148

Чичо Доктор

преди 13 години

Ела си при мен анонимния... и за теб има място в психодиспансера... Ще ни го върнела природата?!?! Такова животно няма - прочети Шетцинг. Случвало се и ще се случва и занапред. Първата катастрофа е била при възникването на Цианобактериите - те са изтровили всичко живо с отпадния си продукт - свободен кислород... и са създали условия за по-нататъшна еволюция... Така че, всяко зло за добро

147

баба Хакерка

преди 13 години

...Ше остане, докато унищожи всичка около себе си, а накрая се самоунищожи...

146

bbb

преди 13 години

Дребната шарка / така наречената варицела /, не е изкоренена. Става въпрос за едрата шарка / вариола /. Пак не сте в час с превода

145

баба Хакерка

преди 13 години

Цивилизацията може да изчезне, но животното наречено Хомо сапиенс ще остане...

144

Киану Рийвс

преди 13 години

"Денят, в който земята спря" един вид.

143

123

преди 13 години

Дали една от причините да има толкова много хомосексуални не е това, че по естествен път стремежът е да се намали раждаемостта?!? От държавите, в които има изключителен ръст на населението няма такива, които да са "развити"...Останалите хранят множеството, също като при нашите ***! Това трябва да престане. Вероятно по такъв начин ще намалеят тези, които не създават, а само консумират!

142

Маргинал

преди 13 години

Първи ще изчезнат комунистите, хем са дърти, хем безполезни, хем крадливи, хем некадърни .....

141

еди

преди 13 години

И лошо, че нашите деца ще са :(

140

Фло

преди 13 години

Някакъв учен си развивал теории, един мармот завивал шоколад ... ла ла ла

139

Spas

преди 13 години

Може, но ако е засята цялата земя годна за земеделска обработка. Така че най-вероятно нашите наследници ще ядат предимно ГМО и ще ограничават правенето на деца.

138

Тъпира

преди 13 години

В момента има пренасищане на хранителни стоки в някои държави докато в други е пълна мизерия. Според изчисленията, който аз съм чел планетата безпроблемно може да изхранва 20 милиарда население. Само трябва да се уравновеси пренасищането на някои и оскъдицата на други.... За съжаление ценностната ни система е насочена само и единствено към $ и това няма как да стане.

137

Анонимен

преди 13 години

dokato ima geni nyama da se slu4i nichto

136

Анонимен

преди 13 години

Апокалипсис сега ! Адът,това е невъзможността на разума ! Разумът човешки, който е неспособен да опази майката-планета Земя !!! До скоро я изнасилваше с подземни ядрени опити...изтърбушва и недрата за нефт, газ и полезни изкопаеми !! Замърсява въздуха и с милиони тонове кълбета пушеци и газове от коли,заводи,фабрики,тецове и пърдящ едър рогат ***....Никаква човешка милост,никакво съчуствие !!! Природата ще ни го върне слихвите,безмилостно и безпощадно, така, както хората се отнасят с нея!!

135

RED

преди 13 години

НА ПРАСЕТАТА ПРОМИВКИТЕ СА ТОВА НЯМА ХРАНА МНОГО ХОРА СТАНАХТЕ И ТНТ

134

:)))))

преди 13 години

Рубеолата, заличена от лицето на земята? Поредния смях...

133

Spas

преди 13 години

Хората ще станат 17 милиарда през 21 век. Как ще се изхрани това население ? Нали всеки ще иска добра работа, кола, къща, храна, вода. Ще настане някакъв ад. Добре, че няма да сме живи.

132

р

преди 13 години

този е луд какво му се връзвате поредния изпаткал учен

131

анонимен

преди 13 години

ама,не дай се боже ги хванат някъде из вселената дано да имат дупе да го отнесат заради всички земляни.

130

Анонимен

преди 13 години

колега, проблемът не е, че не живеем достатъчно дълго или че сме прекалено малко. Проблемът е точно обратния - прекалено много сме, живеем прекалено дълго и се тъпчем прекалено.Пък за зависимостта от индустрията няма изобщо да говоря.Само с едно спиране на петрола за месец и гледай какво се вика апокалипсис.. Няма само да ти спре колата - ще спре производство, електричество, логистика на храни и суровини.. в градовете ще стане АД за по-малко от няколко седмици.Всъщност сме доста уязвими..

129

Анонимен

преди 13 години

Това някакъв сценарии на американски филм ли е? Гледам не само лудия професор, ами и много от вас са се вкарали в него като ви чета коментарите.