123

A3

преди 13 години

бакшишите защо не правят сега общонационален протест както преди или е различно когато те сами се избиват? *** нация.

122

Анонимен

преди 13 години

ще се сетите че комунизма е строя ! Ред, респект, уважение към умните хора.

121

смях през сълзи

преди 13 години

Що не се гръмнете.Таксиджиите-***,докторите тоже,за полицаите да не говорим.Държавните служители-изудвачи,учителите-простаци.А пишещите в интернет-най-'убавите.

120

Анонимен

преди 13 години

Има много елементарно обяснение -БГ е един голям град,но кварталите са му отдалечени .Няма друга такава нация като нашата-като се мразим толкова ,грабвайте по една брадва и да се започва братоубийствената....Боже , моля те,прости им,....

119

Не на Булгаристан

преди 13 години

Народа е на ръба на нервно умопомрачение .Естествено следствие от 21 години некадърно и крадливо управление.И по- зле ще става.

118

Анонимен

преди 13 години

В затвора този *** дали ще печели повече?!

117

3-та част

преди 13 години

Да на запад колите са по добри ноцените са 4-ри пъти по добри от нормалните Бг цени ,а за ненормалните не говоря защото те са проблем на един *** даяджииски закон ,а колите в Бг можеха да бъдат много -по добри отколкото са сега ,ако не беше този естествено още по-*** закон за годините на такситата който принуди да купуват за таксиметрови автомобили евтини кореиски трошки които за три год стават само за Балканто и на последно място големите фирми наемат всякакви само и само да има ,,,,

116

Азъ

преди 13 години

Тъжното е ,че във всичко сме най-!!!И най-умни и най-прости и най-*** и най-красиви и най-наивни и най-крадливи.Абе НАЙ!разбираш ли?

115

Анонимен

преди 13 години

Бе...да се връща Тодар Живков и тва е... Или поне да станем част от Русия, там такива работи няма

114

NNN

преди 13 години

Айде сега да се съберат пак всичките на протест (както когато техен колега беше убит) и този път, вместо да протестират протива закона за движение по пътищата, да протестират против купуването на документи за психично здраве.

113

Илко

преди 13 години

По голямо село от София няма. Софиянецуууу

112

987

преди 13 години

Докъде ни докараха - *** ни убиват,държавата ни мори с ГМО,глоби,данъци и пр.,ами и сами почнахме да се избиваме ! Осъзнай се ,българино !

111

селянин

преди 13 години

Ей докъде на докараха тези управници мръсни комунисти да са избиваме за един клиент.

110

Анонимен

преди 13 години

Тези по- младичките и с по- чистите колички го раздават свалячи пред клиентките.ХА/Ха.Не виждам кой умен и уважаващ себе си мъж ще стане таксиджия.Но понекоя диива *** им се връзва все пак.Тя им пуска, те я возят без пари и така.....вълнуващ е живота на бакшиша.

109

Ясен

преди 13 години

до 119Ми незнам София е град от 130 години ,а примерно Созопол от 2620 години ти ми кажи кой е селянина!

108

2-ра част

преди 13 години

Та сега вече лекари адвокати и другите дето ги изброихте разбраха ,че стаксито е свършено още като започнаха да се боядисват колите жълти и изфирясаха от бизнеса , на тяхно място доиде селянията *** и простотията които пък трябва да возят другите селяни и разни градски цървулчета е как двете прослойки да са доволни една от друга , а за другите държави не ми пишете защото аз съм се возил на такси в други подчертавам не в една друга държава и виждам че имате информация само от кината .

107

до 121

преди 13 години

има-ТИ

106

Фрунзе

преди 13 години

Цецо да сложи до всеки бакшиш по една кука... Хем да не крадат, хем да не се колят,хем лумпенчето дето непрекъснато цитира "Нашата полиция ни пази" ще е доволно :)))

105

Анонимен

преди 13 години

от тука коментиращите има ли някой от СОФИЯ или всички сте от СЕЛО

104

Анонимен

преди 13 години

Като подивели кучета са таксиметровите шофьори. Едва сдържат затворническитят си манталитет....