44

Анонимен

преди 13 години

Каква е икономическата програма на ГЕРБ - няма такава.Това е проблема, те нямат идея за нищо тези некадърници. Идеята им е да храним тълпите ченгета, които само да плуят в сланина и да си правят каквото им скимне.

43

Анонимен

преди 13 години

добре че бсп пенсионерите живеят много и тънат в разкош :)))

42

работник

преди 13 години

На мен това отдавна ми е ясно. С тоя скапан начин на живот, стреса, ***, които ядем, мръсотията... аз лично не се виждам да стигна и 60, като ли до пенсия, която я местят все повече към стотака.....Де да можех да си спра пенсионните вноски и да си харча парите приживе....................

41

Анонимен

преди 13 години

Хората около 50 год.масово боледуват от рак понеже вашите предшественици от БКП не ни предупредиха за чернобил а сега се тревожите дали ще дочакаме пенсия.

40

глас народен

преди 13 години

АЗ защо не се осигурявам-щото няма смисъл.ще си умра преди да си взема първата пенсийка нареден до бабите в пощата

39

Човече

преди 13 години

Истинска герболетка си чуваш ли се какво говориш, четеш ли фактите?

38

Анонимен

преди 13 години

БРАВО МАСЛАРОВА, БРАВО. ГОВОРИ СТИНАТА, ХОРАТА ИСКАТ ДА Я ЧУЯТ!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 13 години

БСП-ТО НЕ СА ПРИЕМАЛИ ПОДОБНИ ЗАКОНИ. ПРИ ТЯХ ПЕНСИОНИРАНЕТО СИ БЕШЕ НА НОРМАЛНА ВЪЗРАСТ. ТОВА НИ ГО НАТРЕСОХА ГЪРБАВИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ.

36

Млъкни

преди 13 години

Още един гербав комунист имам чувството, че вие от ГЕРБ в лицето ви да наврат истината няма да я видите. Като дойде време да се пенсионираш тогава ще те видя колко си знаещ. Статистиката е там. Увеличиха прага на усигоряване от 240 на 420 за свободните професии и хората спряха да плащат обаче признават ли си грешката? Нееееее миналото правителство е виновно. Обаче при миналото правителство прага беше 240 а сега е 420-факт.

35

MURDOC

преди 13 години

БСП: Днешните млади няма да доживеят пенсия___________________________________________________________________________Да така е ,младите трябва да благодарят за това НА ВАС- БСП-то .

34

Анонимен

преди 13 години

Макар и да съм с десни убеждения тук съм принуден да се съглася с БСП.В БГ средната продължителност на живота в момента при мъжете е само 69г а при жените към 75г.Излиза, че ако се запази тенденцията за нарастването и средния мъж ще получава пенсия по малко от 5г а ще плаща осигуровки 50г, което е нечестно меко казано.При жените работата е малко по добра.Възраста за пенсиониране не трябва да е обвързана със средната продължителност на живота така че средния човек да получава минимум 15г пенсия.

33

Анонимен

преди 13 години

Очаквам гербавите да работят докато пукнат. Обаче те не работят, това милиционерството не е работа.

32

Улянович

преди 13 години

Комунистите в България няма да изчезнат, даже се множат сред младите. Преди време тук имаше статия за Северна Корея и Ким Ир Сен, ако не се лъжа за името на последния. Как да е, но 2/3 от форумците симпатизираха на този комунистически фашагя, оттогава се старая да пиша тук само простотии.. Хайде със здраве, вива революцията болшевишки млади гангстерчета

31

Dan

преди 13 години

Само като са в опозициа се сещат за пенсионерите и социално слабите, и като започнат да ги оплакват все едно, че преди това не са били на власт и не са могли да им осигурят по добри условия за съществуване (умишлено не казвам живот).На мен вече ми стана досадно да пиша всеки ден под изказване на червен депутат думата нагли, но и те не спират да го доказват! Намалили вноската пък сега искат да се увеличава пенсията, е като как да стане?

30

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ви натресоха робство до гроб.

29

na

преди 13 години

То и една пенсия от 100лв.по добре на по малко хора да дават пенсии но поне да може да се живее с тях. А не цял живот работи и след това мизерувай

28

ined

преди 13 години

Гадната масларка какво прави още на свобода?

27

jigsaw

преди 13 години

Абе тия комунисти много нагли бе.Като толкова са им ясни нещата в политиката и всичко останало, като са толкова кадърни, защо ни докараха до тук, а сега имат нахалството да дават акъл и да критикуват.

26

Tyu

преди 13 години

Taq kakvo tursi na svoboda, men za 5 leva shte me osadqt a taq 11 miliona otkrala, I maznika mikov za pravosadie govori , tikvo dokato vashata partiq e na svoboda nqma bql den za Bulgaria, kradci I nagulci ste vsichki komunqgi.

25

eva

преди 13 години

абе тази госпожа забрави до вчера каква песен пееше то нейната политика беше за чудо и приказ