533

до георги

преди 13 години

kakво несвързано казах

532

коки

преди 13 години

И кой ми сложи толкова минуси на коментар 583 и защо?

531

Анонимен

преди 13 години

коки, говориш несвързано

530

дряновка

преди 13 години

пожелавам ти никога да не те и ухапва,не е приятно изживяване от опит го знам.Най малкото ,после от бърза помощ ще ти кажат да следиш кучето една седмица дели се пени ,че да не си бясна,не дай боже.......че пет броя инжекции в пъпа са мечтата на всеки човек да знаеш!Заповядай в Дряново да видиш с очите си за какво иде реч,то по интернет пространството лесно се пише

529

коки до георги

преди 13 години

Да според мен се е самоубило от глад и добри грижи от кучкарите.

528

honey

преди 13 години

Мда, сигурно защото никой журналист не е готов да заложи кариерата и името си заради приказки от "1001 нощ" например. Познавам достатъчно от въпросната гилдия за да ти кажа, че такава "пикантна" информация не би могла да остане скрита от обществеността, ако беше обоснована. Айде продължавайте да си клюкарствате на воля там в града щом това ви помага.

527

до 582

преди 13 години

И каго едно животно се учи кое е добро и зло?

526

George

преди 13 години

Сега, ако кажеш и че кучето обесено на магистрала Тракия се е самоубило, трябва да те вземат на работа в полицията

525

Анонимен

преди 13 години

Добре. Да видим. Нали искате да е като Европа - там за жестокости към животни се лежи в затвора. Ако сте сериозни хора, и без това всички твърдите, че сте висшисти и знаете по хиляда езика, повдигнете на по-висша инстанция въпроса за евтаназия на животните. Дряновка, аз гледах по тв ветеринаря, който каза, че са му донесли куче с отрязани с нож или трион крака. Това се познава по раните. Фалшив ветеринар ли съм гледала? Каква ти е версията?

524

коки

преди 13 години

до 581 и да децата убити и наранени от кучета и бабите на 80 и кусур години и те са зли и ходят да дразнят кучетата, браво убеди ме в правотата си

523

honey

преди 13 години

А, да, и още нещо - през целия си съзнателен живот съм била от типа лигли, които се лендзят на кучетата по улиците - как пък до сега нито веднъж не ме е нападало куче?! Странна работа. Сигурно защото злото никога не идва само. Тая версия за "невинната нападната жена без причина" може да си ги пишеш колкото искаш - интернет пространството е отворено за всеки - как иначе ще се научим да разсъждаваме логично и да различаваме източниците си...

522

коки до видка

преди 13 години

A и видке, кога ще има статия за наранените и убити от животни (домашни или бездомни) хора.

521

хоооо

преди 13 години

днес.бг 100% газ пикаят от тази новина. изписаха тонове пропаганда в полза на песовете (дори и тези киото нападат и изяждат до смърт хора).но нещата си дойдоха на мястото. нека е за урок на всички психично болни животнолюбци, че номерата им може да минават когато са в обкръжението на другарчетата си, но при нормалните хора тези номера на минават.

520

коки

преди 13 години

DO 576, Българин - ветеринар, за пари ще направи всичко. Да знаеш. И обществото настръхна ли настръхна, пари ще има ли от държава и организации, ще има. Това е!

519

дряновка

преди 13 години

чети хубаво какво съм написала,първият беше преди година и си е само зарасъл след като кучета си го е откъснало за да се освободи от капана,а за трите може да попиташ ветеринарят ни!Той и по телевизията го каза ,че са се държали на магия и е бил принуден да ги ампутира,ама нали сте *** и не мислите,то си пролича по подписките,разбрал не разбрал подписал,*** народ!

518

honey

преди 13 години

Дряновка, тая версия кога си я съчини? Опитите ви да приравните невинни животинки с престъпници започнаха да взимат маниакални мащаби. Не те знам от кой краен квартал на Дряново си, но опитите ти да разпространяваш измислени градски легенди са изключително жалки. Ако си толкова убедена и си готова да заложиш името и дори свободата си за да подкрепиш информацията си с факти, има органи пред които да го направиш за да оттървеш "невинния натопен човечец"! Аман от градски клюкари...

517

Анонимен

преди 13 години

Не звучи логично. Кой ветеринар ще остави животно без 4 крака, по-скоро би го евтанизирал.

516

дряновка

преди 13 години

за твоята котка не мога да взема отношение,но за кучето Мима целият ни град знае истината ,ама никой журналист не си направи труда да я изнесе в медиите!Ела те да видите кучетата в Дряново големи са ,колкото овце и ходят на глутници по 5-6,вместо те да се плашат от нас ,ние и децата ни се чудим на кой тротоар да преминем ,че да не ни наръфат.А вечер вместо щастливо да си вечеряме и гледаме телевизия,упражняваме дисциплината да заловим бълхите ,които сме си вкарали от улицата!Истината е тази!

515

до 573

преди 13 години

Всички искаме едно и също. Но трябва ли да ставаме садисти? Защо да измъчваме животните?

514

Анонимен

преди 13 години

А някой да се застъпи за децата, които пострадаха от кучета? Кучешка държава!!!Това че БСП е така загрижено за кучетата - разбирам го! На тях за хората не им пукаше, но сега въвличат целия Парламент в глупостите... Не искам да виждам кучета! Който ги обича да си ги прибере в къщи! Искам децата ми да играят сред деца, а не в изпражнения на кучета!!!