634

Нина

преди 14 години

По време на икономическия съюз с братушките не съм открила нито един икономически показател водещ до геноцид над населението, сега няма да ми дстигне мястото да ги изпиша.

633

присмехулник

преди 14 години

С ордените на фамилията си ще се "ПЪЧА" драги! С националните обекти също! Защото е много лесно с "тараторче и гроздова" да викаш, че обичаш страната си. Колкото до това, че е кавалер и на "Сталин" и на "Георгий" би трябвало да ти подскаже че колкото и да се противопоставят две идеологии когато става въпрос за страната ти отстъпват на заден план/идеологиите/ Това беше и идеята, и за това споменах имената на наградите, но тараторът и гроздовата явно ти пречат да я схванеш

632

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

...Еми завършил е само със златен медал - не е успял да вземе платинен...

631

Нина

преди 14 години

П принцип си изказвам еднократно мнението и избягвам влизането в полемика, но ти ме разсмя, гледала съм показатели от 45-89г. Положителе прираст на населението, почивки на морето без проблем за българите, плащане на парно без проблем, заупуване на жилища без да си доживотен длъжник на банките, безплатно здравеопазване, ниска детска смъртност, силна армия, статистически разликите са огромни. Но с непросветени хора не споря, тъпо и скучно е.

630

Аз

преди 14 години

Аз лично предпочитам американските интереси пред рускитепоне няма да гледам пияни руски физиономии.

629

Анонимен

преди 14 години

Толкова *** на такова високо ниво не сме имали от времето на Тодор Живков.

628

Кака Пенка

преди 14 години

Същото може да се напише за полученото от СССР за предните 45 години.Празни магазини, обезценена валута, *** руски филми, още по *** български филми, тълпа емигранти бягащи от соца, трудови лагери за превъзпитание на опонентите, режим на тока, купони за храна, разбрицани москвичи и трабанти, опашки за банани, манефестации и лозунги, последно място по стандарт в Европа.......и т.н.

627

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Ако всичко това го е направила Америка - значи тя наистина е велика...

626

Икономист

преди 14 години

до СТРАНДЖАТА "Бон тон" е когато двама си говорят, трети да не се намесва, особенно ако е *** и не желан.Но етикеция и протокол във твоето СПТУ не сте учили, повече сте били по доилните апарати.Така,че вземай похлупците и бързо в Софето на площад "Гарибалди" да поднесеш цветя на ...........Паметника.Той има рожден ден.

625

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Нина, полека, че ме изпръзка - когато кашлят културните хора си слагат ръкатаотпред...

624

Нина

преди 14 години

Ето защо, когато говорим за руски и американки интереси в България, винаги ще предпочитам руските, от американците вече получихме достатъчно "благинки". Мерси, повече не искам. Жалко за тези, които не са родени през прехода, не могатда прогледнат и осъзнаят ахамериканското робство. Живеят със стари предрасъдаци, а Светът "леко" се е пропроменил:)

623

Нина

преди 14 години

Получихме отрицателен прираст на населението, висока детска смъртност, състаряващо население, обедняване на голям процент от населението. Такива са благинките от САЩ-измерващи се с такива показатели-все страшни. Да са живи и здрави братушките, аз си ги обичам. Не го крия и не се срамувам от любовта си към тях, защото имам основания да ги харесвам.

622

Нина

преди 14 години

Снощи беше написал страхотен постинг. Какво получихме от САЩ за 20 години-получихме американизирано, бигбрадъризирано, затъпяващо, чалгазирано население, получихме престъпност, проституция, СПИН, затъпяващи пропагандни екшъни, ОТРОВНА ЦАРЕВИЦА, съсипано селско стопанство, икуствени храни, съсипано образование и наука, съсипана индустрия-военна, химическа, рафинерии унищожени, съсипана армия, полицейщина, корупция, наркотици, изпуснати енергийни проекти и още много "благинки" от "демокрация

621

Икономист

преди 14 години

до "присмехулник" не, бе друже, просто ти предлагам да вкарваш по-малко патос в споровете с неразбраните интелектуалци.В този сайт изказваме мнения и не е задължително да доказваш на скапаняците, които нямат езикова, икономическа, правна и историческа култура, че има и други хора с други мнения различни от тяхното.Те нямат мнения а боравят с клишета и идеологеми,които са елементарни, лесно запомнящи се и оправдаващи духовната им и финансова нищета.За тях имаш ирония!

620

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

А аз предлагам ти и твоята партия да не дразните от популярните решения идействия на Борисов... и не е хубаво така да се пъчиш с ордените си, особено с оня на името на Сталин...

619

присмехулник

преди 14 години

И какво предлагаш....? Да си сменя изказа, светогледа...да попържам и да казвам басово:-Аре...бегай....Ние у Банкые като кажеме, че се биеме се биеме...И това имах предвид като ти писах преди малко за внуците...Знаеш ли какво борба ми е да ги "дръпна" от чалгата...С удоволствие онзи ден чух сигнала на телефона на големия....Битълс...

618

Анонимен

преди 14 години

Р Е Ф Е Р Е Н Д УМ за "ТОПЛОФИКАЦИЯ" , искаме ли или не този изсмукващ силите ни ОХТОПОД.

617

H2N1(A)

преди 14 години

Каквото и да пишете, каквото и мнение да изказвате тук--ония вече са го решили. От нас нищо не зависи. По всичко личи обаче, че пак се мъти някаква далавера -- нали със Златев са си дружки

616

Икономист

преди 14 години

до "присмехулник" Що затрудняваш Денка с тая сложна дума "спикер"?Ще помисли, че псуваш Цачева.Знаеш ли колко трудно се отваря речник в неделя след 12 ч.То и един "анонимен"не разбра думата "гуверньор" за шефа на банката.Чудеше се какви гувернантки във финансова институция?Абе въобще "доктори хонорис кауза".

615

Звездоброец

преди 14 години

Както казваше леля Ванга /мир на праха и/:"Всяка държава си има звезда, която и помага да преживее трудностите, някой народи звездите им угасват и те изчезват...България има много звезди и все ярки"Знаете ли коя е единствената държава в Европа, запазила името си без да го сменя, откак съществува повече от 1300 години ?