171

слави

преди 14 години

Мамо ,мамо да ти сменя ли памперса след като си напиша домашното !? Може би това ще е дежурният въпрос на оцелялото момиче към госпожата на горната снимка !

170

Лиляна

преди 14 години

Радо,кой колко ще живее не зависи от нас ,хората.Моя близка бере душа,а е само на 30.Ще остави 7-годишно сираче.Да я заклеймя ,защото въпреки страшната диагноза рак реши да има дете?!

169

......

преди 14 години

ПЪЛНО КУКУ....ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА

168

Д-р Славова

преди 14 години

Уважаема/и РРР,Пак казвам ,че не заемам позиция да защитавам колежката.Самата аз съм освен психиатър съм и майка .Само ми е непонятно защо слагате диагнози без да сте лекари.Защо не осъждате съвместното съжителство между ромите ,част от които са преки родственици.Дали едно бебе ще има здравословни проблеми не зависи от възраст,образование ,социално положение.

167

Анонимен

преди 14 години

Горкото детенце...мир на праха му....Другото няма да му е леко...ако изобщо оцелее ..за лудата бабка...просто съм без думи....а за лекаря извършил инвитрото...чудя се защо все още е лекар!Яд ме е да я гледам тая ненормалница дето затри два живота....и какви са тия тъпотии...имала право на избор....когато го е имала това право какво е правила...нали е избрала да си гледа родителите....да си родител не е само да го родиш...това дете е ОТГОВОРНОСТ която тя очевидно не може да поеме....

166

Радо

преди 14 години

Така,но ти правиш ли разликата,между това да износиш и родиш детето на дъщеря си,която впоследствие поема грижите за детето,и това да си на 60 и да си искаш на всяка цена да родиш и да си го гледаш пък било то максимум 10 години.Тази ли да наречем героиня???Тази е завършен егоист,ненормална извратена ***

165

галя

преди 14 години

Господ го е прибрал горкото нещастнице по добре така отколкото да остане живо и увредено Лека му пръст на бедното създание

164

петрова

преди 14 години

Преди време бях чела за жена над 50 години, която е износила дете на дъщеря си, тъй като последната е била с операция на корема и било противопоказно да е бременна. Всичко тогава е приключило добре и всички обяваваха тази баба за героиня.

163

Радо

преди 14 години

Тая дърта изкуфяла докторица,има наглостта да се оплаква от реакцията на хората,крие си лицето от камерите,а преди да роди не се свенеше да се показва.Това ли е цената да имаш дете,един невинен детски живот,тази е олицетворение на днешния Български лекар.Като и гледам мутрата,определено мисля че не е сама...Бабички да раждат....това дете е обречено сираче още преди да се е родило,хората вече куче като си взимат,се замислят дали ще могат да се грижат,на тая ряпа не и дреме на жакета.

162

м

преди 14 години

Фани,Фани стани майка и ти на тази възраст,че да видим как ще справяш и колко ще доживееш да им помагаш,като родител или ще се наложи те да те гледат от крехка възраст.Айде поставете се на такова място,че да видим как ще разсъждавате или така ви е по-лесно да се съгласявате с горката женица,дето има болни амбиции да има дете на всяка цена.

161

.......

преди 14 години

не може да е лекар .трябва да е пациентка в психото.

160

Васко

преди 14 години

Не знам какво общо има последния ти коментар с бабите със случая от статията. При посочения от теб случай децата са раждани от майка в "нормална" възраст. Както и да е де , щом имаш мнение , все пак го уважавам. Всеки има право на мнение .

159

Васко

преди 14 години

Прочетох ти некухия коментар само защото касае мен , иначе шльокавицата я мразя , *** много я мразя. Защо бе умнико да се налага да прая аз нещо? Откъде - накъде. Освен това , тази е на "почит" защото е на 62. Знаеш ли колоко има на по 14 - 15 с такъва проблеми , а? Или те не са деца. Задай си въпроса защо се разрови тоя случай некухи отворко. Отговора е там. Само тук се толерират такива простотии , защото всеки има право. Така сме свикнали.

158

manuelche

преди 14 години

Не разбирам хората, които казват "има право на личен избор". Личен избор е да си направиш татуировка, щом става въпрос за деца - изборът вече въобще не е личен. Това е убийство и трябва да бъде съдено.

157

Възмутената

преди 14 години

До Фани.Фани има разлика да гледаш внуче и да раждаш.Замисли се малко преди да пишеш.Има разлика нали?

156

Luboto

преди 14 години

Vasko kuhia si ti! Izbor e da! Shtom e bilo pozvoleno da go napravi, sega triabva i da se podkrepi tazi jena a ne samo da se huli. Kogato stane nezakonno togava si izkazvaite negativnite komentari. Ako si tolkova vyzmuten zapo4ni kampania s cel da se sloji niaikakyv prag. I kakva vryzka ima kak izglejda tia? Karai po temata i ne se pravi na interesen, zashtoto razlikata v godinite ne e nikakyv argument.

155

Жена на 50

преди 14 години

До 131.Дай да раждаме тогава недъгави деца.Тази бабушкера няма кой да я гледа ще гледа бебе.Младите семейства ги източват,и пак немогат да се сдобият с бебе ,а тази искуфяла докторица в програма да си осъществи мечтата хахахаха.Този доктор да вземе да се гръмне,а не да се показва по телевизора.Подигравка с медицината и с младите жени които немогат да имат дечица и игра с невинните бебета,които ще плащат за глупоста на такива искуфяли баби и откачени доктори.

154

PPP

преди 14 години

Да, всеки има право на личен избор, стига да не засяга интересите на околните. Обаче тази изперкалата умишлено ражда 2 деца като знае че ще са или болни или няма да оцелеят както се и оказа де. И това ли ти е сега естествения подбор на майката природа да и отнеме децата, защото са родени от ненормална пенсионерка? Неумесно си защитавате изперкалата "колежка" докторке...

153

Фани

преди 14 години

До Васко: А знаете ли колко баби отглеждат внучетата си, докато децата им завършат висше образование, или пък младата майка по цели нощи в дискотеките, а бабата се грижи за децата. В такива случаи младата майка е само за показ, а цялата работа пада бърху бабата.

152

do- saline

преди 14 години

Zashto govorish gluposti?Celine Dion rodi sina si mnogo mlada. Sapruga i beshe snarichak.