449

Nasty

преди 14 години

Почивай в мир Боби!

448

w.w.w.

преди 14 години

Трябват гета, с 5 метрови огради...хляб и вода

447

nqkoi si

преди 14 години

Като например какво да кажат ?! Ето малък пример, който лично на мен би ми харесал поне малко: "Поемаме цялата отговорност за случилото се и всички поразии направени от нас барабар с нашия цайсат пицар Дянков и Ко и се оттегляме от управлението. Преди това ще направим референдум в България за начина на управление в българия и структура на българския парламент! Дълбоко съжаляваме за жалкия си опит да станем държавници, но не успяхме да се справим със поетите от нас отговорности. Простете!"

446

Анонимен

преди 14 години

искам някой да даде пример за УБИТ *** от българи поне 1.не броим сбивания, няма *** нападнат от група българи мъртав.крайно време е тава стадо *** да бъде равно пред закана както всички останали в БГ.или да приложим опита на САЩ с резерватите.не е антихуманно щом те го имат.всички *** в резерват там да правят каквото искат.който спазва законите моля заповядай при нас.за другите не, в резервата и 5 год. да раждат техен си проблем.иначе войната е нейзбежна това е само началото.

445

Анонимен

преди 14 години

бате боико,бате цецо излезте и кажете нещо подходящо за този случаи.....

444

1

преди 14 години

За съжаление директивите на полицайте са да не се намесват в побой а САМО ДА РЕГИСТРИРАТ БИЕщИТЕ СЕ ! ТО СИ ИМА СТАТИСТИКА НЕ НИ ТРЯБВАТ СТАТИСТИ САМО ДА СИ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТКИ - КАТО СИ ПОЛИЦАЙ НАЛАГАШ ЗАКОНА! ПРЕД ТЕБ УБИВАТ ЧОВЕК И НИщО НЕ ПРАВИШ ! С КАКВО щЕ ГИ НАКАЖАТ С МЪМРЕНЕ ЛИ? ЗА КАКВО НОСЯТ ЗАКОННО ОРЪЖИЕ ДА СТРЕЛЯТ ПО МОАБЕТИ ЛИ? ТАКАВА ПОЛИЦИЯ НЯМА КОЙ ДА ТЪРПИ !

443

e

преди 14 години

R.I.P. Почивай в мир Боби :(

442

nqkoi si

преди 14 години

Много точно казано, но то "пътя към Ада е послан само с добри намерения". Хората искаха ред от Кратуната и получиха полицейщина и своеволия от, ако кажа мъж, бих убидил себе си и всички хора от мъжки пол, но да кажем СЪЩЕСТВО, което не стига, че незнае нищо относно полиция и ред, прави се на компетентно, а и на всичкото отгоре и се кефи на Веселин Маринов. Опредлено ЧИПА му не е наред на тази амеба. Толкова некомпетентни аматьори, играещи си на политици, май не е имало отдавна...

441

Анонимен

преди 14 години

Едно време така се криеха престъпления за да не се говори против социализма.Дали и днес е така?Как може да се крие умишлено от народа такова престъпление?А дали изобщо в парламента ги интересува какво става навън?

440

Анонимен

преди 14 години

ЦЦ трябва да понесе политическа отговорност....Убийството на този българин е политически въпрос....Геноцида над българина е политически въпрос....Съсипването и затриването на една нация е политически въпрос...

439

nqkoi si

преди 14 години

Абе кви масони, кви илюминати бе смешен. Като вземете такива заблудени типчета да се изказвате по форумите и само дразните. За едно си прав обаче, оня безустнестия плешо без топки естествено, че е спуснал информационна мъѝгла върху медиите, а и да са знаели, те са такива *** на управляващите, че чинно не са оповестили случая! Евала на полицаите обаче... Малко хора, не казвам българи, а хора биха успели да седят и да пазят *** докато убиват един българин. Ама то се връща... !!!

438

Анонимен

преди 14 години

Цяла седмица мълчание, едва днес на "журналистите" им позволиха да напишат нещо... Те това е то - масонска "демокрация" и "свобода на словото". ......НА ВСИЧКИ стана ясно вече, че ченгетата са изчаквали с оповестяване на убийството, за да може спокойно и без инциденти да си отпразнуват юбилея и В.Маринов да ги възпее с фамозния си химн. ПОЗОР...ПОЗОР...

437

Наблюдател

преди 14 години

Полицаите не само са бездействали, но са подпомогнали убийството. В белите държави министърът на вътрешните работи подава оставка, а у нас се пишат химни за подвизите на полицията.

436

Дарвин

преди 14 години

Дами и господа, дайте да се разберем. Чудите се защо полицията е стояля със скръстени ръце, докато ромите убиват от бой момчето ? Чудите се защо на ромите бяха дадени нечувани привилегии и бяха насърчавани да се размножават през последните 15 години ?Ами, защото Системата има нужда от това ! Системата има нужда да произвежда неандерталци, които да тормозят нормалните, съвременни хора и те да тичат да търсят закрила от самата Система. Не е случайно, а е нарочно ! Няма нищо случайно на този свят.

435

Ф.С.В

преди 14 години

Ако не беше този протест пред парламента .ние никога нямаше да разберем че става въпрос за жестоко убийство пред погледите на полицията ..както навремето един швед бе убит от мутри в Слънчев бряг пред полицай .само че там има и клип...така че текста в песента на В. Маринов (химна на полицията)трябва да бъде променен ---подарете по една роза ,за да си я наврат отзад

434

Ф.С.В

преди 14 години

*** не заслужават никакви права ..не може на хора с мислене от преди 500 г ,да бъдат интегрирани и да живеят нормално ...това е едно племе което в всяка страна е ненужно и в тежест на всички ..трябва просто както индианците в САЩ ,да бъдат заградени в някаква местност и там да си останат ...А полицията защитава всички други но не и нормалните хора ,полицаите най добре се справят с пенсионери и млади хора на протест .като ги смилат от бой

433

Анонимен

преди 14 години

Гледах новините по Про Бг....Очевидци заявиха най-категорично,че полицаите са виновни за този нещастен случай. Извадили пистолети с/у българчетата,а тълпата *** зад тях нападнала момчетата и......От кога ченгетата охранявят ***, докато те пребиват мирни граждани...

432

техната милиция

преди 14 години

Къде е "техната милиция"... дали само в песните на Маринов и дали само тех си пази.....

431

Анонимен

преди 14 години

Ти не си турчин. Познавам турци и те са свястни. Ти си ***! Съжалявам за убитото момче, и е крайно време полицията да бъде полиция, а не разпасана команда. Нека има ред и законност в нашата България.

430

стефко

преди 14 години

пазете се, ще ви бият, щото вашият протест не е предварително планиран и програмиран от хората на еди-кого си. не ядосвайте васил божков ;)