112

Трезвомислещ

преди 14 години

Въпрос към всички, които смятат, че Турция трябва да бъде приета в ЕС. Уважаеми, ЕС означава ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ! Я, сега погледнете картата и вижте каква част от Турция се намира в Европа. Много малка. Турция е азиатскта държава и най-малкото поради тази причина няма място в ЕС.

111

Ястребовски

преди 14 години

:) Мисля че няма защо да се ядосваме сега.... :) То си е почти ясно че турчеляците НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕТИ СКОРО дори бих казал НИКОГА в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ :) ! Чисто и просто ЕВРОПА НЯМА ДАЛАВЕРА ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ТУРЦИЯ В ЕС !!! Така че СПОКО ! :) :) :) ВСЕ ЕДНО ИЗРАЕЛЦИТЕ КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНАТ ДА СТАНАТ И ТЕ НЯКОГА ЕВРОПЕЙЦИ.... ! Просто ще си останат със участието си в ЗОНА ЕВРОПА на футболни и всякакъв друг вид спортни квалификации и турнири и това ще е.... :) !!!

110

Колчо

преди 14 години

Моканина е прав!!! Турчилята отдавна са ни превзели но тоя път не с армия а изотдзад. Вижте пазара е залят с турски стоки. Може да са скапани, но гладня беден българин ги купува защото са евтини. А нашите хора на село умират от глад заради тях. Ей събудете се!! Превземат ни икономически. И в скоро време не само новини на турски ще има ами ще гледаме турски новини да видим дали няма да ни отпуснат турците някои лев да изкараме зимата.

109

istinski tur4in

преди 14 години

Te i Karaka4anov i Siderov mnogo dobre znaqt,4e BG ni6to ne moje da napravi ,tqhnata cel e da lovqt ribi,za6toto znaqt,4e ima mnogo balami-ribi v BG...

108

Анонимен

преди 14 години

Поп Кръстю не е предал Левски, прочети малко история.

107

буби

преди 14 години

Ето още една идентична тема. Израел трябва ли да играе в Европейското по футбол или не? Ще играят със сигурност ако не знаете. хахахахахахаххахаха

106

буби

преди 14 години

Интересно ми колко % от хората тука които пишат са част от екип на дадени политически централи. Според мен е повече от 90%.....

105

БГ

преди 14 години

Виждам, че добре си усвоил езика и писменоста на "шепа ". :) Браво има надежда за теб.

104

до 88

преди 14 години

Ей, колкото сте владеели Балкана по турско, толкова ще ни владеете и сега. Друг е въпросът че по турско прадядо ти е бил чист българин но се е продал - слаба кръв, слаб род явно.

103

istinski tur4in

преди 14 години

Da, i serialite" ne stavat" za ni6to no gi gledate...

102

Анонимен

преди 14 години

ние българите не можем да кажем дали Турция да влезе в ЕС! :(Инат4е "Турция чисто географски не е в Европа. Турция е азиатска държава" е вярно!

101

Анонимен

преди 14 години

Малко ли са ви кризата, увеличаването на пенс.възраст,липсата на здравеопазване, че сте ревнали и за Турция. Аман от кьорфишеци! Сякаш утре в Брюксел като станат, най-напред Турция ще коментират. От там ако решат, никой няма да ни пита. Но засега такава опасност няма. Оствете хората да си свършат работата и да не си разваляме отношенията със съседите. А ние да се пробваме с компенсациите.

100

Аз

преди 14 години

Нито плодовете и зеленчуците, нито колите произведени в Турция стават за нещо!

99

до 88

преди 14 години

Ей, читак, тая работа ако ставаше със сериали сигурно отдавна трябваше да сме я колумбийци, я бразилци, я американци. *** си като пън, но ако някога се научиш да четеш, прочети малко история за султан Махмуд 2-ри и съветника му Стефан Богориди.

98

Моканина

преди 14 години

Леле ама ние сме страннен народ. Ядем турски плодове и зеленчуци, купуваме си турски дрехи, за колите избираме турското производство (че е по-ефтино), работим за турски фирми, дори магистралите ни ги строят турци. НО сме инъче върли патриоти на думи..И "няма да забравим тия 500 години" Боже Боже колко мъка има по тоя свят.. а и злоба

97

Иво

преди 14 години

Франция няма как да се съгласи за приемането на Турция в ЕС - поне докато Саркози им е президент! Мисля че и Германия няма да направи тази грешка, независимо че там живеят 2, 3 милиона ***. Гърция също никога не би се съгласила за приемането на Турция в ЕС.

96

България

преди 14 години

е то по твоята логика..... поп Кръстю е българин, Васил Левски е по - българин и Каракачанов е най - българин ..... желязна логика ( хахахаха )а по моята логика - ти си ужасно кух !

95

Анонимен

преди 14 години

ако германия и франция поискат и япония ще бъде в ес, а каракачанов и на глава да застане все тая

94

Анонимен

преди 14 години

данните не знам откъде си ги взимал, но не са верни изобщо..Та чак си изкарал че имаме по-голямо БВП, което е най-забавното нещо в постинга ти..между другото за 2009 имат ръст от 6 %, а ти си дал и спад даже...виж данните от МВФ, ЕС и ог всички статистически служби..

93

DPS

преди 14 години

Как какво, ами ВМРО ще ги пратим в Афганистан. Това е идеалното място за виреене на ***, полуграмотни, необразовани, нечистоплътни и миризливи балкански националисти. В лицето на талибаните, войводите ще открият приятели и съмишленици на тяхното ниво.