99

одитор

преди 14 години

И кой гони инвеститорите и ги заплашва?Точно ваш Бойко с голямата си уста ръсеща простотии в изобилие.

98

до 96

преди 14 години

Сигурен ли си,че Дянков има за кво да го хванат?

97

Стига глупости !

преди 14 години

Стига с този резерв, бе *** ! Колкото е резерва, 10 пъти по толкова откраднаха Р.Овч, Румен Запалката, СерГея и другарите ви. Страната беше добре, заради милиардите чужди инвестиции, дошли в БГ заради влизането ни в ЕС. Ако не бяха смръдливите крадци от Тройната коалиция инвестициите щяха да са в пъти повече и средствата от ЕС нямаше да са спрени.

96

да

преди 14 години

Нали не допускаш,че бих тръгнал да обяснявам точно на теб кой съм,къв съм и.н.Защото в противен случай си за психиатър.

95

Анонимен

преди 14 години

Дянков няма оная работа, така че няма да има за какво да го хванат. Гласчето е отражение на оная работа.

94

Анонимен

преди 14 години

Няма вече да е виновен Станишев, все още върши работа, въпреки че доста се поизтърка. От утре няма да е виновна и световната криза. Бойко ще си има ново оправдание - вече ще е виновно, поне 1 месец, започващото Световно първенство по ФУТБОЛ.

93

до 91

преди 14 години

СБ е свързана с МВФ. А заем ще бъде търсен от МВФ ако се наложи както например КОстов предлага. Той е специалист по тази част.Може да прочетеш по въпроса.От който и да вземем заем сме роби. Засега Дянков не води политика на загробване. Жестоко е, но ако първите ни финансисти действаха така щяхме да сме забравили за прехода.

92

да бе

преди 14 години

От устата на Боце само лъжи съм чувал.Тезата ти не издържа.

91

Nyakoy si

преди 14 години

87 " Човек без пари не може да има принципи,а без принципи нямаш достойнство" Ya ni kaji kolko ti sa parite,4e da ti vidim i dostoynstvoto? Interesno kak gi pe4eli6-parite de ??? !!! Da ne si gi spe4elil ot "privatizaciyata " slu4ayno (parite de)??? !!! "Listopad" za priemr ni dava6 - yasen si !

90

Анонимен

преди 14 години

Иска им се да ни дадат заем на лихва 8% както на Гърците,ама да хванат Дянков за оная раб-та

89

Васко

преди 14 години

Па съм я :) ... Продължение : като влак на прелез на кпйто не е пусната бариерата - влачи препятствието (в случая икономиката) 100 - 150 метра докато спре. И после - леле - ела да видиш кво стана.

88

одитор

преди 14 години

Е защо му е на Дянков заем като си има 8 млрд резерв събран от ,,мръсните,, комунисти.Тези същите дето все са виновни за нуспехите на ГЕРБ.Да де *** за 1год липсват 4 млрд.С тва темпо до 2012г резерва ще свърши кризата не.Тогава???Заемче от МФВ и така нито тезерв нито без кредити.Обуват ни яко герберчетата.

87

присмехулник

преди 14 години

То Станишев е виновен....Говори, говори и нали е наполовина евреин и хомо отгоре на това в Брюксел му се връзват защото тези две категории си имат лоби навсякъде. Той и първанов е виновен. Записи прави на Дянков и му образуванерви та момчето не може да си направи бюджета и да си събере приходите. Въобще ще таправят така тия гадни комунисти, че Боце да хвърли пешкира и после ще видите...Бащице...на кого ни оставяш???

86

Васко

преди 14 години

Това , че НСИ лъже е ясно от 20 години насам. По-правилно е да се каже , че икономисва истината , по простата причина , че са държавна "организация". Защо подяволите не се възложи на неправителствена организация да прави статистиката? Дори и да е по-скъпо , мисля , че е по-важно да имаме по-ясна представа за това какво се случва в държавата , отколкото да ни е по-евтино. Защо ли? ми причината е проста. Когато държавата се "наака" поради гршна представа за нещата се получава като ...

85

Анонимен

преди 14 години

Ти още малко ще провъзгласиш недоразумението Симеон Дянков за светец. Естествено, че няма да иска заем от ЕС, тъй като е парашутист на САЩ и Световната банка. Именно с такава цел е изпратен тук - да зароби икономически България, след което и да я загроби тотално.

84

&&&

преди 14 години

Не е точно така.Става въпрос за договори които са сключили 3 коалиция,а и Бойко ви го каза че е бил длъжен да купи фр хеликоптери договорени от Серго,и дефицита ни е скочил на 3,6%,което най ниския в ЕС.Аз не вярвам на Бойко а на Дянков.Рано е да плюете по Дянков,изчакайте да мине проверката.Проверки в момента има в всяка евро държава,нали вчера приеха този закон

83

жьсцьц

преди 14 години

Демонстрират сила в Бантустан. Що не направят проверка на Испания или Италия?А може да имат информация, която ние не знаем... и тогава става лошо.

82

думи думи...

преди 14 години

Новата аристокрация от Брюксел ще се изненада. Истината е, че Дянков не иска нов заем от Европейската банка и МВФ, а на тях много им се иска това да ни се случи, за да изпаднем в още по жестока зависимост.Това е някакъв грандиозен концерт, в който целата филхармнония свири някакъв марш, но вижда само нотите на текущата страница, цялостното звучене и идеята на диригента не са ясни. Иначе има много патос и жар.

81

да

преди 14 години

Знаех си жалък си.И 300 кинта са ти много.Дано гледаш Листопад,там истината за хората без пари е казана в прав текст.Човек без пари не може да има принципи,а без принципи нямаш достойнство.Бачкаш и правиш тва което ти наредят.Фантазиите в главата ти са безплатни и само твои,но без покритие.Живей с в измисления си свят там ти е мястото.Не исках да го казвам,но човек който работи за толкова хартийки не е работник,а роб.

80

Nyakoy si

преди 14 години

82 " Пиши на кирилица бе ***.Нищо не ти се разбира." Ami prosveti se malko- celiya svyat pi6e na latinica !!!