32

Анонимен

преди 14 години

Ето и kyky (коментар 34) се появи.

31

Анонимен

преди 14 години

Абе "другари", като ви плащат да пишете по форумите, във ведомостите под номер ли ви водят? Само с такива никове се представяте - 99, 1111...Да не сте на норма?

30

13

преди 14 години

БРАВО НА ГЕРБ----ХА ДА ПОЗНАЯТ ДРАСКАЧИТЕ ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ КОЛКО % ЩЕ ИМАТ ОТ БСП КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ДА ДРАЩЯТ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИГЕРБ НАЙ-МАЛКО65%---БСПенцето---5% НАААААЙ-МНОГО

29

Анонимен

преди 14 години

ей, докога за бойкогъзолизците е важно какво бойко казва, а не каква е истинатаайе бегом на сайта на министерство на външните работи да видите че толкова унищожителен доклад за България досега не е имало...те им казват `мошеници` и ги плюят, герберите - я колко хубаво, дъжд вали....ай сиктир

28

99

преди 14 години

Според Брюксел ние няма да успеем сами да подобрим професионалната практика в полицията, прокуратурата и съдилищата, и затова ще се наложи външна помощ. За предоставянето на такава ще бъдат призовани страните членки на ЕС.Boiko da si xodi

27

stanishev

преди 14 години

Прочели сме го невежа червена сгран!

26

az

преди 14 години

Я СЕ СКРИЙТЕ ВСИЧКИ *** НА СЕРГЕЯ И ГОЦЕ---МАРШ ОБРАТНО В *** КЪДЕТО ВИ НАВРЯ ГЕРБ ЗАВИНАГИ

25

MayDay

преди 14 години

Преди година и малко, когато в докладите на ЕК за България пишеше само "най-корумпираната и престъпна държава", когато се говореше за налагане на предпазни клаузи, когато ни спряха 800 мил. евро, другарите тръбяха, че няма такова нещо, че всичко е на 6 точки и "лошите европейци не ни разбират". Сега, когато ни поощряват от ЕК и са готови да помогнат, другарите пищят, че умираме, вещаят апокалипсис и масова смърт през зимата!? Защо? Защото другарите не са българи и не работят за България!

24

stanishev

преди 14 години

смърт за червените!

23

stranger

преди 14 години

Поздравления за ПП ГЕРБ!Нека продължим така и за в бъдеще!

22

Анонимен

преди 14 години

"Според Брюксел ние няма да успеем сами да подобрим професионалната практика в полицията, прокуратурата и съдилищата, и затова ще се наложи външна помощ. За предоставянето на такава ще бъдат призовани страните членки на ЕС."Супер, дано помогнат да изчистим "другарите" от правосъдната система.

21

MayDay

преди 14 години

Нека комунистическия рев започне СЕГА!

20

!

преди 14 години

Жив да си ни Бойко

19

ГЕРБер

преди 14 години

Къде са сега червените мишоци да се правят на много умни по форумите?

18

IND

преди 14 години

"Председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев: Цените на газа за топлофикационните дружества се очаква да паднат. Първите изчисления показват, че при намаление на цената на газа с 10%, може да се очаква със 7% намалениена цената на топлоенергията от "Топлофикация-София" от началото на отоплителния сезон."За първи път в живота си чувам да се говори за намаление на цената на комунална услуга! Като добавим и добрия доклад от ЕК мисля, че наистина за първи път от десетилетия насам вървим по правия път!

17

гхд

преди 14 години

ТИ СИ МНОГО СМЕШЕН И НАИВЕН БЕ ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ ЗАЩО МИ Е ДА МЕ ХВАЛИ ЕВРОПА АЗ ДА НЕ СЪМ МАЛКО ДЕТЕ И НЯКОЙ ДА МЕ ХВАЛИ ДА ВИДЯТ ПЪРВО СЕБЕ СИ КАКВА ПРЕСТЪПНОСТИ ИМА В ЕВРОПА И КАК ВСИЧКИ СТОЯТ НА ПОМОЩИ ИМАТ 35 ЧАСА РАБОТНА СЕДМИЦА ЗА ВСИЧКИ НЕВЕЖИ 35 ЧАСА РАБОТНА СЕДМИЦА МНОГО СТЕ ЖАЛКИ И СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ИМА КОМУНИСТИ НЯМА АГАНЦА ИМА МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ

16

някой

преди 14 години

"Европейската комисия (ЕК), която досега строго съдеше българските власти и дори спря достъпа до близо 800 млн. евро от фондовете, предназначени за страната, обяви, че санкциите повече не стоят на дневен ред."Аааа, стоят стоят, и още как стоят! Сега след 2 години идва 2012 година, когато трябва да изключим всички аналогови ефирни телевизионни предаватели и да покрием изцяло страната с цифров ефирен сигнал. Такъв засега НЯМА. Само в София излъчват все още експериментално 6 програми.

15

Анонимен

преди 14 години

Ало-о-о-о!!! Червените-е-е-е какво чакате!!!! Плюйте, плюйте, че ще вземат да ни харесат в Брюксел!!! Плюйте, плюйте, че ще вземе да се оправи положението и тогава откъде ще е келепирЯ!!! Ще вземе да секне далаверата и тогава какво ще правим!? Ще трябва да работим, не да мързелуваме на гърба на будаливия български народ!! Нека пожара на бунта(бойкота) гори!!!! БКП-БКП-БКП!!!!! Смело товарищи в бою!!

14

Анонимен

преди 14 години

А брюкселско зеле няма ли да предадат малко?

13

Българин

преди 14 години

Видяхте ли долни ЧЕРВЕНИ ***-видяхте ли-че и Европа ни подкрепя и ни хвали.Само вие *** ЧЕРВЕНИ сте на друго мнение.На бялото казвате черно.Но и без вас г-нБорисов и партияГЕРБ-се справят успешно.Напред Герб-напред честният и отруден народ е със вас плътно.