69

Анонимен

преди 13 години

V Bankia neshtata se urejdat sas selski boi na megdana , javno s dumi na Boiko ne moje da mu se kaje nishto......

68

Анонимен

преди 13 години

Обаче яко ни одрусаха ***, след лукановата и виденовата зима идва и овчаровата зима.Нека да има глад и мизерия, само така ще се очистим от червената зараза.

67

Анонимен

преди 13 години

Какъв Овчаров, бе колеги, какво търсене на отговорност! Сега има по-важни задачи! ПРОВЕРЯВАТ ПРОДАВАЧИТЕ НА ГЕВРЕЦИ ПО УЛИЦИТЕ!

66

Анонимен

преди 13 години

Obama i Medvedev se razbraha , a nashia stava samo za shut na Berluskoni i Merkel......

65

фалирал

преди 13 години

pri troynata koaliciq jiveeh po dobre mamkamu

64

doomchant

преди 13 години

"Голямо крадене падна по времето на р.овч. и сега трябва някой да плаща."Плащаме идиотщините на Борисов. Ако Овчаров е крал, защо Борисов не го поне разследва? Цялата власт е в момента в ръцете на Борисов, а и поне според форумите, целият народ подкрепя правителството на Борисов и Костов. Сега е момента да се докажат кражбите извършвани от Първанов, Станишев, Овчаров ...Или няма как да стане понеже пред съда клюките и калта дето се хвърлят от жълтите журналисти като Инджев не важат.

63

t-rex

преди 13 години

до 54Да, ама нали вдигнаха пенсиите и заплатите... Сега пак ще си гласуват за тях, защото тогава им е било по-добре. Никой не си дава сметка, че това се повтаря в историята вече за трети път. Идват червените и хоп - след тях криза, ама по тяхно време нямало криза.Един приятел казваше: "Най-хубавия комунист е умрелия комунист".

62

Анонимен

преди 13 години

Хайде бат Бойко сега Ви видим. Ходиш да се слагаш на USA и "помпаш" сланини след това, но нямаш алтернатива. На твоята политика и се казва "на гол тъмбак чифте пищови". Не вдяна ли вече, че си твърде малък и никакъв фактор в игрите на големите и сегашното повишение е наказание от Кремъл щото се правиш на по-важен отколкото можеш да си позволиш. Като не го умееш този танц хайде на поляната в Банкя да риташ топка. То и това не ти е силна страна, но поне резилати го гледат по-малко хора.

61

Анонимен

преди 13 години

Аз пък давам каса бира на всеки, който ми посочи поне един депутат или министър от ГЕРБ, който да не е бил член на БКП. Иначе няма да се учудя да прочета някой ден в Кръстевско-Пеевските промивачи на мозъци, че и комунистическият диктатор Тодор Живков, от когото имам и лични спомени е бил антикомунист. Цирк, цирк, цирк ... толкова ли сте късопаметни. Можеше ли в Развъдника за милиционери в Симеоново да влезе случаен човек, не от "нашите", без да е проверен той и родата му до 9-то коляно ...

60

в ковчега на Българи

преди 13 години

Скокът на газа е поредния пирон, който заби правителството на хибрида ББ в ковчега на България!

59

GEYBER

преди 13 години

KVO REVETE BE PROSTACIIIIII. SEGA LI SE SE6TATE 4E MUTRITE DAJE I NA SAN KRADAT, 4E PREZ DENQ AKO NE KRADAT NO6TEM NEMOGAT DA SPAT.

58

Boiko

преди 13 години

Boiko otarvi ni ot sebe si molia te .....

57

Анонимен

преди 13 години

тя и Борислава Цветелинова, горката се чуди как ще излезе от кризата. Вальо Златев и той - седнал и се вайка. България е пълна с балъци с *** мозъчета. Толоква сте лесни за манипулиране, че на следващите избори ДС могат да си спестят труда по разработката и издигането на Бойко и просто да ви издигнат едно магаре - ще изберете и него. Сигурен съм!

56

Анонимен

преди 13 години

Бойко не е академик, но и овчаров и компания ще отидат на съд. Докато прави операции срещу бандюгите Бойко ще бъде на власт, колкото повече престъпници, толкова повече мандата за Бойко.

55

средностатистически

преди 13 години

Защо Овчаров и сие не са на подсъдимата скамейка.Защо???.Какво правят в Народното събрание щом са предавали национални интереси.Какво прави Първанов в президенството щом с негова благословия се е случвало всичко това.Питаме новата власт.Ще разтърсят ли националните предатели или ще ловят някакви мижитурки,които други престъпници " раздаващи спреведливост" ги пускат.Искаме силна и справедлива власт,а не меки китки.

54

онбашията

преди 13 години

хм, не ми стана ясно от статията, но да не би на световните пазари да е същата цената, а само в беге да се дига?

53

Добавен от анонимен

преди 13 години

Не претендирам да ми е извесни всичко по този договор, но мисля че имаше някаква опциия за неговото продължаване, но мисля че ние се отказахме не знам по какви причини! Изатова сега ние плащаме газа по борсови цени и по цени на горивата на Средиземноморската енергийна борса! Да не забравяме и нещо друго сега действащият газопровод минава през териториите на три държави Украйна, Молдова и Румъния за което се плащат транзитни такси, така е в наш интерес газа да минава по кратък път!

52

Анонимен

преди 13 години

GANYO O6TE NE RAZBRA 4E PARLAMENTA SE KOMANDVA OT HAMERIKANCITE. A TE NE 6TAT DA SE OPRAVI BG TO

51

Анонимен

преди 13 години

Голямо крадене падна по времето на р.овч. и сега трябва някой да плаща.

50

Анонимен

преди 13 години

Да ама шефа на ЛУКОЙЛ е първа дружка на батя Бойко. Как така ще се настъпват тия интереси нали ще секне манджата от тая хранилка. Няма да има лов, нама да има спане в неговите хотели,, няма да има *** за ГЕРБ и сие. Интереса клати феса е казано много отдавна.