262

do 281

преди 13 години

Индианец много от африканските държави по добре от нас

261

Анонимен

преди 13 години

Еми, твоите съпартийци искаха да изградят модерен феодализъм, не знам колко си възвишен, ... Направо си паднал толкова ниско, че не можеш да го осъзнаеш.

260

CAnte

преди 13 години

Трябва да се вземат мерки за хората които искат и могат да имат бъдеще в българия...извинявам се много но държавата трбва да се погрижи за младите зашото демографския срив е жесток.Само за младите трябва сега да се работи за да имат силите да изнесат България от тресавището.Звучи жестоко но старото поколение да плаща за това което е било.Колелото се завъртя в нашата мила родина..

259

P.djuf

преди 13 години

Е, толкова ниско не сме падали през цялата си 1300 годишна история.Да се сравняваме с Бангладеш и африканските ***.За мен като българин такова сравнение е доста обидно, не знам, за вас, гербаджиите може и да е нормално.То наистина само за Бангладеш и за Африка ставате.

258

do 279

преди 13 години

Тоя па индианец само за филипините говори.Абе будала филипините нито молдовците не пла-тат милиарди на година вноска на ЕС.

257

Жоро

преди 13 години

Ама до 150 от колко ? От 1000 ли от 2 ли?

256

Анонимен

преди 13 години

"И във Африка вече не гладуват защото китайците инвестираха!!!Ние сме единствената държава в Европа която гладува, и правителството трябва да бъде съдено за крима"Ходи в Африка щом толко ти харесва. Ходи в Уганда и си живей добре. *** глупаците има в тая страна! Щом като и с Африка почнахте да се сравнявате, значи наистина не сте добре с главите.

255

P.djuf

преди 13 години

Не бе, 274.няма да правя партия, и ГЕРБ ще е на власт 100 години.В България никой преди ГЕРБ не е печелил избори, и никой никога вече няма да го направи.вървите по същия път като СДС и Иван Костов."Няма алтернатива" ,и прочие глупости.Е, на тоя път края се знае.

254

Анонимен

преди 13 години

150 лева са приблизително равни на 100 долара. Във Филипините 5 членни семейства се изхранват с толкова пари на месец. В Молдвоа средната заплата е под 100 долара на месец. България не е от най-богатите страни на земята, но не е и от най-бедните. Ние обаче сме световна сила по хленченето и по мрънкането.

253

Анонимен

преди 13 години

И във Африка вече не гладуват защото китайците инвестираха!!!Ние сме единствената държава в Европа която гладува, и правителството трябва да бъде съдено за крима

252

Калин

преди 13 години

трябва да е ясно парите от сребърният фонд не отиват за пенсии и прочие.. с тях се разпореждат по усмотрение!прахосничестото и антисоциалното разпределение на тези парични потоци е порочно цели съсловия вече и социални групи като администрация и учители се доосигоряват допълнително от бюджета. Къде му е социалното тук те с какво могът да се похвалят? по умни ли ставаме или капацитета на управление се е повишил? те с друга раса ли са, че да ползват превилегии?кой им изкарва доходите?консуматори!

251

Анонимен

преди 13 години

В Бангладеш на територия колкото нашата живеят 150 милиона човека. На всичко отгоре в горите имат тигри, а в нивите - кобри. Айде стига сте се оплаквали.

250

Анонимен

преди 13 години

Ти да не живееш още в каменната ера бре.Няма БСП ГЕРБ има гладуващи хора и ако са некадърни навънка!!А ти ходи говори на мизерията за твоите партийки да видим какво ще ти се случи индианец ***

249

Анонимен

преди 13 години

"така ти отърва-на когото не му харесва да не ни критикува, ами да си прави партия."Излъгахме ви да ни изберете, сега ще ни търпите"-това си мислите, ама няма да стане!"А какво ще стане? Ще направиш партия и ще спечелиш изборите? :))

248

P.djuf

преди 13 години

Герба се провали.Факт , колкото и да ви лъжат социолозите.Връщайте се в дупките, от които изпълзяхте.

247

Анонимен

преди 13 години

"няма по скапана държава от нашата "Има много по-скапани държави от нашата. 90% от хората на тая планета живеят по-бедно от българите.

246

CAnte

преди 13 години

25 000 бездомни в България и броят на пенсионерите в България, през месец юни 2008 г. е 2 315 027.Тревожен факт.Какво правиш ТИ по въпроса?

245

P.djuf

преди 13 години

До 261.така ти отърва-на когото не му харесва да не ни критикува, ами да си прави партия."Излъгахме ви да ни изберете, сега ще ни търпите"-това си мислите, ама няма да стане!

244

Анонимен

преди 13 години

Абе партийни фанатици,народа ни гладува вие сте тръгнали партии и партийки да защитавате,индианци.....

243

Анонимен

преди 13 години

няма по скапана държава от нашата