146

Анонимен

преди 14 години

кой е собственик????

145

Св. Петър

преди 14 години

Хайде ! Не се страхувай , нали си много смел ?Подай ми ръка и аз ще те отведа към твоят нов (Вечен) дом .

144

Анонимен

преди 14 години

Интересно, как ще се озова на неговото място и някой ще ме дебне в храстите през нощта с Калашников, за да ме разпуца... Хммммм, доста малка ми се вижда вероятността!

143

123

преди 14 години

Не го зная дали е престъпник ,или не.Ако е престъпник защо ли Цецо не го е задържал до сега,като са го следели от "години" и трупали папки за деянията му!Но "пилците се броят на есен"!Да видим при кого ще отидат лифтовете?Нали знаете кой е собственик на Боровец?

142

Анонимен

преди 14 години

искам да питам неговото семейство. ей *** как се чувствате сега ве. а мишки жалки. как се чувствате сега като гледате шибаният си баща полумъртъв. плачете ли а? имате ли безсънни нощо? мухахаххаа. въпрос на време е да хвърляте пръст върху ковчега на този ***, който вие наричате свой баща или съпруг. гадно ли ви е сега? молите ли се на Господ да оживее? този *** е мъртъв, въпрос на време е. а вие ще ревете и ще гледате как заравят овчега му в земята. аре да ви е честито.

141

ll

преди 14 години

Това на снимката Юри Галев ли е или е Брус Уилис? :)

140

Анонимен

преди 14 години

Дали не е издъхнал още на място, а всичкия тоя цирк с опеирации, инфаркти и изкуствени ануси не е докато палавата му бивша женица не оправи документално имотите и парите?

139

Недоволен

преди 14 години

Аз нищо не получавам, по цял ден вися на компа :(. А на тоя получава куршуми и инфаркти. Не е справедливо.

138

Анонимен

преди 14 години

Е само минуси ми пишете.После що България не се оправя.Човек е може и Юри Галев след тва може вие да сте на негово място.Такаче стига злоба и завист.

137

Анонимен

преди 14 години

Аууу... и к`во? Да ревна ли сега? Че поредната мутра се оказа с крехко здраве. Вчера като гледах по телевизията Маргина колко се постара да изглежда болен и жалък чак ми стана смешно! Тоя си е сбъркал професията! Какъв актьор само! Само дето сълзи нямаше в очите, така се влачеше с тоя ***, че просто ще реши човек, че е сакат по рождение. И съдът му повярвал. Пуснаха си го в домашен арест! Бил с крехко здраве. Крехко... на баба ми хвърчилото!

136

234

преди 14 години

"Ексцентричният президент на "Рилски спортист" Юри Галев побърза да покаже, че прословутият Етичен кодекс между собствениците на отбори и съдиите е абсолютна глупост. Босът ступа двама рефери само часове, след като завърши помирителната среща на ръководството на БФС и клубовете.Скандалджията не се поколебал да раздаде юмручна справедливост, събул си джапанките и нахлул на терена. Със спринт стигнал до съдията, след което го ударил с глава." новинар

135

Анонимен

преди 14 години

are we tozi *** nqma li da pukne ve4e. are 4e sum zalagal pari za datata na smurtta mu.

134

!?!?!

преди 14 години

Този, дето му викаш "човек" - няма нищо общо с човеците, освен анатомията. Крадлив *** и бандит, който само знае да "крадне" и да "тепа" - да му се случи това, което е "заработил" пред Господа

133

Анонимен

преди 14 години

Много злоба много нещо.Мутра или не-няма значение човек е все пак.Дано се оправи.А вие работете че може и да не ви дадът голямата заплата от 500лв.

132

!?!?!

преди 14 години

Аз ли бъркам, или наистина до сега не сме чули становище на Атака-та по тази случка? Нали е техен представител в местната власт ........

131

Иван

преди 14 години

Изкуствен *** а?! :D Сега кой е наеб** г-н Галев.Дано живееш още дълги години с новата си придобивка.Причини много злини на хората...сега е време да си платиш

130

jkh

преди 14 години

ДА МРЕ КУЧЕТО...

129

И ТОЗИ Е БИЛ....

преди 14 години

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ АТАКА?ЯВНО ПАРИТЕ НАИСТИНА НЕ МИРИШАТ......

128

Драгунов

преди 14 години

Ако се отърве може да си сигурен, че ще има втори дубъл. Тоя *** е ходил къде ли не да се прави на страшен и на стрелец и на недосегаем... жалко че губи времето на толкова доктори които могат да спасяват живота на хора които го заслужават

127

Анонимен

преди 14 години

Кремена,"сиромах човек"не значи ,че е казано само в смисъл " материално благосъстояние"."Сиромах в главата" е един също толкова силен подтекст на тази поговорка и доказателство за озлоблението на народа.