадежден

преди 13 години

Чудя се... дали пък не чувам нещо хубаво днес?Искам качество вместо тоя противен еднодневен и калпав живот. Калпав асфалт, калпав тротоар, калпава мазилка, транспорт, въздух, храни, отношения... хора...БДС forever!

6

ха,ха

преди 13 години

Идеята е много добра - на кой не му се иска да яде хубавите вкусни кебапчета и кюфтета които се правеха преди 20 год. Но сега просто няма как да стане - защото няма развито земеделие и животновъдство в България - да, може да се приготвят от месо но какво месо - кучешко,котешко,маймунско,слонско,плъхско и всякакви стари меса ,бракувани и изхвърлени от европата - и месища от Екарисажа - такива ще бъдат по БДС - кебапчетата и кюфтетата

5

Хлъц

преди 13 години

Протестирам!!!Кебапчето трябва да се казва "9-ти Септември", защото едно време на тоя ден се ядяха кебапчета!А сега кебапчета се ядат всеки ден ... ама от соя!

4

Nobody

преди 13 години

Истинското кебапче ще носи името Стара планина, на галено "Балкан". А кюфтето, понеже не е с толкова български произход, може да се кръщава "Шаро".

3

Анонимен

преди 13 години

А НА ЙОРДАН ВОЙНОВ ВЕЧЕ ЩЕ МУ ВИКАТ "КЕБАПЧЕТО". ЗАЩОТО МНОГО УМНО ГО Е ИЗМИСЛИЛ:))))

2

Анонимен

преди 13 години

Съмнявам се, че ще знаеш. По-скоро има вероятност да знаеш какво не ядеш :)

1

Анонимен

преди 13 години

Най накрая ще знам какво ям :)