183

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

...така че със сигурност трябва да е ясно на организаторите на флотилията от IHH, че те никога няма да бъдат допуснати в близост до Израел, което според мен доказва, че цялата работа е създадена като пропагандно упражнение, на първо и най-важно място, и няма нищо общо с каквато и да е хуманитарна дейност."

182

Карина

преди 14 години

това събитие ще отбележи излизането наяве на ислямисткия режим на Ердоган и ПСР (Партия на справедливостта и развитието), прогресивно ислямско правителство. Това е логичната кулминация на един дълъг процес, в който Ердоган и ПСР се опитват да намалят влиянието на турското светско общество и наследството на Ататюрк стъпка по стъпка и да трансформират Турция в още един близкоизточен ислямистки бастион.В крайна сметка имаме много проблематично развитие на турската демокрация, Балканите и Европа. Злополучна Европа, която продължава да демонизира малкия Израел, за това че се е осмелил да се защити, а същевременно е забравила за огромната ислямистка заплаха на входната си врата.

181

Спонги

преди 14 години

Какви революции ти се привиждат. Хората нямат какво да ядат, нямат лекарства. Затворени са като в концлагер. Така се поддържа напрежение между затворените. Винаги ще се намери някой да изперка и да стане терорист. Няма религия има мизерия.Такава мизерия, че на хората им пада пердето и им все едно какво ще стане с тях.

180

rap

преди 14 години

MAI ima neshto v taq teoriq za svetovnata konspiracia,vse pove4e se ubejdavam

179

Икономист

преди 14 години

И ти Спонги, ще се запишеш първи за кръстоносния похд яхнал "голфа" си и размахал прахосмукачката, дето женати ти връчва в неделя. Ми още преди Бусманци, американците ще са те спрели и пренасочили за Карлуково.

178

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

През 1997 г. турското правителство проведе обиски в офиси на Фонд за хуманитарна помощ и откри експлозиви, оръжие, джихадистка литература, както и списък с хора, които са вербувани за джихад. Има още доказателства, че тази организация е била въвлечена в т.нар. терористичен план милениум за взривяване на летището в Лос Анжелис през 2000 г. Израелците забраниха Съюз на доброто като терористична организация през 2008 г., така че със сигурност трябва да е ясно на организаторите на флотилията от IH

177

Пич

преди 14 години

За мен положителното в цялата тази история е, че Турция най-после показа истинското си лице. До сега се говореше зад кулисите, че турците спонсорират и подкрепят радикални ислямисти, сега вече това е абсолютно явно и показно. Турция се върна с десетилетия назад. Това трябва да е червена лампа за нашите управляващи, за да могат най-после да погледнат сериозно на десетките турски ислямистки организции, които работят на територията на България. До кога ще си затваряме очите ?!

176

123

преди 14 години

Абе вие тука пубертети ли сте или *** някакви ! Знаете ли ,арабите/мюсолманите/колко много ненавиждат християните/друговерците/ сигурно и вие сте мюсолмани щом толко ги защитавате .

175

хю

преди 14 години

Нали в християнската религия пише НЕУБИВАЙ ближния си,къде сте сега християни защо стана така че убиват невини хора,защо не спазвате библията.

174

Даола

преди 14 години

А какво става с хилядите тонове помощи?Кой ще контролира дали Израел ги праща в ивицата Газа ? Може би Израел просто ги краде. Какъв вид престъпление е това по международното прово ? Въобще има ли действащо международно право ?

173

Карина

преди 14 години

Ленин ги нарече полезните ***, тоест хората, които живеят в страни с либерална демокрация и които чрез своята морална и материална подкрепа на тоталитарната идеология фактически плетат въжето, на което ще бъдат обесени. Въпроса защо хора, радващи се на свобода и просперитет, могат да работят за разрушаването и на двете е невероятно интересен дори и в наше време - kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=4889508

172

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

това ли е статията?>> "Турската организация Фонд за хуманитарна помощ (IHH), която спонсорира тези действия, е не само ислямистка, а всъщност спонсорира тероризма и има връзки с Ал Кайда и Хамас. Тя е член на финансираната от Саудитска Арабия ислямистка група Съюз на доброто, която има още около 50 други групи, оказващи подкрепа на Хамас, която е включена в списъка с международни терористични организации." ...

171

Хитлер

преди 14 години

Какъв Хитлер, бе? Милитаризиран лунатик, който е нямал никаква представа за общество, надали въобще е чел Платон. Нацизма е много по-лош и слава Богу по-слаб от еврейския капитализъм, не се заблуждавайте. Единствено нова форма на комунизъм може да се окаже по-успешна и по-хуманна от господството на парите.

170

SS

преди 14 години

Много точно казано !!!

169

Карина

преди 14 години

Събитията около Флотилията на свободата са много успешна пропаганда на ислямистките организатори focus-news.net/?id=f15001ислямисти и леваци в единен строй, на последните пак им дрънчи световната револяция в главичките

168

Спонги

преди 14 години

Прав си , но още не са завладяли всичко. Има и фондови борси в Токио и на други места. Израел съсипа Ливан, защото имаше много банки и арабите си държаха парите там. Все пак Ливан е родината на парите. Евреите знаят, че не са много обичани по Света. Искат да внушат, че всички ги мразят и техния държавен тероризъм е защита.

167

Анонимен

преди 14 години

Няма оправия този свят. Кога ще се събудим? кога ще станем хора? Не сме ли разбрали все още, че сме МИСЛЕЩИ същества!!! Ежеминутно ни манипулират с религии и политика и ние им вървим по свирката като едно стадо овце. Кога ще осъзнаем, че заради религии и политика мир няма да има. С риск да засегна религиозните хора ще кажа, че най-мръсните понятия измислени някога са религиите и политиката....

166

се

преди 14 години

Те не се опитват а командват света ключовата дума е банките чрез тях те го правят.

165

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Не,не сьм..това че аз сьм живял в Израел,и че ако имам роднини ,не означава че и аз сьм Евреин!...

164

Спонги

преди 14 години

Евреите знаят, че ако не провокират омраза и не култгивират тероризъм между арабите никой няма да им дава военни помощи. Евреите са гадни и искат да командват Света. Много им е удобно да има враг. Както навремето Варшавският Договор имаше Враг в лицето на Алианса. Евреите дразнят нарочно. Време е не за Джихат, а за Кръстоносен поход.